SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya’da Suriyeli DEAŞ Bombacısı Operasyonu

Malatya’da Suriyeli DEAŞ Bombacısı Operasyonu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Terörle Mücadele (TEM) Şubesi ekiplerince yürütülen operasyon da geçmiş dönemlerde Suriye  Cerablus ve El-Bab bölgelerinde DEAŞ terör örgütü içerisinde patlayıcı düzeneği eğitimi aldığı belirlenen 1 kişi yakalandı.

Malatya’da Emniyet TEM ekiplerince yürütülen operasyonda Suriye uyruklu bir şüphelinin geçmişte Suriye  Cerablus ve El-Bab bölgelerinde DEAŞ terör örgütü içerisinde patlayıcı düzeneği eğitimi aldığı belirlenince operasyon düzenlendi.

DEAŞ bombacısı TEM Şubesinde yürütülen soruşturmanın ardından Nöbetçi Malatya Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Malatya İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklama şu şekilde:

“Malatya İl Emniyet Müdürlüğünce terör örgütlerinin eylem ve faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik yapılan istihbari çalışmalar sonucu geçmiş dönemlerde Suriye  Cerablus ve El-Bab bölgelerinde DEAŞ terör örgütü içerisinde patlayıcı düzeneği eğitimi aldığı tespit edilen Suriye uyruklu bir şahıs yapılan operasyonla gözaltına alınmış, TEM Şube Müdürlüğünce yürütülen tahkikat işlemlerinin ardından  sevk edildiği adli makamlarca tutuklanmıştır.”

malatyahaber.com-Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Pırasa (10 ay önce)
    Vatana ihanet edenin cezası idamdır. Tecavüzcünün cezası idamdır. Adam öldürenin cezası idamdır. Her seçim öncesi idam gelecek seçim biter 4 yıl 8 ay konuşulmaz. Hammurabi kanunlarını özledik...
    %82
    %18
    Yanıtla