SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya’da Dolu Yağışı Kayısı Bahçelerine Zarar Verdi

Malatya’da Dolu Yağışı Kayısı Bahçelerine Zarar Verdi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Akçadağ ilçesinde etkili olan şiddetli fırtına ile dolu yağışı kayısı bahçelerine zarar verdi. Yaklaşık 15 dakika süren yağış tonlarca meyvenin dökülmesine neden oldu.

Malatya'da Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğünden yapılan şiddetli fırtına ve dolu yağışı uyarısının ardından Akçadağ ilçesinde etkili olan sağanak yağış yer yere doluya dönüştü. Şiddetli fırtına ile etkili olan yağış kayısı bahçelerine büyük zarar verdi.

Özellikle yüksek rakımlı bölgelerde etkili olan yağış tonlarca meyvenin dökülmesine neden oldu.

İha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • MUSTAFA (10 ay önce)
    Belediye başkanımızın tespitine göre tüm bu felaketlerin sebebi azmış olan milletimiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Eyüp (10 ay önce)
    Bu daha başlangıç daha ne felaket ler gelecek başımıza 2 bin TL lik ev kirasını 8000 bine çıkaran lar deprem demeyip zam yapanlar Allah daha ne ler verecek başımıza sonu hayrolsun
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Mehmet can (10 ay önce)Eyüp isimli kullanıcı yorumuna
    Cenaze dolu yıkıntıların üstünde halay ekibi ya zurna davul çalan silahla oraya buraya ates açanlara ne demeli
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Devlet enflasyon yaratsın , iki senede % 450 fiyatlar artsın, Mülk fiyatları uçsun, kiralar aynı kalsın.
    0
    0
    Yanıtla