SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Malatya'da Duruşu Olan Bir Başkanımız"

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Tarım Platformu Başkanı İhsan Akın ve Tarım Platformu yönetimi ve Üyeleri Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin'e yaptığı ziyarette, yeniden TESK Yönetim Kurulu Üyesi olarak seçilmesinden dolayı tebrik ederek başarılar dilediler.

-“Malatya’da duruşu olan bir başkanımız”
Malatya Tarım Platformu Üyesi Kadın Kooperatifi Başkanları, üretici birlik başkanları, üretici ve yetiştirici dernek başkanları ile birlikte  Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin'i ziyaret eden Malatya Tarım Platformu Başkanı ve Malatya Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı İhsan Akın, “Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin başkanımız TESK Yönetim Kurulu üyesi seçilmesinden dolayı hayırlı olması ziyaretinde bulunuyoruz. Şevket başkanımız Malatya’da önemli çalışmalar yapan ve duruşu olan yeterki doğru olsun doğrunun yanında olan, memleket için, yetiştiriciler, üreticiler çiftçiler ve esnaflarımız için önemli çalışması olan bir ağabeyimiz. Kendilerini tebrik ediyoruz, üreticilerimiz, yetiştiricilerimiz ve çiftçilerimiz adına teşekkür ediyoruz. Yeni dönem görevinin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.”

-“Son dönemdeki gelişmeler çiftçiliği, üreticiliği ve yetiştiriciliği çok önemli kıldı”
Ziyaret için teşekkür eden Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin, “Malatya Tarım Platformu Başkanımız İhsan Akın ile birlikte hep beraber çalıştık. Malatya için, esnafımız için hep birlikte çalıştık. Amacımız hem milletimize, devletimizde, hem de Malatya’mıza faydalı olmaktır. Son dönemdeki gelişmeler çiftçiliği, üreticiliği ve yetiştiriciliği çok önemli kıldı. Üretim ve yetiştiricilik ülkenin bel kemiği oldu. Temel beslenme kaynakları için süt ve süt ürünleri çok büyük önem kazandı. Malatya Tarım Platformu Başkanımız İhsan Akın, hem il il gezip, hem de yurtdışına giderek üretimi, yetiştiriciliği inceliyor ve Malatya’nın bu konuda daha ileriye nasıl gidebileceğinin çalışmalarını yapıyor. Ben, İhsan başkanımla gurur duyuyorum. Hayvan yetiştiricilerini tek tek ziyaret ediyor, özellikle de bayan üretici ve yetiştiricileri bir araya getirmesi hem sevindirici, hem de Malatya için çok önemli. Kadınlarımızın toplumun önünde üretimde ve yetiştiricilikte öncü olması çok değerli. Kadın Kooperatiflerinin gelişmesi ve büyümesi için TESK Genel Başkanımız sayın Bendevi Palandöken sürekli girişimlerde bulunuyor. Malatya Tarım Platformunda kadın kooperatiflerimizin bulunuyor olmasından memnuniyet duydum.” dedi.

Keskin, TESK öncülüğünde pilot il olan Malatya ile birlikte Tunceli ve Elazığ’da 2007’de 4 bin 500 kadına girişimcilik eğitimi verildiğini hatırlatarak, “Malatya Tarım Platformu bünyesinde kadın üreticilerimizi görünce çok mutlu oldum.” İfadesini kaydetti.

Keskin şunları söyledi, “Yanlış nerede olursa olsun, o yanlışlara gücüm yettiği kadar, dilim döndüğü kadar mücadele etmek benim boynumun borcu. Yanlış yapan kim olursa olsun, hiç ayırman, yanlış yapan oldu mu karşısında dururuz, anlatırız. Ama onlar bizi ikna ederse özür dilemesini de biliriz. Hamdolsun, bugüne kadar söylediğimiz ve mücadelesini yaptığımız konularda bizi kimse yalanlayamadı.”

-“STK’larımıza ve Malatya basınına teşekkür ediyorum”
STK’ların birlikte çalışması ve birlikte hareket etmesine Sultansuyu’ndaki olumsuz gelişmelere karşı gösterilen tepkiyi örnek gösteren MESOB Başkanı Şevket Keskin, “Sultansuyu ile ilgili konuda Malatya Tarım Platformu Başkanımız İhsan Akın’da çok güzel destek verdi. Bizde Ankara’da girişimler de bulunduk, bakan ve bakan yardımcıları ile görüştük. Eğer o gün sivil toplum kuruluşları olarak beraber hareket etmeseydik, Malatya basınımız destek çıkmasaydı Sultansuyu bugün farklı bir yerde olabilirdi, belki orada elimizden gitmişti.  Şeker Fabrikasının bir tarafı gibi, Sümerbank gibi elimizden gitmişti. Bu nedenle tüm sivil toplum kuruluşlarımıza ve Malatya basınına bir kez daha teşekkür ediyorum. Biz her zaman sivil toplum kuruluşları ile birlikteyiz. Tarım Platformu Başkanımız İhsan Akın’da bu işi çok güzel yapıyor ve takdir ediyorum. Sivil toplum kuruluşları içerisinde ayrımı yok, hepimiz biriz, hepimiz kardeşiz.” diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

18 yorum yapılmış

  • vatandaş (1 yıl önce)
    Basın bültenlerinden haber seçen genel yayın yönetmenleri; lütfen yerelde yok o bunu ziyaret etmiş yok bu iade ziyareti yapmış yok plaket yok efendim falan heyet çalışmalar hakkında bilgi almış bunların haber değeri var mı? Bakın hızlı tren, yeşiltepe adliye binası, TCDD 5 işletme yerleşkesinin taşınması, çevre yolu altı bölgelerde kentsel dönüşüm, deprem ve önlemleri, toplama alanları, olası afet durumu için alınan önlemler, şehrin kangren haline gelen trafik problemi, çevre yolu altı bölgelerin yapısal, ekonomik, sosyal olarak gelişimini sağlayacak her türlü uygulamalar, şehrin eğitim kalitesi ve arttırılmasına yönelik eylemler, Palancı otel civarı keşmekeşin kaldırılması (mevcut arasaya balık hali benzeri bir çerşı) ve altına otopark, karşısındaki boş araziye de (Taner kız yurdu yanı) minübüslerin toplandığı bir terminal ve altına otopark, eski arasa içine zahireciler çarşısı altına otopark, bu planlamalar şehre nefes aldıracak ve o bölgedeki sıkışıklığı giderecek projeler konusunda haber yapsanız.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Reis 44 (1 yıl önce)
    Öncelik yorumlarda klavye erkekliği çok kolay eleştiri kısmına gelince hep belli bir süreç vardır. Malatya da üreticiye esnafa vede tüm halka faydalı birileri hep eleştiri görmüştür.ihsan Başkan ve Şevket Başkan Malatya için bir şeyler yapmak için gece gündüz çalışıyorlar bu başkanlarımız diyerleri gibi sadece koltukta otursalar böyle eleştiri almazlar ama eminim başkanlarımız bildikleri doğrulardan kesin likle taviz vermezler kervan misali yoluna devam ederler her iki başkanım a saygılar ımla
    %25
    %75
    Yanıtla
  • vedat (1 yıl önce)
    Haberden çok yorumlar dikkatimi çekti. İhsan çalışkan bir kardeşimiz. Ama Şevket bey ile bir araya gelince oda güme gitmiş oldu. Şevket bey her konuda bol keseden gelen gidene söylenince elbet bu yorumlar olacak. Şehirde güneş batığı doğru. Cücelerin gölgesi artık uzun çıkıyorsa Malayada başka söze gerek yok. Malatyada konuşmaktan başka birşey yapmayanları savunanlar paralı danışman ve troller. Taksici, dolmuşçu ve servisçilere bakarak neyin ne olduğunu malatya görüyor. Bir eleştiride Malatyahabere sizin gibi seçkin bir site birlikte yürüdüğü insanlara dikkat etmeli. Bu adamların boy göstereceği piar yapacağı yer bu sevideki bu haber sitesi olamaz.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu 1966 (1 yıl önce)
    İhsan başkan her zaman doğrunun yanında olmuştur, yanlışa yanlış demiş, eleştirileri de hep olumlu yönde olmuştur. Takım kurşunlanırken gidip Malatyasporumuz a destek veren ender kişilerden biri, Gerçek bir Malatyalıdır.
    %34
    %66
    Yanıtla
  • Hakan tunçbilek (1 yıl önce)
    Ya beyler takma isimle milleti karalamayı bırakın boş muhabbeti kesin kimin ne icraatı varsa ortaya çıksın zaten sizin gibi asalaklar yüzünden memleket yerinde sayıyor kimseyi beğenmediğiniz gibi bide çirkeflik hasitlik yapıyorsunuz,kendine güvenen varsa meydan orda gidin o memleket sevdalısı olan iki başkanın yerine geçin hadi bakalım sizi görelim
    %43
    %57
    Yanıtla
  • Murat (1 yıl önce)
    Malatyamızın iki değerli stk temsilcisini Malatya ya yapmış oldukları güzel işlerden dolayı tebrik ediyorum Malatyamızın her konuda dik duran bu insanlara ihtiyacı var bu insanların arkasında durmak lazım
    %24
    %76
    Yanıtla
  • Barış (1 yıl önce)
    Başta iki başkanımız da doğru konuştuğu için haklı konuştukları için , birilerinin hoşuna gitmeyebilir ama ihsan başkan başta olmak üzere çiftçinin çobanın üreticinin yanında olup çok güzel çalışmalar yaptığını görüyoruz gecesini gündüzüne katarak herkesin sorununa bir çözüm arayıp yardımcı olmaktadır keza şevket başkanımızda aynı şekilde senelerdir üzerine düşen her şeyi layıkıyla yaptığının bu millet farkındadır ikisininde hakkı ödenmez bu milletin sorununu sıkıntısını bir milletvekilinden daha iyi dinleyerek çözüm atmaktadırlar allah ikisinden de razı olsun çalışmalarıyla malatya halkı olarak gurur duyuyoruz.
    %23
    %77
    Yanıtla
  • Malatya sevdalısı (1 yıl önce)
    Bu iki yürekli insanı tanımam etmem ama medya da takip ediyorum her ikisinde Kendi alanlarında çok başarılı ve dik duruşları ile ön planda özellikle ihsan akın kardeşimiz tarım va hayvancılık konusunda Malatya mızı türkiyede bir numara yaptı ama diğer illerde takip ediyorum hiç bir şey yok malatyamıza hizmet konusunda kim elini taşın altına koyuyorsa Allah onlarda razı olsun kimde yapılan hizmetlere karşı duruyorsa Allahın laneti onların üzerine olsun
    %30
    %70
    Yanıtla
  • Bilirkişi (1 yıl önce)
    Buradan şevket başkana sesleniyorum lütfen odaniza kayıtlı esnafları bir uyarsanız küçük esnafın çok büyük çoğunluğu hijyen kurallarına uymuyor Allah rızası için esnaf artık şu poşetleri elini tükürükleyip açmasın bunu birde gıda işi yapan fırın cigkofteci vb yapıyor içimiz dışımıza çıkıyor aldığımız şeyi çöpe atıyoruz bir uyarın şevket başkan
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Hasan (1 yıl önce)
    Malatyamızda duruşunu koruyan başkanlarımız her olayda her durumda üretenin,üreticinin,çiftçinin yanında duruş sergileyen insanlar…
    %30
    %70
    Yanıtla
  • Mahmut (1 yıl önce)
    Bu ikili Malatya'nın her türlü sorununda öne çıkıyorlar. Milletvekili siyasetçi iktidar partisi demiyorlar, eksiği yanlışı söylüyorlar. Öteki sözde STK'lar kendilerine en ufak bir skıntı yaratmayacak genel konular -dinci iselersadece başka ülkelerde olan işler o da hükümet politikasına göre 180 derece zikzak yapılmış olsa dahi- üzerine kendilerini riske atmayacak işlerle uğraşır görünürken bu iki başkan aslanlar gibi ellerinden geldiğince Malatya'da gerçek anlamda STK görevini yerine getiriyorlar. Ama tabi bunlardan rahatsız olanlar var. Ötekiler gibi etliye sütlüye karışmayıp gelene gidene önünü iliklemedikleri için bazılarının işine gelmiyor. Aşağıdaki yorumlarda bu kafadaki şahıslardan gelmiş gibi.
    %23
    %77
    Yanıtla
  • Kenan (1 yıl önce)
    Habere bak habere birbirini yaplayıp ballayan kanaat önderleri vah malatyam vahhhh. STK adı altında…..
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Ah ah Diyene Vah vah! (1 yıl önce)
    Malatya’nın en önemli 2 kanaat önderi yada Malatyahaberin en önemli 2 kanaat önderi. Şöför Şevket bey. Çoban İhsan bey. Bu şehrin profesörleri, işadamları, aydınları, sanatçıları, entellektüelleri, alimleri, gerçek kanaat önderleri bilmez bu iki kişi bilir. Birde bunlarla aynı seviyedeki gazeteciler. Bozacı şıracı mevzu. Bu kafa ile Malatya’dan ne köy olur ne kasaba. Bu kafaya uygun köyün Muhtarı Selahattin Gürkan. Azalar ilçe belediye reisi. Köy takımı y Malatyaspor. Vekilleri kahtalı, Çakır, Bülent, Öznur. Ha birde fendoğlu. Köpeksiz köyde değneksiz dolanan ise çoğ mu çoğ. Lütfen azıcık vicdanınız varsa yayınlayın bu yorumu.
    %71
    %29
    Yanıtla
  • Kimler mesela. Malatya için iyi ve doğru olanı savunan çoban da olsa şoför de olsa arkasında dururuz. Önemli olan meşgul ettiği koltukta vatandaşın sesi olup görevini yapması. Diploma ile yönetilmiyor hiçbir yer
    %28
    %72
    Yanıtla
  • Çiftçi , çoban , şoför ne farkeder kardeşim doğruyu savunan üreteni , üreticinin arkasında duran destek çıkan ihsan akın ve şevket keskin gibi insanlar olmasa gün gelecek ekmek için buğday bulamayacağız bu insanlar üreticinin esnafın kalbidir
    %34
    %66
    Yanıtla
  • FAYDASIZ :bi işe yaramadığın burdan belli bari iş yapanları karalama kaldı'ki ( ÇOBANLIK insanları sevk ve idârenin ana kriterlerini kavrama merhalesidir. )Gerek Şevket KESKİN Başkan gerek İhsan AKIN Başkan bugün malatya'da doğruları sıkıntıları bütün çıplaklığıyla söyleyip çözüme ulaşması için üst mercilere taşıyan tek başkanlar, her zaman doğru ve haklının yanındayız.
    %43
    %57
    Yanıtla
  • Ah ah Diyene Vah vah! “Mey Biter Saki Kalır, Her Renk Solar Haki Kalır, Diploma İnsanın Cehlini Alsa Da Hamurunda Varsa Eşeklik, Baki Kalır. "Şöför Şevket bey. Çoban İhsan bey" diyerek insaları küçük görmek sana ve Malatyaya hiç bişey kazandırmaz ; profesörleri, işadamları, aydınları, sanatçıları, entellektüelleri, deyip şark kurnazlığı yapmak en kolayı;
    %29
    %71
    Yanıtla
  • Her iki baskanin yaptigi çalışmaları gormiyenlerbir göz doktoruna görünsün ihsan beyin sultan suyunda harasinda gösterdiği çaba kaysi üreticisine yaptığı destekler Şevket beyin şeker stokcularina gösterdiği dik duruşu ihsan baskanin Türkiye'de ilk defa yirmidokuz ekimde gururla giydiği keçe ilecoban kepenegiyle tören geçidinde yer alması herkes tarafinda alkislanmistir çobanliği hakir görenler çobanin köpeği bile olamazlar kimse çobanlara dil uzatamaz yıllar önce benim oyum çobanin oyuyla bir olamaz diyenlerin nasıl hüsrana uğradığını gördük saygilarimla
    %29
    %71
    Yanıtla