SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'da Görev Yapan Uzman Çavuş Hayatını Kaybetti

Malatya'da Görev Yapan Uzman Çavuş Hayatını Kaybetti
A- A+ PAYLAŞ

Tunceli’den geçici görev için gittiği Malatya'da yaşadığı kalp sorunlarının ardından döndüğü memleketi Denizli’de geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Uzman Çavuş Mehmet Çölgeçen, bugün yapılan askeri törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Tunceli’den geçici görev için gittiği Malatya'da kalp sorunları yaşayan 34 yaşındaki Uzman Çavuş Mehmet Çölgeçen, kalp sorunları nedeniyle anjiyo olup, raporlu olarak memleketi Denizli’nin Tavas ilçesine bağlı Yukarıboğaz Mahallesi’ne dönmüştü. Ancak 6 yaşındaki bir kız babası olan Çölgeçen, geçirdiği kalp krizi sonucunda kurtarılamadı. Çölgeçen'in ani vefat haberi, ailesini, yakınlarını ve askeri birlikteki meslektaşlarını büyük bir üzüntüye boğdu. Bugün saat 15.00 sıralarında Yukarıboğaz Mahallesi'nde askeri birlikte tören için gerekli hazırlıklar tamamlandı ve Çölgeçen'in cenazesi tören alanına getirildi. Törene ailesi, yakınları, askeri yetkililer ve vatandaşlar da katıldı. Tören alanında yapılan dualar ve konuşmaların ardından Çölgeçen, askerlerin omuzlarında son yolculuğuna uğurlandı. Çölgeçen'in Türk bayrağına sarılı tabutu, omuzlarda taşınarak götürüldüğü Yukarıboğaz Mezarlığı’nda defnedildi.

Uzman Çavuş Mehmet Çölgeçen'in hayatını kaybetmesi, Tavas ilçesinde büyük bir üzüntüye sebep oldu. İlçe sakinleri, ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileyerek, Çölgeçen'in vatanı için gösterdiği fedakarlığı ve özveriyi her zaman hatırlayacaklarını ifade etti.

Denizli (İha)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • hakan (9 ay önce)
    Mühendis bey doğru söylemiş bizim apartmana önce ağır hasar verdiler yönetici olacak arkadaşın ablası ile kendi evini kurtarsın diye bilmem ne odası başkanı ile orayı gördü burayı gördü gitti orta hasara çevirdi şimdi diyorum abi adam akıllı güçlendirme yapalım güçlendirme için binanın komple boşaltılması gerekiyormuş adam diyor yok yok aşağıda bodrum da kolonlara file mi ne çekiliyormuş yeter yeter diyor bunun hiç mi bir standartı yok projesi yok belediye denetlemesi yok kim kime dum duma yarın yeni bir depremde ne olacak alçı ile kapatıp kiraya veriyorlar .
    %100
    %0
    Yanıtla