Uyuşturucu madde imalatında hammadde olarak kullanılan Gamma Hidroksi Bütirat (GHB) Malatya'da ilk kez Narkotik Polisin düzenlediği bir operasyonda gele geçirildi. Yakalanan 1 şüpheli tutuklandı.
İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinden Batı illerinden Malatya’ya uyuşturucu madde getiren şahıslara yönelik fiziki ve teknik takipli bir çalışma sonucunda operasyon yapıldı.
Operasyonda 1 adet cam şişe içerisinde 803,3 gram sentetik uyuşturucu hammaddesi olan Gamma Hidroksi Bütirat (GHB) uyuşturucu madde, 94 adet Sentetik Ecza Hap ele geçirildi. Olayla ilgili olarak İ.S. adlı şüpheli gözaltına alındı.
Narkotik ekiplerinin operasyonda ele geçirdiği Gamma Hidroksi Bütirat (GHB) adlı uyuşturucu maddenin ilk defa Malatya’da yakalandığı öğrenildi.
Hakkında soruşturma yürütülen İ.S. tutuklanarak cezaevine gönderildi.
malatyahaber.com