SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'da Karantina Uygulanan Yer Kalmadı

A- A+ PAYLAŞ

Yazıhan ilçesine bağlı 2 mahallede koronavirüs görülmesi nedeniyle ilan edilen karantina sona erdi.

Kaymakam Güher Sinem Büyüknalçacı başkanlığında toplanan İlçe Hıfzıssıhha Kurulu, ilçenin Kömüşhan ve Sürür mahallelerinde 1'er koronavirüs vakasının görülmesi üzerine 28 Mayıs'tan itibaren uygulanan karantinanın, 10 Haziran'da yapılan taramada virüs taşıyan herhangi bir kişiye rastlanmaması nedeniyle 11 Haziran'dan itibaren sona erdirilmesini kararlaştırdı.

Yazıhan'ın kırsal 2 mahallesindeki karantinanın sona ermesiyle, Malatya il geneline karantina uygulanan yerleşim yeri kalmadı.

Bülten- malatyahaber.com

ARŞİV FOTO: Kömüşhan Mahallesi'ndeki karantina denetiminden

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • İlhan (3 yıl önce)
    Kömüşhan mahallesindeki korona gümüş vakası dedikodu ve yalan haber üzerine karantinaya alindi
    0
    0
    Yanıtla
  • Feryat (3 yıl önce)
    Bu gidişat kötü. Kimse maske takmıyor. Denetleyen yok. Ceza yok. Saldım çayıra mevlam kayıra. Biz buişi zor atlatırız. Cezai işlem uygulanmaz olmazzz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (3 yıl önce)
    Sayın editör bir kerede il genelinde kaç vaka var onu söyleyin
    0
    0
    Yanıtla