SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya'da Malatyalı Kalmadı!."

A- A+ PAYLAŞ

İYİ Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Şeyhmus  Göçmez, Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Dr. Yüksek mühendis Ali Helvacı ve Battalgazi Belediye Başkan Adayı Emircan Eren ve beraberindeki heyet Malatya Serbest Muhasebeci Ve Mali Müşavirler Odasını ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Malatya Serbest Muhasebeci Ve Mali Müşavirler Oda Başkanı Serdar Böke, her siyasi heyet ziyaretinde özellikle dikkat çektiklerini ifade ettiği   Malatya ve deprem bölgesi için mücbir sebep süresi üzerinde durdu. Başkan Böke; “Mücbir sebep süresi esnafımız için 30 Nisan 2024 tarihinde doluyor. Malatya ve deprem bölgesi için bu sürenin kesinlikle uzatılması gerekiyor. En azından yıl sonuna kadar uzatılmalı. Hatta normale dönene kadar uygulama bitmemeli diye düşünüyoruz” dedi.

Ziyarette konuşan İYİ Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Şeyhmus Göçmez 14 Mayıs seçimleri döneminde de ifade ettiğini belirterek esnafın yükü üzerinden alınmalı dedi. Göçmez “Biz mücbir sebep süresini normale dönene kadar uzatılmalı diyoruz. Bununla beraber altıncı bölge teşvikinden hem yeni yatırımcı, hem mevcut yatırımcı hem de esnaf faydalanmalı. Bunun yolu açılmalı” şeklinde konuştu.

Battalgazi Belediye Başkan Adayı Avukat Emircan Eren ziyaret sırasında gerek avukatlık gerekse mali müşavir mesleklerinin paralel hizmet kolları olduğunu belirtti. Özellikle deprem sonrası Malatya’dan ayrılan insanlarımızın yeniden şehre dönmesini sağlamak gerektiğini vurgulayarak “Malatya’da Malatyalı kalmadı…” dedi.

İYİ Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Dr. Yüksek Mühendis Ali Helvacı, oda üyelerine seslendiği konuşmasında “Önce Yeşilyurt belediyesini alacağım. Çağdaş ve modern belediyecilikle insanlarımızı tanıştıracağız. Sonra deprem için planladığımız yapılandırmayı kısa süree uygulamaya geçeceğiz…” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız