SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'da Resmi Bayramlaşma Töreni İlk Kez Camide Yapılacak

Malatya'da Resmi Bayramlaşma Töreni İlk Kez Camide Yapılacak
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da Ramazan Bayramı nedeniyle bayramlaşma töreninin bayram namazı sonrasında Kernek'teki Kernek Karagözlüler Camiinde yapılacağı açıklandı.

Malatya Valisi Ersin Yazıcı, kamu kurum ve kuruluşlarına, meslek kuruluşlarına, siyasi partilere, dernek ve vakıflara gönderdiği yazıda,  “Ramazan Bayramını hep birlikte kutlamak amacıyla; Valiliğimiz, Büyükşehir Belediyemiz, Battalgazi ve Yeşilyurt Belediyelerimiz tarafından tüm Resmi Kurum ve Kuruluşlarımız, Sivil Toplum Kuruluşlarımız, Meslek Örgütlerimiz ve Aziz Vatandaşlarımızın katılımlarıyla 10 Nisan 2024 Çarşamba günü Kernek Karagözlüler Camiinde kılınacak Bayram Namazına müteakip saat 07.00'da bayramlaşma töreni gerçekleşecektir.” dedi.

Vali Yazıcı’nın mesajında, “Bayramlar milli ve dini duygularımızın manevi esintisi altında örf, adet, gelenek ve göreneklerimizin uygulanıp sergilendiği, millet olma şuurumuzun somut münasebetlere dönüştüğü, birlik, beraberlik ve kardeşlik bağlarımızın kuvvetlendiği günlerdir. Bu münasebetle, dargınlıkların ortadan kalkmasına, barış ve hoşgörünün gönüllere yerleşmesine vesile olan Ramazan Bayramı, ilimizde de kutlanacaktır.” ifadeleri kaydedildi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Selim (3 hafta önce)
    Vergi vermemek için inşaat işlerine girmek ve özellikle camii yaptırıp hayır sahibi gibi görünmek çok moda idi bir zamanlar. Deprem den sonra moda bitti.
    %69
    %31
    Yanıtla
  • Ahmet (3 hafta önce)
    Çok ilginç bir valimiz var.Yaptığı bina depremde çöktüğü için tutuklanıp siyasi baskılarla daha sonra serbest bırakılan eski müsiad başkanını yanına alıp bunlarla Malatyayı yeniden kuracağını söyler.Hanımı eş vali gibi hareket eder.Şimdide resmi bayramlaşmayı karagözlü camisinde yapacakmlış.Artık kimden akıl alıyorlarsa.Önce o camiye adı verilen kişinin, 15 Temmuz kalkışmasından sonra FETÖ merkezlerinden biri olan Çevreyolundaki adını taşıyan öğrenci yurduna niye el konulduğunu öğrense, yine bu camiyi yaptıran ailenin bazı mensupları hakkında FETÖ ile alakaları nedenilye işlem yapıldığını bi zahmet emrindeki güvenlik makamlarına sorup öğrense sonra bayramlaşma yeri olarak değerlendirse diyeceğim ama nerde o feraset.Ne hafızaları var ne hafızaları ne insanları tanımıyorlar.Malatyadabir çok mensubu FETÖye en yakın bir ailenin adı böylece öne geçirliyor, FETÖ geçmişleri siliniyor.Hemde kimler tarafından.Göya FETÖyü hiç sevmeyenler tarafından.
    %76
    %24
    Yanıtla
  • Fetöyü (3 hafta önce)Ahmet isimli kullanıcı yorumuna
    Fetöyü sevmediklerini nereden çıkardın garibanlar tutuklandı siyasi kanadı zengin kanadı dışarıda
    %79
    %21
    Yanıtla