SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'da Satranç Birinciliği Yapıldı

0
Güncellendi - 2021-12-21 01:52:07
Malatya'da Satranç Birinciliği Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da iki gün süren satranç yıldızları şampiyonası il birinciliği karşılaşmaları tamamladı.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü havuz üstündeki alanda iki gün süren ve çekişmeli geçen müsabakalarda dereceye girenlere madalyaları verildi. Madalya törenine, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ebubekir Kayhan, Emekli Spor Hizmetleri Şube Müdürü Ömer Dağdelen, TSF Malatya Satranç İl Temsilcisi Cemal Gürsel Toy, hakemler, antrenörler, sporcular ile veliler katıldı. Yapılan konuşmalarda Yıldızlar İl Birinciliğine katılan sporculara ile velilere teşekkür edilerek, dereceye giren sporcular tebrik edildi.

Dereceler şöyle oluştu:

“13 yaş genel: 1. Efe Aras, 2. Çağan Yücetürk, 3. Yiğit Karadeniz. 13 Yaş Kızlar: 1. Aslıhan Küçükşahin, 2. Doğa Özgür, 3. Elif Öcal. 14 yaş genel: 1. Utku Şişman, 2. Muharrem Çirci,3. Muhammed Safa Demirci. 15 yaş genel: 1. Muhammed Gazi Yücesoy 2. Semih Birkaya 3. Civan Altun. 16 yaş genel: 1. Ozan Karakuş 2. Mustafa Yusuf Kılıç 3. Tunahan Erkek. 17 yaş genel: 1. Arda Çapraz 2. Barış Battal Çıplak. 18 yaş genel: 1. Mücahit Özbey 2. Abdulbaki Aytekin 3. Mehmet Emir Kanar.”

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Bekir (2 yıl önce)
    Memlekette ne kadar büyük bir organizasyon yapılmış. Bu tür organizasyonlarla gün geçirmek yerine ulusal uluslararası organizasyonların alınmaması spora bakışın alt seviyede olduğunu gösteriyor diye düşünüyorum
    0
    0
    Yanıtla