SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya'da Sevinçle Karşılandı"

0
Güncellendi - 2017-07-21 04:19:08
A- A+ PAYLAŞ

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’nin Cumhurbaşkanı ve Başbakan’ın toplantısının ardından açıklanan yeni kabinede görevine devam etmesi Malatya’da sevinçle karşılandı.

Kabine revizyonuyla 5 bakanlıkta isimler değişirken, Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci Gümrük ve Ticaret Bakanlığı görevine devam etti. Başbakan Binali Yıldırım’ın yeni kabineyi açıklamasının ardından Tüfenkci’nin yeni kabinede de yerini koruması Malatya’da sevinçle karşılandı.

AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı yeni kabinenin Türkiye’ye hayırlar getirmesini temenni ederek, “Yeni kabine ülkemiz için hayırlara vesile olur inşallah. Malatya milletvekilimiz Bülent Tüfenkci’nin Gümrük ve Ticaret Bakanlığı görevine devam edecek olması tüm Malatya’da sevinçle karşılanmıştır. Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Sayın Başbakanımıza teşekkür ediyoruz. Bakanımız Sayın Bülent Tüfenkci bakanlığı süresince çalışkanlığı ve sürdürdüğü çalışmalarla bizleri gururlandırmıştır. Bu yeni dönemde de inşallah hep birlikte ülkemizin ve Malatya’mızın daha iyi yerlere gelebilmesi adına omuz omuza mücadelemizi devam ettireceğiz” diye konuştu.

"ÖNEMLİ BİR KAZANÇ"

65. hükümette yapılan kabine değişikliğine ilişkin bir açıklama yapan Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, “Yenilenen kabinenin de ülkemiz ve ilimiz için hayırlı hizmetlerde bulunacağına inancımız tamdır. Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım ve tüm bakanlarımıza Malatya iş dünyası adına başarılar diliyorum”dedi.

Kabinede daha önce Gümrük ve Ticaret Bakanı olarak görevini yürüten Malatya Milletvekili Sayın Bülent Tüfenkci’nin görevini sürdürmesinin ekonomi dünyası için sevindirici olduğunu belirten Erkoç, "Tecrübesiyle ülkemiz ve ilimiz ekonomisinin kalkınmasına ve güçlenmesine büyük katkılar sağlayan Gümrük ve Ticaret Bakanımız Sayın Bülent Tüfenkci’nin görevini devam ettirecek olması hem ülkemiz hem de şehrimiz ekonomisi adına önemli bir kazançtır. Malatya iş dünyası adına yeni kabineye başarılar diliyorum. Ülkemiz ve ilimiz için hayırlı uğurlu olsun.”diye konuştu.

"BİZLERİ ZİYADESİYLE MEMNUN ETTİ"

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Başkanı Hüseyin Kalan da, 65. Hükümetin Bakanlar Kurulu’nda yapılan kabine revizyonu ile ilgili bir açıklama yaptı.

Kalan, açıklamasında şunları kaydetti:

“Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın, AK Parti Genel Başkanı seçilmesinin ardından Başbakan Sayın Binali Yıldırım'ın açıkladığı 65. Hükümetin Bakanlar Kurulu’nda yapılan kabine revizyonu ülkemize ve iş dünyasına hayırlı olsun.

Yenilenen kabine ile ülkemizin, ekonomi başta olmak üzere yapılacak yeni reform ve projelerle, belirlediği büyük hedeflere doğru, istikrarlı bir şekilde yoluna devam edeceğine yürekten inanıyoruz. Hedeflenen güçlü Türkiye için, üretimin ve sanayinin odak noktası olduğu bir ekonomi anlayışı elzemdir.

MÜSİAD olarak, ülkemizin dünyanın ilk 10 ekonomisi arasında yer alması hedefi yolunda, bunun bir parçası olacak şekilde işbirliğine önem vermeye devam edeceğiz. Ülkemizin sağlam adımlarla, güçlü bir geleceğe yürümesi hepimizin ortak temennisidir.

Malatya Milletvekilimiz, Sayın Bülent Tüfenkçi’nin, TC. Gümrük ve Ticaret Bakanı olarak yeni kabinede yer alması bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir.

Bu düşüncelerle, yeni kabineye görevlerinde başarılar diliyoruz. Bakanlarımızın yeni görevlerinde de ülkemize en iyi şekilde hizmet edeceklerine inancımız tam. İş dünyasına ve tüm Türkiye’ye hayırlı olsun.”

iha- Bülten- Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • Malatyali (7 yıl önce)
    Bunun icin bir de haber yapiliyor ya????
    0
    0
    Yanıtla
  • ADYAMAN LI (7 yıl önce)
    Bakanım artık bir işimiz olduğu zaman AKP den referansınız yoksa olmaz olayını kaldırın lütfen
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya lı (7 yıl önce)ADYAMAN LI isimli kullanıcı yorumuna
    Adıyaman lı sağ gösterip sol vuracaksın AKP liyim deyip referas alacan yine bildiğini yapacan bu hep böyle yürür siyaset. şu anda ki kadrolara baksana geçmişi neydi ne oldular
    0
    0
    Yanıtla
  • abdulkadir (7 yıl önce)
    başkanın keşke içini okuyabilsek.... herkes memleketin hayrına olanı değil kendi şahsi menfaatine olanı istiyor.. bir yere bir atama yapılacağı zaman liyakat değil itaat aranırsa adaleti kaybederiz. artık milleti yaşatmalıyız ki devlet yaşasın... öyle hizmetler yapılmalı ki ön yargılar kalksın... sayın bakanı ayrıca tb ederim gerçekten dürüst ve gayretli çalışıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • ali (7 yıl önce)
    Millete ne faydası var! İşsizliği bitirmedikten sonra!! Wikileaks belgelerine bi bakın yüzlerce torpil cv mesaj'ları kpss icat olduğundan beri bütün sınav soruları çalınmış diğer sınavlarda öyle! Hangisinin çocuğu iş arıyor! Hangisinki askere gitmemek için ya bedelli yapar yada yurtdışına gider! Ya peki milletin çocuğu!O askere gider hemde seve seve yeri gelir canını feda eder sonrada gelir ekmeğinin derdine düşer! Ya bunlar....
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert (7 yıl önce)
    Hayırlısı biraz daha çalışması lazım demek ki henüz tatmin olmamışlar ama 92. Hükümete yetişir ayrıca öznur hanım makam mevki için mi çalışıyorki herkes aynı şeyi söylüyor ne kadar tuhaf
    0
    0
    Yanıtla
  • Mevki makam değilse ne için çalışıyor acaba? Tabi çalışıyor mu? orasını da sorgulamak lazım. (kayısı ayaklar altındayken) Ne tuhaf ne tuhaf
    0
    0
    Yanıtla
  • Turan kopal (7 yıl önce)
    Sayın bakanım öncelikle sizin gibi dürüst ve çalışkan insanlara bu ülkenin ihtiyacı var allahım sizin yardımcınız olsun inşallah bakanlık görevinizde gerçekten çok başarılısınız inşallah daha büyük başarılara imza atarsınız tekrardan allahım hayırlı uğurlu etsin amin
    0
    0
    Yanıtla
  • Kerim Dayı (7 yıl önce)
    Öznur hanım da sevindimi ???
    0
    0
    Yanıtla
  • Öznur hanfendi üzülmüştür. Bir türlü beklediği bakanlık gelmiyor. Başka bahara artık
    0
    0
    Yanıtla