SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya'da Sırada Bekleyen 1723 Esnafa KOSGEB Ödeme Yapacak"

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, KOSGEB ödemelerinin yeniden başladığını açıklayarak, ilk etapta sırada bulunan 1.723 kişiye kredi ödemelerinin ulaştırılacağını kaydetti.

Keskin yaptığı yazılı açıklamada, “KOSGEB tarafından 6 Şubat depremlerinden sonra etkilenen 11 ile yönelik olarak başlattığı "Deprem Sonrası Mikro, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmelerin Canlanması Projesi" kapsamında esnafımız başvuruda bulunmuştu. 2 yıl ödemesiz kredi desteği için başvurular 29 Aralık 2023 tarihinde sona ermişti. Kredi desteğinden esnafımızın bir bölümü yararlanmış, ancak başvuru dosyası olan binlerce esnafımız kaynak yetersizliğinden dolayı beklemeye alınmıştı. Yaklaşık 3 bin esnafımız sırada bekliyordu. Son olarak 600 milyon TL kaynak aktarıldığı ve Malatya’da sırada bekleyen 1.723 esnafımıza ödemelerin yapılacağı bilgisi verilmiştir. Kalan esnafımız içinde yeni kaynak aktarımı yapıldığı andan itibaren ödemeler yeniden yapılacaktır. Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere emeği ve katkısı geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Bayram (1 ay önce)
    Selam Malatya halkım benim kredim onaylıydı ödeme listesine onayladı. Bugün bana mesaj gelmedi. bir arkadaşım vardı değerlendirme aşamasındaydı ona bugün mesaj geldi onaylandı.bu şimdi adalet mi Abdurrahman Babacan’la vekille görüştüğümde ben bir şeye müdahale edememem biz işte böyle vekiller bizi yönetiyor. normalde bizim paralar gelmiş bunları inşaatlara harcıyorlar. Allah‘ın sopası da büyüktür. Zulumun karşısında konuşmayan dilsiz şeytandır.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Turan (1 ay önce)
    Dükkanım için yüz defa gittim daha sıra gelmedi dediler. Bir ay sonra gittim senin sıran geçmiş dediler krediyi kullandırtmadılar. Mesaj ile bilgilendirme yapmışlar sözde. Telefonum herşeyim doğru ama mesaj yok, gelmedi. Yalancılar yüzünden hiçbişeyden faydalanamıyoruz. Hiç başvuru sonucu mesajla rastgele verilir mi? Mahkemeye verecem. Mesaj fln gelmedi, bu kredi nerde kim kullandı.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • New Malatya (1 ay önce)
    Sanki yıllardır Malatya’yı başka parti yönetiyormuş gibi davranmanız inanılmaz bir tutum. Zaten 20 yıldır sadece siz yönettiniz ve malatya 30 yıl geriye gitti. Ne bir projeniz var, ne geleceğe umutla bakacağımız bir güven veriyorsunuz. Tek yaptığınız sayın Cumhurbaşkanının arkasına sığınmak o olmasa yüzde bir bile oy alacak bir proje sunmadınız. Kazansanız ne yapacaksınız mesela malatyayı eskisinden güzel hale nasıl getireceksiniz. Ev, iş, yol, köprü, tramvay, sanayi neler olacak hala bilen yok Allah bize yardım etsin sizin bişey yapacağınız yok gibi
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 ay önce)
    Allah Allah doğru tercih bir tek siz mi oluyorsunuz? Artık insanların ne yapacağına kadar burunlarını sokuyorlar. Sırf başka partinin adayına oy vermek için İstanbul'dan kalkıp geleceğim
    %100
    %0
    Yanıtla
  • serkan (1 ay önce)
    mikro işletme deniyor ve depremden en çok etkilenen küçük esnaf basit usulde esnaf olmamızdan dolayı önümüze bir 75 bi tl fatura engeli çıkarıldı asıl ihtiyaç sahipleri alamadı
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 ay önce)
    Hep adamı olanlar ,torpili olanlar alıyor. Bize gelince para kalmadı deniyor
    %100
    %0
    Yanıtla