SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Jandarma Operasyonları... Haziran'da Teröre 5 Gözaltı

0
Güncellendi - 2019-07-09 03:18:09
Jandarma Operasyonları... Haziran'da Teröre 5 Gözaltı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Jandarma Komutanlığı, Haziran ayı içerisinde icra edilen faaliyetler hakkında bilgilendirme yaptı.

İl Jandarma Komutanlığı tarafından Haziran ayı içerisinde terör örgütü DEAŞ ile Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonlarda 5 zanlı gözaltına alındı.

İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamaya göre, terör örgütü DEAŞ ile FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturmalar kapsamında, önceden belirlenen adreslere operasyon düzenlendi.

Operasyonlarda, 3 DEAŞ ile 2 FETÖ/PDY şüphelisi gözaltına alındı. Şüpheliler jandarmadaki işlemlerinin ardından adliye sevk edildi.

Ayrıca, uyuşturucuyla mücadele kapsamında jandarma ekipleri 8 uyuşturucu madde olayına müdahale edildi. Gerçekleştirilen operasyonlarda 30 bin kök kenevir bitkisi, 281 kök haşhaş bitkisi, bin gram kenevir tohumu, bin 500 gram kubar esrar maddesi, 83 adet uyuşturucu içerikli hap ele geçirilirken, 13 şüpheli şahıs ise yakalanarak, adli makamlara sevk edildi.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Haziran ayı içerisinde 138 bin 138 şahsı sorgularken, 188 aranan şahsı yakaladı. Ayrıca, 111 bin 271 araç sorgulanırken, 28 araç trafikten men edilerek, bin 657 araç ve şahsa ise 655 bin 532 TL cezai işlem yapıldı.

Ekipler, olaylarda ise 6 tabanca ve 6 av tüfeği ele geçirdi.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız