SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'da 'Yabancı Terörist' Operasyonları.. 2 Ayda 25 Gözaltı

Malatya'da 'Yabancı Terörist' Operasyonları.. 2 Ayda 25 Gözaltı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da İl Jandarma Komutanlığı tarafından terör örgütleri PKK/YPG-PYD- KCK ve DEAŞ'a (IŞİD) yönelik operasyonlarda, yurt dışı ve içinde faaliyet gösteren tamamı yabancı uyruklu 25 şüphelinin yakalandığı, bunlardan 10'unun tutuklandığı bildirildi.

İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince son 2 ay içerisinde yapılan çalışmalar sonucu, sınır ötesi çatışma bölgelerindeki DEAŞ ve PKK/KCK-PYD/YPG mensupları ile irtibatlı olan ve bir kısmı çatışma bölgelerinde bulunarak terör örgütünde görev aldığı belirlenen, tamamına yakını Malatya'da ikamet eden ve Suriye uyruklu oldukları öğrenilen  25 şüpheli yakalandı.

İl genelinde gerçekleştirilen terör operasyonlarında 9’u DEAŞ’lı ve 16’sı PKK/YPG-PYD- KCK mensubu olmak üzere gözaltına alınan 25 yabancı uyruklu terör örgütü üyesinden 5’i DEAŞ, 5’i PKK/KCK-PYD/YPG’li olmak üzere toplam 10 kişi tutuklandı. 1 şüphelinin ifadesinin ardından, 14 şüphelinin ise adli kontrol koşuluyla serbest kaldığı belirtildi.

Hakkında gözaltı kararı verilen 1 DEAŞ’lı şüphelinin ise aranmakta olduğu kaydedildi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • paşa44 (1 yıl önce)
    Nereden nereye? Memlekette terörist yok diye sevinirken şükür onu da ithal ettik!!! Gözümüz aydın!!! Cennet şehir Malatya'dan cinnet şehri Malatya'ya...
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Ayakkabı numaralarını bile biliyorlar Allah'tan. Tarim ulkesi Türkiye'de İthal saman, ithal buğday, olur da ithal terörist nasıl olmasın.
    %89
    %11
    Yanıtla