SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya'da Yeni Bir Tarih Yazacağız"

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekilleri Ahmet Çakır ve Hakan Kahtalı, Yazıhan ilçesini ziyaret ederek, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Milletvekilleri Çakır ve Kahtalı, 14 Mayıs’ta yapılacak olan cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri kapsamında Yazıhan ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

“MALATYA’DA YENİ BİR TARİH YAZACAĞIZ”
AKP Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı, ziyaretlerde yaptığı konuşmada, “Allah nasip ederse 14 Mayıs’ta cumhurbaşkanımız bugüne kadar aldığı oylardan daha fazla oy alacak. Milletimizin teveccühü bu yönde. Milletimiz, karşıdaki ittifakın ne durumda ve kimlerle beraber olduğunu çok iyi biliyor. O nedenle gece gündüz çalışarak, her bir vatandaşımızı sandığa götürerek, oylarını kullandırıp, Malatya’da yeni bir tarih yazacağız. En yüksek oyu alacağımızdan hiçbir şüphem yok” ifadelerini kullandı.

“14 MAYIS SEÇİMLERİ TÜRKİYE İÇİN BİR DÖNÜM NOKTASI”
AKP Malatya Milletvekili Ahmet Çakır ise her seçimin ülkenin geleceği adına bir fırsat olduğunu kaydederek, “Ülkenin nereden nereye geldiğini herkes görüyor. Son bir ay içerisinde yapılan yatırımları görüyorsunuz. Her gün bir hizmet var. Milyar dolarlık hizmetler yapıldı. İHA’sını, SİHA’sını yapan, uçağını yapabilen, kendi uydusunu kendisi fırlatan bir ülke, kendi otomobilini yapıyor. İnanılmaz yatırımlar yapıldı. Türkiye büyük bir devrimi yaşadı. Türkiye, dünyada ender ülkelerden bir tanesi. Bütün krizlere karşın Türkiye büyümesini ve gelişimini sürdürdü. Ülkede büyük yatırımlar ve dönüşümler yapıldı. 14 Mayıs seçimleri de Türkiye için dönüm noktası” diye konuştu. 

AKP Milletvekillerinden Hakan Kahtalı 14 Mayıs seçimleri için yeniden aday olmazken, Ahmet Çakır aday adayı olmuş ancak listeye girememişti. 

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

24 yorum yapılmış

  • Hakan (12 ay önce)
    Bu özgün neden acaba ben size diyorum 3vekil zor çıkar ben Cumhurbaşkanligina adamın dibi tayyip Erdoğan'a verecem vekillige refah partisi bedavadan çakırı vekil yaptı adam rütbe yükseltti şehrimiz ve insanımız halen ortada esnaflar işyerleri yıkık çalışamıyor işsiz bir konteyner bile alamiyoz seçim günü geldin öz güven patlaması yaşanacak malatyada
    %38
    %62
    Yanıtla
  • Malatya (12 ay önce)
    Her bostanbasinda gectigim de yazdığınız tarihi görüyoruz
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Osman (12 ay önce)
    Ne tarihinden bahsediyorsunuz siz. Gölge etmeyin yeeteeeeerrrrr.
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Osman (12 ay önce)
    Ne ivmesinden bahsediyor bu Allah aşkına yere dogru çakılan ivmedenmi.
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Vatandaş44 (12 ay önce)
    Bence tarih olacaksınız seçimde...
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Arif (12 ay önce)
    Malatya dan aday olmamaları ne kadar güzel olduysa Bülent tüfenkçi ve ihsan koca nın aday olması bir o kadar kötü oldu. Artık yeni yüzler görmek istiyoruz genç dinamik yüzler... Sürekli il başkanı, milletvekili tekrar il başkanı tekrar milletvekilliği yapanları değil. Çünkü Malatya ya bir gram faydaları yok.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Katip (12 ay önce)
    Tarım alanlarına 12-13 katlı yapı ruhsatı verdiğiniz için tarih sizin Malatya’ya yaptığınız kötülükleri yazacak. Orta sınıfı yok ettiniz.
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Yazıhan Merkezli (12 ay önce)
    Bu ilçe başkanı insan ticareti yapan kardeşiyle iyice her yeri işgal ederse asıl o zaman tarih yazmış olacaksınız. Neredennnn nereye yazıhanlılar bunu anlayacaktır. Köyden bozma bir ilçe olarak kalmaya devam edecek. Nevzat başkan nede güzel gülüyor ya. 14 mayıs akşamında bu gülen yüzün asılacak rengin kapkara olacak. Buna şimdiden kendini hazırlaa.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • malatyalı (12 ay önce)
    akp malatya da %40 ı geçerse gerçekten tarih yazmış olacak.erdoğan da %55 i geçerse tarih yazacak.malatya bi tarihte bunlara bu oyları verdi diyecekler.
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Ahmet Çoban (12 ay önce)
    Siz burdamıydınız. Baya özledik yoksa seçim zamanı mı geldi sizi gidi sizi 6 Şubat'ta gözlerimiz hep aradı göremedik hiçbirinizi Malatya nın başı sıkıştığında göremiyoruz nedense hiçbirinizi tarih mi yazacaksınız iyi bakın kalemin ucu kırıldı beyler maymun gözünü açtı.
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Malatya (12 ay önce)
    Ülkenin nereden nereye geldiğini herkes görüyor...
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Kündübekli (12 ay önce)
    He yav he. Neyin tarihini yazacaksınız? Zaten yazdınız. Böyle tarih olmaz olsun!
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Bülent Yaşar (12 ay önce)
    Yazdığınız tarih ortada. Heryer yıkılmış insanlar perişan ama siz maşallah koltuğa iyi yapışmışsınız. Resim güzel
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Mustafa Kadıoğlu (12 ay önce)
    Evet Malatya da tarih olanlar kısmına yeni bir sayfa olarak ekleneceksiniz .
    %90
    %10
    Yanıtla
  • misafir (12 ay önce)
    biri şunun kulağına fısıldasın ....ülke ekonomisi çöktü ...dış ticaret açığı sizin sayenizde ilk defa bu düzeye geldi ....saahi deprem sonrası nerede idiniz .. ne anlatıyon arkadaş ..yermi bu saatten sonra millet sizin saçmalıklarınızı
    %90
    %10
    Yanıtla
  • misafir (12 ay önce)
    evet ortada enkaz bıraktınız ....şehirler bitti sorsan afet kader .....sadece ve sadece para rant ilimden bilimden uzak yapılaşma sonuç enkaz üzerinden hint edebiyatı ....kaldı 10 gün
    %85
    %15
    Yanıtla
  • misafir (12 ay önce)
    " Malatya'mızı adım adım, sokak sokak, köy köy geziyoruz. DER .... deprem sonrası nerede geziyordunuz edep ahlak vicdan be adam hakikaten bunların ar damarı yok varsada elastik
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Durucasulu (12 ay önce)
    Hey Maşallah Hadi İnşallah
    %29
    %71
    Yanıtla
  • misafir (12 ay önce)
    tarih yazacaklarmııış ......TARİH OLACAKSINIZ ... kaldı 10 GÜN tik tak tik tak saat işliyor
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Zekeriya (12 ay önce)
    Bir ömür maaş alacaklar hem de baya cukkalı bir maaş. Var mı böyle bir düzen arkadaş yazıklar olsun. Bu lükse bu şatafata son vereceğiz. Bizi enflasyona terk ettiniz haram olsun oylarımız
    %87
    %13
    Yanıtla
  • Ferit (12 ay önce)
    Allah için deprem felaketinden hiç bahsediyorlar mı sanki hiçbir şey olmamış
    %91
    %9
    Yanıtla
  • N başaran (12 ay önce)
    Çok şükür malatya sizin gibi kişilerde kurtuldu reyisimize teşekür sizleri aday göstermedi
    %28
    %72
    Yanıtla
  • Reisinin son gösterdikleri daha mı iyi?Yeter artık çekin elinizi Malatyanın üstünden. Sizin yüzünüzden şehir resmen dökülüyor. Siz böyle dedikçe size sırtını dönüyor. Ne zaman uyanacaksınız...
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Aydin (12 ay önce)
    Ooo muhtesem ikili sahneye çıkmış.Hayirsiz evlat gibisiniz.Vicdaniniz nasil rahat acaba.
    %89
    %11
    Yanıtla