SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Malatya'dan 3 İle 130 Bin Maske

0
Güncellendi - 2020-05-04 19:24:44
Malatya'dan 3 İle 130 Bin Maske
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi gelen talepler doğrultusunda Türkiye’deki diğer illere maske yardımında bulunuyor.

Malatya genelinde hizmet veren Kamu Kurum ve Kuruluşları, Sivil Toplum Kuruluşları, Meslek Odaları ile evlere maske dağıtımı yapan Malatya Büyükşehir Belediyesi gelen talepler doğrultusunda maske ihtiyacı olan diğer İllere de maske gönderiyor.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya genelinde olduğu gibi Malatya dışından gelen talepleri de değerlendirdiklerini belirterek, “Büyükşehir Belediyesi olarak bazı illerden gelen talepleri de kendi imkânlarımız çerçevesinde karşılamaya çalışıyoruz. Malatya maske üretiminde oldukça başarılı bir şekilde organize oldu. Hem kendi ihtiyacını hem de Türkiye’de maskeye ihtiyaç duyan diğer illerin maske ihtiyacını karşılayabilecek kapasitede üretim yapmaktadır” dedi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Zonguldak, Isparta ve Ağrı’dan gelen talep doğrultusunda bu illere maske yardımında bulundu. Büyükşehir Belediyesi ihtiyacı olan vatandaşlara dağıtılmak üzere Zonguldak için 50 bin, Isparta için 40 bin ve Ağrı için 40 bin olmak üzere toplam 130 bin maskeyi ilgili şehirlere gönderdi.

Bülten

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Memet (4 yıl önce)
    Eskiler Derdi Komşu Komşunun Külüne Muhtaç. Ama bizimki bize Yetmediki komşuya gönderiyoruz. Başkanım bence sen öncekiği kendi başkanın olduğun ile verseydin de sonra illere dağıtsaydın. Başkanım diyorki herkes kendi kafasını kaşısın benim reklam yapmam lazım..
    0
    0
    Yanıtla
  • Abidin (4 yıl önce)
    Kernek Mahallesi İpek Caddesinde oturuyoruz. Biz de alamadık. İl dışına gitti de bize gelemedi her halde!
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandaş (4 yıl önce)Abidin isimli kullanıcı yorumuna
    Abidin bey direk mahalle cadde adı vermişsin. Bizzat şahidim yorum yapmak istedim. Hani başka bir yer olsa görmedik diyecez.dağıtıldı maske 5 li paketli olarak ipek caddesinde hatta bir adet imsakiyede verdiler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Şunu sorayım vatandaş 1 buçuk ayda kaç tane maske aldınız. Verilen maskeler kullan at tipi. Bende aldım 5 adet maske ama neye yetecek.başka maske dağıtımı olmadı eczaneye gidiyorum Tc numaramı veriyorum maske çıkmıyor ne yapacak bu millet
    0
    0
    Yanıtla
  • Siz evde yoktunuz Kapıyı bir defa çaldık
    0
    0
    Yanıtla
  • Deniz (4 yıl önce)
    Daha eline ulaşmadığını söyleyen bir sürü semt mahalle sev var helal olsun Başkan Durmak yok çalışmaya devam
    0
    0
    Yanıtla