SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'dan Bir Projeye Hibe

0
Güncellendi - 2020-10-06 02:12:29
Malatya'dan Bir Projeye Hibe
A- A+ PAYLAŞ

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli IPARD-II Avrupa Birliği Kırsal Kalkınma Destekleri 8. Başvuru Çağrısı 4. Grup başvurularında hibe kazanan projelerin belirlendiğini açıkladı. Tarım ve Orman Bakanlığının açıkladığı listeye göre Malatya’da et ve et ürünlerinin işlenmesi ve pazarlanması başlığında bir proje hibe almaya hak kazandı. Türkiye genelinde Tarım ve Balıkçılık Ürünleri ile süt ve süt ürünlerinin işlenmesi ve pazarlanması başlıklarında toplamda 34 projeye 35 milyon TL hibe desteği sağlanacak.

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumunun (TKDK), 16 farklı alt sektörde 42 ilde yapılacak yatırımlara hibe desteği sağlayarak yatırımcıların hayallerini gerçekleştirmeye devam ettiğini vurgulayan Bakan Pakdemirli “Tarım ve Balıkçılık Ürünlerinin İşlenmesi ve Pazarlanması sektörü çerçevesinde, et ve süt ürünlerinin işlenmesi ve pazarlanması, süt toplama merkezleri, meyve-sebze soğuk hava depoları, işleme ve paketleme tesisleri ile su ürünleri işleme ve pazarlama yatırımlarına destek veriyoruz. AB standartlarında üretim ve işleme tesislerinin kurulmasına ve modernizasyonuna %40 ila %50 arasında hibe desteği sağlıyoruz.

Bu bağlamda TKDK'nın uyguladığı IPARD II Programı çerçevesinde 25 Kasım 2019 tarihinde yayımlanan 8. Başvuru Çağrı İlanı kapsamında uygun bulunan projelerin 4. grup sonuçları belli oldu"

Açıklanan 34 adet projeye 35 Milyon TL hibe desteği sağlanacağını belirten Bakan Pakdemirli "Bu hibe sayesinde 90 Milyon TL tutarında yatırımın hayata geçirilmesini hedefliyoruz" dedi.

Bakan Pakdemirli’nin açıkladığı hibe desteği almaya hak kazanan projeler arasında Malatya Et ve Et Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından hazırlanan proje de bulunuyor.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Tuncay (4 yıl önce)
    Bakan kendi taraflarını hibe versin köylüye ne verilmiş veli agbaba vekilin krali monilya hastalığına para geldi nerde et birliği var bos keçi birliği var bos ziraat odası var anca aidat alsin köylüden gerisi hikaye hibe gelir zengine verir köylüde boyle bakar
    0
    0
    Yanıtla
  • cirmiktili (4 yıl önce)
    olurmu, trilyonlar zenginlere gitsin ki Yeşilyurt Belediyesinin yaptığı sadece villa inşaatına beyefendi 1trilyon vermiş, 1 trilyon civarı da içine ve çevresine harcayacakmış, ama olmadı önüne sonradan başka villa yapılıp manzarası kapanacak diye beyefendi hayıflanıyor.... ye kürküm ye memleketi, Allah emeği hiçe sayının haram yiyenin evini yıksın....
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 (4 yıl önce)
    Bu hibeler hep zengine yönelik zengin daha da zengin oluyor fakir fukaraya yönelik projeler geliştirin kırsalda durumu olmayan ailelere bir tanede olsa karsiliksiz inek verin 3-5 koyun keçi verin 20-30 tavuk verin trilyonluk tesisleri sadece bir kişiyi faydalandiracaginiza daha çok insana ulaştırın destek olun
    0
    0
    Yanıtla