SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'dan Dönen Belediye Personelinin Otobüsü Kaza Yaptı, 3 Ölü

Malatya'dan Dönen Belediye Personelinin Otobüsü Kaza Yaptı, 3 Ölü
A- A+ PAYLAŞ

Deprem nedeniyle yardıma geldikleri Malatya'dan İstanbul'a dönmekte olan Bağcılar Belediyesi  personelini taşıyan otobüsün Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde devrilmesi sonucu 3 kişi öldü, 14 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, deprem bölgesi Malatya'ya yardıma giden Bağcılar Belediyesi personelini taşıyan 34 FIR 436 plakalı otobüs, İstanbul'a dönerken Pınarbaşı ilçesi Karahalka mevkiinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Kazada 3 kişi hayatını kaybederken, 14 kişi de yaralandı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda ambulans, UMKE, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Hayatını kaybeden 3 kişinin cansız bedeni de yapılan incelemenin ardından morga kaldırıldı. Otobüs de çekici ile kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kayseri, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

12 yorum yapılmış

  • Selim (1 yıl önce)
    Allah mekanlarını cennet eylesin.Ailelerine sabır versin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nur (1 yıl önce)
    Çok çok çok üzüldüm :( burada günlerce acimiza ortak oldular,ne hikâyeler biriktirdiler, ailelerine anlatacaklardi daha.. mekanınız cennet olsun inşallah
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Gündüz Bey (1 yıl önce)
    Derdimizi paylaşmak için gelen o güzel kalpli insanların geçirmiş oldukları kaza içimizi sızlattı. Rabbim hayatını kaybeden kardeşlerimize rahmetiyle muamele eylesin, yaralılara şifa versin inşallah.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • mehmet yüksel (1 yıl önce)
    Kayseriden sonrası hep otoban ne güzel yollar ama gel görki doğuya geldikçe özellikle uzun yayla içler acısı neden bu tarafa geniş güzel yollar yapılmazki
    %80
    %20
    Yanıtla
  • ahmet (1 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin..mekanları cennet olsun
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Turan (1 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin. Yaralılara acil şifalar dilerim
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Atilla (1 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin çok ÜZÜLDÜM. Yaralılara acil şifalar dilerim
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Cemc (1 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin..
    %100
    %0
    Yanıtla
  • SinanA (1 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin, mekanları cennet olsun.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatya44 (1 yıl önce)
    Allah gani gani rahmet eylesin gerçekten çok üzücü bizim yaralarımızı sarmaya gelmişken kendileri yaralandı hayatlarını kaybetti Rabbim yarılara acil şifalar versin vefat edelerin makamı cenneti ala olsun
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ahmet (1 yıl önce)
    ALLAH C.C rahmet eylesin .
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Barut (1 yıl önce)
    Allah rahmet etsin inşallah.cennetine nail etsin ailelerine sabır versin.
    %100
    %0
    Yanıtla