SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Malatya'dan Antalya'ya Giden Aile Kaza Yaptı.. 3 Ölü

Malatya'dan Antalya'ya Giden Aile Kaza Yaptı.. 3 Ölü
A- A+ PAYLAŞ

Antalya’da 30 metre yükseklikten takla atarak yuvarlanan otomobilde anne, baba ve 24 yaşındaki kızları yaşamını yitirdi. Genç kızın hayatını kaybetmesiyle kazada ölü sayısı 3’e yükseldi.

Öğle saatlerinde Kepez Beleni-Oymapınar yolunda meydana gelen kazada, İbrahim Hayri Özen (56) ve eşi Nuran Özen (53) olay yerinde yaşamını yitirmiş, kızları Ezgi Özen (24), oğulları Ahmet Özen (18) ve aracı kullanan İbrahim Hayri Özen’in abisi Zeynel Abidin Özen (63) yaralanmıştı.

Otomobilin arka koltuğunda anne ve babasıyla birlikte oturan ve kazada ağır yaralanan Ezgi Özen, 112 sağlık ekibinin olay yerindeki müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırılırken, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Malatya’da yaşayan Özen ailesinin, Antalya’da yaşayan ve otomobili kullanan Zeynel Abidin Özen’in ailesinin yanına bayram ziyareti için geldikleri bildirildi.

Antalya-İha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Mustafa Kanmaz (10 ay önce)
    Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun insaallah
    0
    0
    Yanıtla
  • Battal (10 ay önce)
    Allah rahmet etsin
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Senem (10 ay önce)
    İbrahim beyle birlikte çalışırdık çok iyi, yardımsever, kimseyi incitmezdi. Çok üzgün ve de şaşkınım Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun inşallah
    %100
    %0
    Yanıtla