SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'dan Milli Takıma 20 Davet

0
Güncellendi - 2019-12-18 02:12:10
Malatya'dan Milli Takıma 20 Davet
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’dan 16 sporcu ile 4 antrenör, Badminton Milli Takımına davet edildi.

Türkiye Badminton Federasyonunun 2019 yılı faaliyet programında yer alan milli takım kampı Ankara’da Keçiören Badminton Olimpiyat Hazırlık Merkezinde gerçekleştirilecek. 22 Aralık’ta sona erecek olan milli takım kampında Junior ve İnternational müsabakalarına katılacak olan sporcular yer alıyor.

Junior ve İnternational müsabakalarına katılacak olan sporcuların antrenman yapacağı milli takım kampına Malatya’dan 16 sporcu, 4’te antrenör davet edildi.

Kampa davet edilen sporcular şöyle: “Muhammed Tekel, Mehmet Akarsu, Abdulsamet Kezer, Mehmet Ali Gücük, Kadir Karsavuran, Vatan Taştan, Özgür Koray Bayram, Furkan İnanç, Muhammet Yasin Yiğit, Serkan Bayram, Ahmet Emre İnan, Abdulsamet Tekedereli, Betül Başkan, Neslihan Karsavuran,  Rumeysa Fırat, Sevgi Yarluğluolan.” 

Milli takım kampına davet edilen antrenörler ise şöyle: “Nazım Denizhan, Merve Aslan, Muhammed Tekel, Abdulsamet Kezer.”

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız