SON DAKİKA
SON DEPREMLER

malatyahaber.com Yeni Tasarımıyla Yayında

0
Güncellendi - 2022-01-26 02:13:00
malatyahaber.com Yeni Tasarımıyla Yayında
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın ilk haber sitesi olan malatyahaber.com 20.yılına ‘merhaba diyecek’ Nisan ayının 15'inde… 20 yılı geride bırakırken, ‘bağımsız, tarafsız, ilkeli ve dürüst’ habercilik anlayışımızdan ödün vermeden, bugünden itibaren yayın tekniği açısından daha iyi olanaklar sunan yeni bir alt yapıyla yayınımızı sürdürüyoruz.

'Doğru ve dürüst, ilkeli' yayıncılıkta marka olan malatyahaber.com'da, her geçen gün daha da artan okur yoğunluğu nedeniyle, 'geç açılma' ve 'bağlanamama' gibi sorunlar yaşanmaktaydı. Kapasitemizi arttırdık, alt yapımızı da yeniledik ve umuyoruz ki bu sorunları bir daha yaşamayacağız...

Yeni tasarım ve yenilenen alt yapımız geçiş süreci içinde, bazı teknik sorunlar ortaya çıkarabilir. Bu konuda anlayış göstereceğinizi biliyoruz…

Değerli okurlarımız, bir süredir haberlerimizden rahatsız olan ‘bazı çevrelerden’ kaynaklanan sistemli saldırılara maruz kalmaktayız… Parayla tutulan 'hacker'ler aracılığıyla yaptırılan saldırılara karşı güvenlik sistemimize gereken müdahaleyi yaptık.. 

Sizlerin gerçekleri öğrenmesinden rahatsız olan kesimlerin; virüs, trojan ve benzeri zararlı kodlarla, planlı ve koordineli olarak malatyahaber'i susturmak amacı ile gerçekleştirdikleri bu saldırıları bertaraf etmekteyiz. Varsın onlar zavallılıklarını örtmeye çalışa dursunlar, bizler doğru bildiğimiz yoldan dönmeyeceğimizi bir kez daha yineliyoruz...

Doğruluk ve tarafsızlık alanlarında en yüksek standartlara ulaşma kararlığındayız ve okurlarımızı yanlış yönlendirmekten kaçınmak en önemli gazetecilik düsturumuz…

Bu vesileyle, ‘Tarafsızlık’ konusunda taahhüdümüzü, 20 yıl önce olduğu gibi bugün de siz değerli okuyucularımızla kurduğumuz güven ilişkisinin merkezinde yineliyoruz! ‘Taraf’ olduğumuz konular; Malatya’mızın haklı çıkarları ve Cumhuriyet değerleri konusundadır. 

Her ne kadar malatyahaber.com'un etkili, objektif haberciliği 'hırsızı, uğursuzu, yolsuzu, çapsızı' rahatsız etse de, sık sık bu 'rahatsızlara' gösterdiğimiz yayın çizgimizi bundan böyle de sürdüreceğiz.

Çünkü, bir okurumuzun yazdığı gibi: 'malatyahaber.com, Malatya'nın vicdanıdır'

İsmet YALVAÇ- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

26 yorum yapılmış

  • Nedim (2 yıl önce)
    Tebrikler, güzel olmuş. Hayırlı olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Site çok iyi olmuş,elinize sağlık basın yonetenleri kamu adına denetleyen yanlışları ortaya koyan demokratik toplumların olmazsa olmazıdır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Burak Altun (2 yıl önce)
    İsmet abi, tasarım güzel olmuş. Ama üst manşette fontlar sanki hafif kalmış... O BÖLÜMÜN fontları biraz daha belirgin olsa... birde büyük yazı olarak yazsanız nasıl olur? İyi çalışmalar...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Gülağacı (2 yıl önce)
    Bağımsız, Tarafsız, Korkusuz, Malatya nın gözü, kulağı olmaya devam edin, yeni Konseptiniz güzel olmuş hayırlı olsun. Gittiğiniz yolda Allah utandırmasın. Tebrikler..................
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Serdar (2 yıl önce)
    Allah, doğrunun yanındadır. Siz doğruları yazın, hak yerini er ya da geç bulacaktır.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Recep solmaz (2 yıl önce)
    Kaliteli karakterli düşüncelere yakışacak bir yenilik hayırlı olsun.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Vatandaş 44 (2 yıl önce)
    Doğru dürüst tarafsız objektif bir haber sitesi başarılarınızın devamını dilerim
    %67
    %33
    Yanıtla
  • İskender (2 yıl önce)
    Gerçek, objektif, cesur ve dürüst yayınlar dilerim.
    %56
    %44
    Yanıtla
  • REMZİ KALKAN (2 yıl önce)
    çok şahane olmuş ....
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Orhan tuğrulca (2 yıl önce)
    Elinize sağlık çok güzel olmuş. Görseli daha etkili, sayfa daha hızlı açılıyor.
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Bekir Sıtkı ÇAM (2 yıl önce)
    Bu sayfa düzeniniz daha iyi olmuş. Eskiden ilgili haberi okuyup sayfayı kapattığımızda sitenizden de çıkıyorduk. Şimdi ise ilgili haberi kapatınca ana sayfaya geri geliyoruz.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Enver KALAYCIOĞLU (2 yıl önce)
    İsmet Bey Kardeşim...Yeni mizanpajınız hayırlı olsun. Bizim tek sevdamız Malatya'mız ve Malatya'mızın değerleri bu konuda ödün vermemiz mümkün değil, bu mecrada ödün vermeyen Malatya'nın değerlerini ön planda tutan gazetenizi kutluyorum. Başarılar diliyorum..
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Ali (2 yıl önce)
    Gerekliydi ve güzel olmuş.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • M.Bahadır ALTAŞ (2 yıl önce)
    Tasarım güzel olmuş. Hayırlı olsun. Sağlıkla daha güzel ve başarılı günlere
    %80
    %20
    Yanıtla
  • falcon (2 yıl önce)
    aoof malatyanın kaysısı kadar güzel olmuş elinize sağlık
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Hilal Erden (2 yıl önce)
    Merhabalar, öncelikle Malatya Haber'in Malatya'daki en kaliteli en kapsamlı ve vizyoner haber sitesi olduğunu belirtmek isterim. Ayrıca özellikle şu Malatya Turgut Özal Üniversitesinde yaşanan iğrenç ötesi olayları dile getirdiğiniz için de sizi kutlamak gerek. Yeni formatınıza yönelik de şunları belirtmek istiyorum ; yazı karakter büyüklüğü bir tık daha küçük olmalı 14 punto değil de 12 punto mesela yazı karakteri çok büyük olmuş, ayrıca font stili de değiştirilmeli bence time news roman vb gibi. Bu yazı font stili çok sıkışık görünüyor ve okumayı zorlaştırmış açıkcası . Göz yoruyor. Ayrıca yorum yaparken alan oldukça sıkıştırılmış ve yaptığınız yorumu onaylamadan önce baştan sona okumanızı zorlaştırıyor. Bunun dışında yorum kısmı da biraz geri planda kalmış yorum kısmını kesinlikle eski yorum formatına çevirmelisiniz. Beğeni sayısı daha realite bir görünüm verirken % 'lik dilim ile beğeni sayısı gösterilmesi olmamış. Yani 1000 beğeni olduğunda %100 gösteriyorken 1000 beğeni olup sadece 1 beğenmeme durumu olduğunda bir anda %100 olan beğeni durumu %97 beğenmeme durumu ise %3 oluyor 1000 beğeni olup 5 6 tane beğenmeme durumu olduğunda ise beğeni ve beğenmeme oranları bir anda çok yakın olabiliyor dolayısı ile bu da gerçek beğeni durumlarını ortaya koymuyor gerek istatiksel açıdan gerekse objektifsel açıdan gerçekliği ortaya koymuyor dolayısı ile beğeni durumlarını kesinlikle eski haline çevirmelisiniz. Aksi takdirde yapmış olduğunuz bir habere yapılan tamamen haklı bir yoruma bir trol bir hesaptan gelen bir beğenmeme durumu bir anda sanki o yorumu onlarca kişi beğenmemişçesine bir hale çevirebiliyor. ( Umarım doğru bir şekilde anlatmak istediğim şeyi izah edebilmişimdir ) Bu durumu da dikkate alın lütfen :) Bu eleştirileri yapıyorum çünkü senelerdir okumaktan oldukça keyif aldığımız Malatya'nın tartışmasız en iyi haber kanalı ve sitesi olan Malatya Haberi takip ederken aldığımız keyfe engel durumların teşkil olmasını ve okuyucu kitlesinin azalmasını , ve yapılan tekniksel şeylerin haberlere yapılan yorumların objektifliğini yitirmesini istemiyorum. Teşekkürler :)
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Umut Güven Uysal (2 yıl önce)
    Yeni tasarım bir öncekine göre daha çok okur dostu olmuş. Çalışmalarınızda başarılar dilerim.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Her zaman yenilik güzeldir. Herkes bildiği işi yapmalı ne iş olsa yaparım bize uymaz. Doğru habercilik ve malatyahaber.com her zaman güzel işler yapar
    %100
    %0
    Yanıtla
  • mehmet yüksel (2 yıl önce)
    siteye girmek zulumdü şimdi olmuş elinize sağlık
    %100
    %0
    Yanıtla
  • öneri (2 yıl önce)
    çok beğendim. Zarf güzel olmuş. mazruf zaten güzeldi....
    %100
    %0
    Yanıtla
  • malatyasever (2 yıl önce)
    çok yavaştı ve mobilde açılmıyordu inşallah hatalar düzelmiştir
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Nur (2 yıl önce)
    Sadece hızı artmış. Yorum kısmında beğeni yüzde göstermesini beğenmedim
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Malatyasporlu (2 yıl önce)
    Hayırlı olsun, şimdi Malatya Haber.com'u tıklayınca hemen açılıyor daha önce çok geç açılıyordu.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ahmet Yalvaç (2 yıl önce)
    Yeni tasarımınız Hayırlı Olsun İnşaAllahu Teâlâ
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Vahit VAR (2 yıl önce)
    sade güzel olmuş,ancak her yazının arasında,sağında,solunda daha bir çok yerinde ki reklamlar sayfanın tadını tuzunu kaçırıyor.reklam olacak ama bukadarı çoook fazla rahatsızlık veriyor.
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Yavuz (2 yıl önce)
    Merhabalar, Bursa'da ikamet ediyorum. Bir Malatyalı olarak tarafsız haber yaptığınız için sizleri tebrik ediyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum.
    %56
    %44
    Yanıtla