SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyalı Astsubay Kazada Şehit Oldu

Malatyalı Astsubay Kazada Şehit Oldu
A- A+ PAYLAŞ

Konya- Adana yolu üzerinde kaza yapan askeri araçta bulunan  Malatyalı  Astsubay Harun Uğur ile Piyade Er Halil Seltan şehit düştü.

Trafik kazası Konya- Adana Karayolunun 15. Kilometresinde meydana geldi. Türk Silahlı Kuvvetleri'ne bağlı Karapınar Atış Poligon Grup Komutanlığı'na ait kamyonet, yoğun siste kaza nedeniyle duran A. T.'nin idaresindeki TIR'a arkadan çarptı. Kazada Malatyalı olan 29 yaşındaki Astsubay Harun Uğur ile Piyade Er Halil Seltan şehit düşerken, 2 askerin de yaralandığı bildirildi.

BABA EVİNE BAYRAK ASILDI

Şehit Uğur'un Zafer Mahallesi Tenzile Sokakta oturan babası Metin ile annesi Sebahat Uğur'a şehadet haberini, Battalgazi Kaymakamı Erkan Savar ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Galip Sökmen verdi.

İtfaiye ekipleri şehidin babaevine Türk bayrağı astı.

Şehidin yakınları da acı haber üzerine Türk bayrağı asılan eve geldi.

Harun Uğur'un cenazesinin 5 Ocak Perşembe  günü Malatya Şehir Mezarlığı'ndaki törenden sonra defnedileceği haber alındı.

VALİDEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Bu arada, Malatya Valisi Hulusi Şahin, Uğur'un şehit olması nedeniyle yayınladığı başsağlığı mesajında, "Malatya nüfusuna kayıtlı P. Asb. Kd. Çvş. Harun Uğur 04. 01. 2023 tarihinde Konya Adana yolu üzerinde, askeri araçla seyir halinde iken yoğun sis nedeniyle meydana gelen trafik kazası sonucu şehit olmuştur.

Şehidimize Cenab-ı Hak’tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına sabır diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun. Şehidimizin ruhu şad olsun."dedi.

malatyahaber.com- AA- iha

FOTOĞRAFLAR: (Kapak) Şehit astsubayın Malatya'daki baba evine bayrak asıldı.. (Altta) Şehit Astsubay Harun ve eşi Beşire Uğur'un düğün fotoğrafları.. (Son iki foto) Astsubay Harun Uğur'un şehit olduğu kaza (Konya- iha)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Mustafa Cercis (1 yıl önce)
    Cenab-ı Allah rahmet eylesin, şehitlerimizin mekanları ebedi cennet olsun. Yakınlarına Cenab-ı Allah sabr-ı cemiller ihsan eylesin.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Zafer (1 yıl önce)
    Sis, kar ya da yağmurdan daha tehlikeli bir hava olayı bence. Bu tür durumlarda sis azalana dek trafik akışına izin verilmemeli. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyorum.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu 1966 (1 yıl önce)
    Rabbim mekanını cennet eylesin, ailesine başsağlığı ve sabır diliyorum.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Yücel (1 yıl önce)
    Allah mekanlarını cennet etsin, Allah ailelerine sabırlar versin
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ahmet Yalvaç (1 yıl önce)
    Allah Cellecelaluhu Rahmet Etsin İnşAllah Kederli Ailelerinin Başı Sağolsun
    %100
    %0
    Yanıtla
  • hasan (1 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ahmet (1 yıl önce)
    Allah C.C. rahmet eylesin
    %100
    %0
    Yanıtla