SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyalı Boksör Akbaş, Paris Olimpiyatlarında Çeyrek Finale Yükseldi

Malatyalı Boksör Akbaş, Paris Olimpiyatlarında Çeyrek Finale Yükseldi
A- A+ PAYLAŞ

Fenerbahçe Kulübü sporcusu olan Malatyalı Milli boksör Hatice Akbaş, Paris 2024'te kadınlar 54 kiloda çeyrek finale adını yazdırdı.

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları boks branşında milli sporcu Hatice Akbaş, Avustralyalı Tiana Echegaray'ı 5-0 yenerek çeyrek finale yükselmeyi başardı.

Fransa'nın başkenti Paris'teki North Paris Arena'da yapılan kadınlar 54 kilo son 16 tur maçında milli boksör Hatice Akbaş, Echegaray ile mücadele etti.

Rakibini 5-0 yenerek çeyrek finale yükselen Hatice'nin rakibi daha sonra belli olacak.

İlk olimpiyat tecrübesinde ikinci elemesini de geçen Hatice Akbaş, TRTspor’a yaptığı açıklamada  “Hedefim öncelikle madalya almak, ardından rengini altına çevirmek. Umarım burada güzel sonuçlarla ülkeme dönerim. Destekleyen dua eden herkese çok teşekkür ederim.” dedi.

Bu arada Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve diğer ilgililer, müsabakayı salonda izledi. Bakan Bak, müsabaka sonunda bir araya geldiği Hatice ve milli takım antrenörlerini tebrik etti.

Paris, AA- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • 44malatya (1 ay önce)
    Emegine gonlune gucune saglik seninle gurur duyoruz isallah Altin Madalya Alirsin Basarilar diliyoruz
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Okyay (1 ay önce)
    Akçadağın yiğit kızı maşallah.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Mehmet (1 ay önce)
    Tebrikler insaalh sampiyon olur hemserimiz
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Alparslan (1 ay önce)
    Tebrik ederim.. İnşallah şampiyon olur.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ramazan (1 ay önce)
    Yürü bre kızım. Kim tutar seni.
    %100
    %0
    Yanıtla