SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyalı Eski Vekil Ağabeyini Vurdu

Malatyalı Eski Vekil Ağabeyini Vurdu
A- A+ PAYLAŞ

Aslen Malatyalı olan eski milletvekili Kemalettin Nalcı, iddiaya göre miras yüzünden tartıştığı ağabeyini silahla bacağından vurdu.

Olay, Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesi Cumhuriyet Mahallesi’nde bir sitede meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 23. Dönem MHP Tekirdağ Milletvekili 56 yaşındaki Kemalettin Nalcı ile 66 yaşındaki ağabeyi Aziz Nalcı arasında iddiaya göre miras yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle silahını çıkaran Kemalettin Nalcı, ağabeyine kurşun yağdırdı. Kurşunlardan biri bacağına isabet eden Aziz Nalcı yere düştü. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları ilk müdahalenin ardından Aziz Nalcı’yı hastaneye kaldırdı. 

Polis ekipleri, Kemalettin Nalcı’yı gözaltına aldı. Olay anı ise çevredeki güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Olayla ilgili inceleme sürüyor.

ASLEN MALATYALI
Kemalettin Nalcı, 4 Eylül 1966'da Malatya'da doğdu. Babasının adı Kemal, annesinin adı Saadet'tir.

İnşaat Mühendisi; Gazi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Bölümü'nü bitirdi. Müteahhit olarak çalıştı. Çerkezköy Sanayi ve Ticaret Odası Meclis Üyeliği, İnşaat Mühendisleri Odası Çerkezköy Temsilciliği, Çerkezköy Polis Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanlığı ve Çerkezköy Spor Kulüp Başkanlığı görevlerinde bulundu.

Orta düzeyde İngilizce bilen Nalcı, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Tekirdağ, iha- AA- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Kernekli34 (1 yıl önce)
    Nerede ise Malatya İl sınırlarından geçerken arabası hararet yaptı diye yol kenarındaki pınardan su alıp motoru soğutan yolun yolcusunu dahi Malatyalı yapacaksınız. Keşke, Malatya şehrine az biraz katkı sağlayan ve şehir insanını onure edenleri haber yapabilseniz de biz de Romanlaşmış bir kültürde artık başka biri olan bir zatın gözü dönmüşlüğünü bir Malatyalı yapmış gibi oğrenmesek daha iyi olur. Böyle insanların hayrı kendine olduğu için; Şerride kendilerine olsun...
    %90
    %10
    Yanıtla
  • kepekli ütüyorsun yine malatya lı milieğitim müdürü malatyada barındırmadınız koydunuz sahip çıkmadınız bir karadeniz temizlik şirketindekadınına teslim etiniz birde çıkıp malatyaya hizmet diyorsun
    %19
    %81
    Yanıtla
  • Malatyalımı yoksa samatyalımısın. Anyalımı yoksa konyalımısın. Kaç ayağın var. Belliki mazide yediğin azarın, akabinde de tedaviye muhtaç marazın var. En iyisi mi Mazhar Osmanlık olmadan şimdiden gün de bir bardak ta olsa kuru papatya çayı ile yetin. Kalabalıklara karışma. Sana selam verenlere sataşma. Otobüs durağı diye de her bankın önünde durma ki seni sevenler merak içinde kalmasınlar... Yazıktır sana....
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Çok doğru Malatya'ya yıllarca gelmeyen malatyamiza yararı olmayan insanlara Malatyalı diyemeyiz.
    %100
    %0
    Yanıtla