SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyalı Genç Denizde Boğuldu

A- A+ PAYLAŞ

İstanbul’da yaşadığı öğrenilen ve geçtiğimiz hafta sonu Tekirdağ’ın Marmara Ereğilisi ilçesine giderek burada arkadaşları ile birlikte denize giren Malatyalı İbrahim Yakut, denizde boğularak hayatını kaybetti.

Tekirdagodak.com ve corluhaber.com.tr’de yer alan habere göre, İstanbul’dan üç arkadaşıyla birlikte Marmara Ereğlisi’ne gelen 28 yaşındaki İbrahim Yakut, Sultanköy Mahallesi bölgesinde denize girdi.

İbrahim Yakut, bir süre yüzdükten sonra gözlerden kayboldu.

İbrahim Yakut’un İstanbul’dan Marmara Ereğlisi’ne beraber geldiği arkadaşları, Yakut’un bulmak için denizi tararken, Yakut’u suda hareketsiz biçimde buldu. Yakut, hemen çevredekilerin de yardımıyla baygın halde kıyıya çıkarılıp, sağlık ekiplerine haber verildi.

Gelen ambulansla Marmara Ereğlisi Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Yakut, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Yakut’un öldüğünü öğrenen arkadaşları ise gözyaşlarına boğuldu.

İbrahim Yakut’un vefatını haber alan Tekirdağ Malatyalılar Derneği Başkanı Mehmet Barut, hastaneye giderek burada, cenaze işlemlerinin tamamlanması ile ilgilendi.

Malatya’dan Tekirdağ’a giden İbrahim Yakut’un amcası ile birlikte hastanedeki işlemleri yürüten Mehmet Barut, cenazeye pandemi süreci gereği koronavirüs testi yapıldığını, test sonucunun çıkmasından hemen sonra cenazenin Malatya’ya gönderileceğini belirtti.

Marmara Ereğlisi Devlet Hastanesi morgundaki İbrahim Yakut’un cenazesinin,  Malatya’ya getirilerek toprağa verileceği öğrenildi.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız