SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyalı Genç Güreşçi Avrupa Şampiyonasında

0
Güncellendi - 2021-05-26 02:51:32
Malatyalı Genç Güreşçi Avrupa Şampiyonasında
A- A+ PAYLAŞ

Malatyalı güreşçi Emir Ömer Bozbağ, 27-30 Mayıs tarihlerinde Bulgaristan’ın Sofya kentinde yapılacak olan U15 Grekoromen Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek.

Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki Spor Eğitim Merkezi’nde güreş hayatını devam eden sporcu Emir Ömer Bozbağ milli takım daveti aldı. Bozbağ, 27-30 Mayıs tarihlerinde Bulgaristan’ın Sofya kentinde yapılacak olan U15 Grekoromen Avrupa Şampiyonasında Türkiye'yi temsil edecek.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlü Ebu Bekir Kayhan, "Milli Takım kadrolarında bir Malatya'lı sporcu daha kazandırmak bizleri gururlandırdı. Sporcumuz Emir Ömer Bozbağ'ı, antrenörlerimizi ve sporcumuz ailesini tebrik eder, Avrupa Şampiyonasında başarılar dilerim" dedi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Nuri (2 yıl önce)
    Kardeşimizi, Avrupa ve Dünya minderlerinde kasırga gibi esen şampiyon bir güreşçi olarak görmek istiyoruz.Allah yardımcısı olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Saim (2 yıl önce)
    Değerli spor severler , gerek Ferdi sporlarda gerekse takım sporlarında Malatya’mızı uluslar arası ve üst liglerde temsil eden hatta olimpiyatlarda birçok sporcumuzu görmek bizi mutlu eder.Güreşçi Emir Ömer kardeşimize başarılar diliyorum.
    0
    0
    Yanıtla