SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatyalı Kardeşlerimize Teslim Edeceğiz"

A- A+ PAYLAŞ

"KİRA YARDIMI DEVAM EDECEK".. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, “Milletimizin desteğiyle, yerel yönetimlerimizle el birliği içinde yılda 300 bin konut olmak üzere 1 milyon 500 bin konutumuzu dönüştürerek ülkemizi depremlere hazır hale getireceğiz” dedi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, resmi sosyal medya hesabından Elazığ ve Malatya’daki konut yapım çalışmalarına ilişkin açıklama yaptı. Kurum, Elazığ ve Malatya’da depremin ardından vatandaşları sağlam ve güvenli evlerine kavuşturmak için aralıksız çalıştıklarını belirterek, “TOKİ Başkanlığımızca Elazığ’da 19 bin 190, Malatya’da 4 bin 544 olmak üzere iki ilimizde toplam 23 bin 734 konut inşa ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Bakan Kurum, “Konutlarımızı, belirlediğimiz rezerv alanlarda ve yerinde gerçekleştirdiğimiz kentsel dönüşümle yıl sonuna kadar bitirecek, Elazığlı ve Malatyalı kardeşlerimize teslim edeceğiz. Evi yıkılan vatandaşlarımıza da bu süreçte kira yardımlarımız devam edecek” açıklamasını yaptı.

Kurum, “Milletimizin desteğiyle, yerel yönetimlerimizle el birliği içinde yılda 300 bin konut olmak üzere 1 milyon 500 bin konutumuzu dönüştürerek ülkemizi depremlere hazır hale getireceğiz” dedi.

Ankara, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Serkan özer (3 yıl önce)
    Sayın bakan köyler ne olacak
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (3 yıl önce)
    Sayın bakanım Malatya Ada sitelerinin durumu ne oldu kira yardımları niye durdu kimse bilgi vermiyor.Kesin hasar raporları çıkmadığı için dask ödeme yamıyorb bizlerede bilgi verilmesini istiyoruz kira çıktık pandemiden dolayı işyerlerinin kapandı zor durumdayız
    0
    0
    Yanıtla