SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyalı Müdürden Sonra Malatyalı Yardımcı da Gitti!

Malatyalı Müdürden Sonra Malatyalı Yardımcı da Gitti!
A- A+ PAYLAŞ

Malatyalı olan İl Milli Eğitim Müdürü Battal Kanbay’ın (fotoğraftaki) görevden alınmasının ardından kurumdaki Malatyalı olan  Müdür Yardımcısı da görevden alınarak yerine Bingöllü olan bir isim atandı.  

Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğüne İstanbul’dan getirilerek başlatılan Rizeli Hatice Özdemir’in ardından kurumdaki Malatyalı olan diğer yöneticilerinde yerleri değişmeye başladı. Malatyalı olan Müdür Yardımcısı olan Ali Demir görevden alınarak, yerine Bingöllü olan Behçet Bakır getirildi.  

Malatya İl Milli Eğitim Müdürü olarak 7 yıl görev yapan Bingöllü Ali Tatlı’ya ve milletvekili Öznur Çalık’a yakın isim olduğu bildirilen Behçet Bakır’ın Diyarbakır’da görev yaparken Doğanyol İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atandığı, daha sonra il merkezine şube müdürü olarak getirildiği, sonra da İl Müdür Yardımcısı yapıldığı öğrenildi.  

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

96 yorum yapılmış

  • hıdır (4 ay önce)
    yanlış bilgi adam pololu
    0
    0
    Yanıtla
  • öğretmen (1 yıl önce)
    her şeyim tamdi bir hatice'miz eksikti o da geldi bundan sonra çağ atlarız
    %60
    %40
    Yanıtla
  • OĞUZ ÖZHAN (1 yıl önce)
    Bu yapılan yanlıştan bir an önce dönülmesi gerektiğini düşünüyorum gerek milli eğitim müdürümüz gerekse milli eğitim müdür yardımcımız işlerini en iyi şekilde icra ediyorlar ve oldukça adeletli bir tutum sergileyerek hem halkın yanında ve halkın içinde yönetici olarak işlerini ve eğitiim sistemini lağiyle yerine getiriyorlardı bence bu alınan kararı ivedi bir şekilde düzeltmelisiniz diye düşünüyorum
    %67
    %33
    Yanıtla
  • harkad (1 yıl önce)
    İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden Mehmet BULUT ayrıldıktan sonra Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğünde yönetim ve liyakat eksikliği baş göstermiştir. Zira Malatyalı olmak mı Malatya'ya hakkı ile hizmet vermek mi önemlidir?? iyi düşünmek lazım.
    %63
    %37
    Yanıtla
  • Mehmet (1 yıl önce)
    Malatya'da milli eğitimin resmen çivisi çıkmış kim gelse bir öncekini aratır oldu. Geçen gün sosyal medya dan birşeye şahit oldum Necip Fazıl Kısakürek imam hatip ortaokulun da üç tane cinsel taciz olayı olmuş 30 öğretmen şahitlik yapmış olayın cirkinligini anlatmışlar ama suçlu kimse ceza almamış olacak iş mi yahu Allah belanızı versin İmam Hatip olmayı bırak okul olmayı bırak yaw insanliginizdan da mı utanmadiniz resmen mide bulandırıyor. Hele de il müdürüne kadar herkesin haberi olup üzerinin örtülmesi resmen rezalet...
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Buyur buradan yak işte torpile gelen arkası sağlam okul müdürü olunca her türlü rezillik diz boyu olur ve kimse de dönüp birşey soramaz. Yazık bu memleketin çocuklarına çok yazık.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Ayyy inanmıyorum. Yazık o çocuklara...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Vatan DAŞ (1 yıl önce)
    İnsanları memleketlerine göre değil, dürüst ve adaletli yönetimlerine göre değerlendirmediğiniz sürece hep yanılırsınız. Malatya ya Karslı müdür gelmiş ne olur, Konyalı md yrd gelmiş ne olur? Kanun, yönetmelik, yönergeler belli, işini dürüstçe yürüten, halkı ayırmadan eşit davranıp doğru yönlendirenler/bilgilendirenler devlet daireleri ve resmi kurumlarda torpilsiz, tanıdıksız, rüşvetsiz herşeyi olması gerektiği gibi adil ve tarafsız yürütenler arttığı sürece, bilin ki o zaman kurumun halkın gözünde güvenilirliği artar. Herkeste yapılan işe saygı duyar. Hak etmeyen, bilgi ve becerisi olmayan, donanımsız kişiler de koltuk işgal ederse o kurumda işler olması gerektiği ahenkte yürümez, dedikodular başlar, güven kaybedilir, çalışanlar işinden zevk almaz, emeklilikten bugünde bir gün gitti çok şükür der, kapısını mesai saati bitince kilitler evine gider. Kim ne iş yapıyor, bu işi 2 kişi mi yapar bir odada oturan 8 /10 kişi mi yapar diye de iş zaman çizelgesi yapılarak sorgulama yapılmalıdır. 30 kişi ile yapılacak iş 100 kişi ile yapılamıyor, yapılamıyorsa, mesai saatleri içerisinde kim ne ile uğraşıyor tek tek takip ve kontrol edilmelidir. 2 tip insan vardır: Akşama kadar bir masa başında önünde bir evrak/bazen o da yok çay -sigara -sohbet ile vakit dolduran ve ağzı laf yapanlar , gece yarılarına kadar iş bitsin diye yardıranlar, milli eğitim değil, tüm devlet kurumlarında yöneticilerin çevresindeki kişilerin yönlendirmesine kapılmadan çok iyi gözlemlemesi lazım çalışanlarla avare gezenleri...
    %63
    %37
    Yanıtla
  • Yukarıdaki yazıda beğenilmeyecek birşey yok, olması gereken zaten bu, İnsanları memleketlerine göre, siyasi parti veya mezheplerine göre değerlendirmek yanlış, kanun, yönelik, yönergelere göre yürütmek doğru olan dedik, mesaide varlığı yokluğu belli olmayan asalak bankamatik memurluğu yapan kesime de aldığınız para haram Allah'tan korkun dedik, yorumu beğenmeyen arkadaşlar muhtemelen yazıda bahsettiğim akşama kadar çay, sigara içip mesaide olup olmadığı belli olmayan, devlete bir faydası olmayan, müdürler, amirler odasından çıkıp şöyle bir binayı dolaşayım dediğinde amirin/müdürün sekreteri/ özel kaleminden kişileri yakınen takip eden, hemen vaziyet alıp önüne 2 dosya, evrak koyup puan toplamak için çalışkan gözüküp göz boyayan, amir odasına gelince iki süslü laf edip, yalakalık ile gününü gün eden, mesaide oyun oynayan, borsa, dolar, altın ne olmuş takibini yapan, araç veya emlak alıp satmaya çalışan, işini yapan birkaç kişinin sırtından geçinen asalaklardır. Bu tipler cuma namazınıda hiç kaçırmaz, çevre yapmak ister, koşa koşa gider, en önde amirin göreceği yerde saf tutar, sorsan vakit namazlarını kıldığını gören yoktur, sanki vakit namazları farz değil! Bu tipler işleri düzgün yürüsün diye mecburen show yapar, toplum içinde büyük laflar eder, dedikodu yapar, işler karışınca hiçbir şey olmamış gibi aradan sıyrılır, iki tarafı ayrı ayrı çeker nasihat eder, barıştırmaya kalkar, göya babalık yapar. Asalak arkadaşım, merak etme kimse görmese Alllah görüyor yaptıklarını, işini düzgün yapan çalışanlarda aptal değil herkes durumun farkında.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mehmet (1 yıl önce)
    Sonuçta,sahipsiz Malatya
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Mehmet (1 yıl önce)
    Ali Tatlı zamanında Bingöllüler dolduruldu diye şikayet ediyorlardı,tekrar Bingöllü ve Öznur'un adamı,garip garip işler,şehir her konuda dibe vurdu
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Suphi aksoy (1 yıl önce)Mehmet isimli kullanıcı yorumuna
    Bingölü kadar başına taş tüşsün
    %0
    %100
    Yanıtla
  • mehmet (1 yıl önce)
    Bir Ankaralı "Ankara'daki Türkiye Büyük Millet Meclisinde sadece Ankaralı milletvekilleri görev yapmalı" dese ne kadar gülersiniz...
    %19
    %81
    Yanıtla
  • Gerçekten bu örneği vermek için çok düşündün mü . TBMM Türkiye'yi temsil eder . Yerel ve ulusal konular karşılaştırılarak yorum yapılırsa alakaya maydanoz olur
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatya (1 yıl önce)
    76.maddeden şube müdürlüğü ataması için birilerine kadro açılıyor, gidene de gelenede kibirden uzak durun,kibir insanı bitirir diyorum,o oturduğunuz koltuklarda bu gözler kimleri gördü kimleri,sadece iyileri hatırlıyorum,insana hizmetin hakka hizmet olduğunu unutmayın,ismini vermiyorum milli eğitimde Elazığlı şube müdürümüz var bir işim için gitmiştim ilk defa gördüğüm bir insanın olumlu yöndeki insan ilişkisini hiç unutamam kişinin nereli olmasından önce iyi bir insan olması gerekir, Malatya tabiri ile adam gibi adam olması gerekir.yoksa ben komurhan köprüsünün bu tarafı kalede dogdum Malatyalı oldum,köprünün karşısında doğdum Elazığlı oldum, bolgecilik dahil her türlü ayrimciligi reddediyorum, malatyali oluyor o da ilçe , arkadaş eş,dost, ayrımları yapıyor,.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Mustafa Karaca (1 yıl önce)
    10 gündür Malatya'da yıllık izin kullanıyorum. Belediye başkanı ve vekillerden konuştuğum herkes şikayetçi. Belediye başkanına kibirli, vekillere de Malatya'ya gelmiyorlar diye şikayet ediyorlar. Yine de eminim ki aziz memleketimden en az %70 oy çıkacaktır.
    %81
    %19
    Yanıtla
  • kerim (1 yıl önce)
    Ali Tatlının yaveriydi Behçet.Önder başkanını da yanlarına alarak İmam Hatiplerin anasını ağlattılar.Özellikle de Selahaddin Eyyübinin.Hala okul toparlanamadı.Liyakat,ehliyet adamların umrunda değil.Tanıdık, hemşeri işi önemli onlar için.Maalesef Malatya Milli Eğitim geriye gitmeye devam.Asıl sorun böyle adamları buralara atayan siyasetçilerde..
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Çırmıhtı (1 yıl önce)kerim isimli kullanıcı yorumuna
    Ne öğrendiyse onu uyguluyor demekki. Armut dibine düşermiş :)))
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatya (1 yıl önce)kerim isimli kullanıcı yorumuna
    Merak ediyorum selahattin Eyyubi imam Hatip ortaokulu bu sene fen lisesine kaç öğrenci gönderdi,Mikail çirkin hocanın o okula çok emeği vardı haksızlığa uğradı proje okullarının en büyük proplemi öğretmen görevlendirmelerin de liyakata önem verilmemeden öğretmen görevlendirmelerinin yapilmasi,.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • AHMET KARACA (1 yıl önce)
    İL müdürülğü ve müdür yardımcılıkları siyasi atamalarla gelinen makamlardır. Siyaset kimi uygun görürse onun atamasını yapar. Kimi uygun görürse de görevden alır. Siyaset böyle uygun görmüştür (NOKTA)
    %37
    %63
    Yanıtla
  • muallm44 (1 yıl önce)
    Bir Malatya'lı olarak MEM çalışanı olarak yaşadığım olayı anlatayım. O savunduğunuz Malatyalı il müdür yrdmcısı ile yaşadığım diyalog: yönetici atamamın ailevi sebeplerden dolayı iptali için yanına gittiğimde cevabı; 'Ben bu koltukta olduğum sürece senin ataman iptal olmayacak' (kibirli bir tavırla) dedi. Sevmediğiniz o Bingöllü adamın kapısını çalıp birşey istesem böyle yapmayacağına ve elinden geleni yapacağına emin olabilirsiniz. (Bingöllü olanla herhangi bir akrabalık ve hiçbir çıkar ilşikim yok, o kişi beni tanımaz bile) Hülasa; kişiyi sırf Malatyalı sevmek ya da Bingöllü diye yermek çok da akıl karı değil gibi
    %60
    %40
    Yanıtla
  • gülerek okudum yorumu. Bingöllü müdür yardımcısını hiç tanımıyorum ama kapısını çalıp birşey istediğimde elinden geleni yapacağına eminim demişsin. madem tanımıyorsun niye eminim diyorsun. belki kötü biridir. tanıdığın ve taraflı yazdığın o kadar belli ki becerememişsin.
    %93
    %7
    Yanıtla
  • İmam Ali Ber-Duş (1 yıl önce)hasan isimli kullanıcı yorumuna
    Normal insanî reflex sahibi bir İDARECİ isterse israilli olsun! Olması gereken bir atamayı yapar...ama siz bu işleri yalama ve dilenme ile almaya alıştığınızdan sizlere çok matah gelebilir...tabii!
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Beni tanımıyorsun ama "siz bu işleri yalama ve dilenme ile almaya alıştığınızdan" ifadesini kullanmışsınız. Beni tanımadan böyle yorum yapmanız karakteriniz , iftiracı kişiliğiniz ve nasıl kul hakkına girdiğinizin açık delili. Ayrıca yine atıp tutuyorsun olması gereken atamayı yapar diyorsunuz . Adamın yoksa hiçbir şeyde yaptıramıyorsun. Bunu herkes biliyor. Olması gereken basit prosedür işleri bile adamın yoksa olmuyor . O sebeple yazdıkların gerçekle bağdaşmıyor. Allah'a havale ediyorum .
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Normal insanî reflex sahibi bir İDARECİ isterse israilli olsun! Olması gereken bir atamayı yapar...ama siz bu işleri yalama ve dilenme ile almaya alıştığınızdan sizlere çok matah gelebilir...tabii!
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Muallim iyi palavra atmış sin bingollu olan atama ya bakmıyor bildiğim kadarı ile eğer senin işini yaptı ise zaten vahim olan da o sen kimsin sana torpil yapsın tayin dönemi değil atama dönemi değil yazıklar olsun size yuhhh hakkımız helal degil
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Sen çıkarına göre konuşuyorsun
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Emin sevim (1 yıl önce)
    Neden böyle birilerine yer açmak için malatyalı olan idarecilere sürgün geliyor, yani Malatyalılar cezalandırılıyor,ben bir Malatyalı olarak bu gibi olayları kınıyorum, milletin vekilleri lütfen malatyamıza sahip çıkın, unutmayın siz Malatyalıların oylarıyla secildiniz,bu şehre ihanet etmeyin,ben bir Malatya yerlisi olarak şunu gördüm ,burada zamanında bir tekel sigara fabrikası şeker fabrikası ve Sümerbank fabrikası vardı,bu fabrikalar hep Malatyalıların dışında bir sürü idareciler vardı, aynı zamanda Ankara'ya gidip kendi milletvekillerindan bir kart alan Malatya'nın dışında gelip bu fabrikaların birinde iş başı yapıyorlardı,biz Malatyalı olarak iş bulamıyorduk, bu rezalet halen devam ediyor, Malatya'nın yerli milletvekilleri Malatya'da dağları taşları ovaları imara açarak kendinize gelecek hazırlayacağınıza, Malatya'ya ve malatyalılara sahip çıkın, bu güzelim şehri ihmal etmeyin , şunuda unutmayın önümüzdeki yıl seçimler var,
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatya (1 yıl önce)
    Bazı şube müdürleri ilimizden zorunlu yer değiştirme ile gitmemek için ya müdür yardımcısı oluyorlar yada bir ilçemize milli eğitim müdürü oluyorlar.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Şimdi sayın Bakır hangi kriterlere göre il milli eğitim müdür yardımcısı oldu merak ediyorum.Bildiğim kadarıyla il mem içerisinde birçok şube müdürü mevcut. Bu kadar şube müdürü arasından hangi değerlendirme ölçütlerinden geçip bu koltuğa oturdu. Eğer amaç rotasyondan kurtulmak ve 76.maddeden biri/lerine şube müdürlüğü yeri açmaksa vay ilimizdeki eğitimin haline. Yorumlarda adamın proje okullarına yapılan atamalarda liyakat tanımadağı, insanlara tepeden baktığı, egolu olduğu ifade edilmiş. Bu durum gerçekten böyleyse diyecek laf yok diyorum.
    %93
    %7
    Yanıtla
  • ali (1 yıl önce)
    Behçet Bakırın zerre miktar eğitimden anladığını sanmıyorum. Nerde bir tanıdığı var sağolsun uzaklardan getirip proje okullarına öğretmen yaptı. Proje okullarına başvuru yapmış biri olarak o kadar liyakata sahip olmama rağmen hekimhandan pötürgeden uzak yerlerden sırf arkalarındaki adamlardan dolayı getirip oralara öğretmen yapması adına hakkımı hiç helal etmiyorum. Din işlerinden sorumlu bir adamın milletin ahını alması ve adaletin tecelli bulması er yada geç karşısına çıkacaktır...
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Tebrik ediyorum. Eğer hakkını yediyse rabbim sana yaptığının 1000 katını il müdür yardımcısına yaşatsın. Kim hangi makamda oturup keyfilik , haksızlık yapıyorsa rabbim 1000 katını o kişiye yaşatsın.
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)ali isimli kullanıcı yorumuna
    Bütün okullar Anadolu lisesi oldu kurtulduk derken şimdide memlekette proje okulu modası başladı yakında bütün liseler proje okulu olursa şaşırmam proje okullarının müdür müdür yardımcıları ve öğretmenleri tepeden hiç bir kritere tabi olmadan ataniyorlar düşünün bir Anadolu lisesine idareci olurken sınava giriyorsun ek 2 puaninla beraber atanabiliyorsun proje okuluna ise adamın varsa ne sınav var ne ek 2 puanı var .
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mazlum (1 yıl önce)
    Bence bir yere sınavsız puansiz liyakatsiz hukuksuz ve ölçüsüz geldikten sonra isterse Uganda li olsun....hiç farketmez...ömür uzun zannedilen kısa bir süre dir....
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Mehmet (1 yıl önce)
    Birincisi Behçet Hoca Bingöllü değil. İkincisi Ali Demir görevden alınmadı kendi isteği ile ayrıldı. Behçet hoca zaten Milli Eğitim de şube müdürüydü. Ayrıca İl Milli Eğitimdeki en çalışkan müdürlerden biri. 40 yıldır Malatya da yaşıyor. Adama haksızlık etmeyin lütfen. Gayretli insanları küstürmenin anlamı yok. Adam bizim çocuklarımıza hizmet ediyor..
    %33
    %67
    Yanıtla
  • Maviye çalar gozlerin (1 yıl önce)Mehmet isimli kullanıcı yorumuna
    Keşke MEB in en önemli değeri olan öğretmenlere tepeden bakmasa..degilmi....insana tek kalacak olan insanligidir
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Malum müdür yardımcısındaki egoyu bizzat görmesem yazdıklarına inanırdım . Ama ne yazık ki inanmıyorum .
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Sırf adamı savunacağım diye yalan söylemeye utan muyor musun?Ayıp be.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Yalan olan ne?
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgay (1 yıl önce)
    Malatyanın sahibi mi var? Milletvekilleri kendi çıkar ve menfaatlerine nasıl uygunsa öyle davranıyorlar. Malatya yı düşünen kim. Bu milletvekilleri yine aday olursa oy vermeyecem AK partiye. Yeter artık Malatya ya bir iyilik edinde siyaseti bırakın kenara çekilin, Malatyanın önü açılsın..
    %87
    %13
    Yanıtla
  • Hasan (1 yıl önce)
    Nolmuş yani hepsi devlet memuru değil mi devlet görev verirken iyi görev yeri değişince kötü mü oluyor malatyalı sevdanız bitmediği müddetçe daha çok dövünürsünüz. Battal kanbay'a haksızlık yapıldığını ayrıca belirtmeden geçmeyeceğim
    %34
    %66
    Yanıtla
  • Dertli (1 yıl önce)
    Aman ne güzel bir düzen adamı daha biri gider diğeri gelir.Bir de insanlarla iletişim kurmayı bilseler mesela konuşurken göz teması kurmak,misafir ağırlamak gibi meziyetleri olsa.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Tuğrul (1 yıl önce)
    AKP son on senedir liyakatlı atama yapmayıp kendine sadık biat edenleri atıyor. Nereli olduğu önemli değil liyakatlı yöneticiler atansın. Bu sadece ilimize özgü değil ülkenin her yerinde aynıdır
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Yeddi Hilal (1 yıl önce)
    Bu zat, her saça tarağı olan devrin adamı. Böylelerine müstahak bir hal almışız. Normaldir.
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Adaler (1 yıl önce)
    Gelen gideni aratmasa bari.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Fatma (1 yıl önce)
    Her taraf Bingöl'lü doldu. MEB de nereye baksan Bingöl. Yahu yurtta çalışan hademeler bile Bingöl'lü. Birilerinin dur demesi lazım artık
    %78
    %22
    Yanıtla
  • Gerçekten merakımdan soruyorum yurtta çalışan Bingöllü hademeden rahatsız olmanın sebebi ne? Bingöllü ler temizlik yaparken su mu kullanmıyor ya da deterjanı az mı kullanıyor? Okuldaki öğretmen, hastanedeki doktor hemşire ya da parktaki bekçinin nerede doğduğu çok mu önemli? Neapalım yani Yolda Bingöllü görürsek yol mu değiştirelim. Not: Doğanşehirliyim..
    %43
    %57
    Yanıtla
  • Daha bunlar neki
    %100
    %0
    Yanıtla
  • keşke araştırsanız nedir bu Bingöl alerjiniz Malatya İl milli eğitimde şu anda Bingöllü idareci yok. ayrıca Bingöllü de değilim. bu çok ayıp bişey Bingöllüler uzaydan gelmiyorlar.
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Bu vekiller bu belediye başkanları olduğu sürece AKP ye oy yok madem sahipsizik
    %94
    %6
    Yanıtla
  • fatih (1 yıl önce)
    Mahkeme kadıya mülk değildir. Boşuna dememişler.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatya (1 yıl önce)
    İl müdür yardımcıları ve ilçe müdürlerine mutlaka rotasyon gelmelidir,Ali bey ilimizde 8 yıl görev yaptı ,olması gereken hizmet bölgelerine göre belirli yıl görev yaptıktan sonra zorunlu olarak veya isteğe bağlı yer değiştirme yapılmalıdır,bu sistem eğitim müfettişleri ve şube müdürlerinde uygulanmaktadır,ikinci bir konu siyaseten o göreve getirdiler ,siyasetin geregide aldılar o makama 8 yıl önce nasıl kimler tarafından getirildiğini unutmamalıdır mahkeme kadıya mülk değildir.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Fatih (1 yıl önce)
    Bir makama birileri gelirken kariyer, liyakat, şeffaflık açıklık gibi ölçütler esas alınır. Birinin bir yerli olmasının bir önemi yok. Kimse ağaç kovuğundan çıkmadı. Bu beyefendi bu makama gelirken muhtemelen sınavla gelmemiştir. Nasıl geldi ise o şekilde gider. Mutlaka bir sebebi vardır. İnsanları töhmet altında bırakmanın manası yok. Görevler emanettir. Güzel ve adil bir şekilde yapmazsanız hıyanet etmiş olursunuz. Adil olmak lazım.
    %25
    %75
    Yanıtla
  • Mehmet (1 yıl önce)
    Kısaca yazıyorum Rizeli veya Bingollu olması farketmez ama sanırım Rahmetli ÖZAL döneminin intikamı birde belki MALATYA,da müdürlük yapacak adam kalmamış.Yatki Malatyalı Gardaşım üstünü örten üsumeyesin,Öznur ÇALIK sanırım artık aday olmayacak
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Suphi (1 yıl önce)
    Elazığ ve Adıyamanı iyi bilen biri olarak söylüyorum.Özellikle elazığda bir malatyalı yönetici olamaz .Malatyada neredeyse elazığdaki kadar elazığlı yönetici var Tuhaf olan konu bu.Yoksa Malatyada liyakat sahibi olduktan sonra isterse ecnebi olsun hiç önemli değil.
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Kaptanı Derya (1 yıl önce)
    Yazık bu size bir kattı sağlamaz. Ali Demir kendi isteğiyle görevden affını istedi. Bunu kendisinede sorabilirsiniz.
    %19
    %81
    Yanıtla
  • Hamza Ertuğrul (1 yıl önce)Kaptanı Derya isimli kullanıcı yorumuna
    Ne desin adam beni kovdular mi desin.Adam sabah 7 de mesaiye giden adam.Birikerine yer nasıl açsınlar en zayıf halka işte.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Süleyman (1 yıl önce)
    Yahu bu ne ayırım be.Hep müslümanız hepside türk. Ehliyetli, kabiliyetli, yetenekliye görev verilmeli. 50 senedir doğu Perinçek denen kişi bir milletvekili alamadı. Demekki idareci olacak biri değil. Bukadar indirip kaldırmayın. ATAİST, DİNSİZ OLURSA İŞTE O ZAMAN HEPBİRDEN HAREKAT ETMEMİZ GEREKİR.....!!
    %17
    %83
    Yanıtla
  • Malatya (1 yıl önce)
    Öncelikle malatyalı vekiller malatyaya sahip çıkmıyorlar ve çıkmadılarda çıksalardı bölge müdürlükleri elazığa gitmezdi elazığlı vekilleri tebrik etmek lazım şimdi kalkmış milli eğitim müdürünün peşine düşüyorlar yok bingöllüymüş siz bölge müdürlüklerini elinizden kaybettiniz neyin peşindesiniz
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Bir dost (1 yıl önce)
    Malatyalıların yetersizliğinden olabilirmi diye düşünün!?
    %40
    %60
    Yanıtla
  • malatyalı (1 yıl önce)
    Yav bu ne malatya sevdasıymış seçtikleriniz Malatyalımı ki atanmışların memleketi bu kadar gözünüze batıyor anlamadım siz kendi uhdenizde olanlara bakın atama kararnamesinde sizin imzanız yok
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Hasan (1 yıl önce)
    Kimin nereli olduğunun bir öneminin olmaması için sadece ehliyet ve liyakate önem verilmesi gerekir. Adıyaman ve diğer illerde de Malatyalı idarecilere şans tanınıyorsa o vakit önemli olur. Bahse konu illerde hiç bir Malatyalı Okul Müdür Yardımcısı dahi bulunmaz. Bu ehliyet ve liyakat neden Malatyalıları hep teğet geçer. Malatya evladı genç bir eğitimci geldi bazı dokunmalar yaptı o vakit kıyameti kopardılar. Hemen alabora ettiler. Gelen kişi değerli olabilir ki öyledir lakin ezbere methiye dizdiler. o da dokunmaları ile siyaseti dahi takmadı. Hani siyasetsiz yaprak dahi kımıldamazdı ama görünen o ki Malatyalılar hariç herkeste kımıldamalar tam gaz. Malatya kadro tahsis durağı olmuş. her gelen birilerini beraberinde yüceltiyor. Siyasetçiler yerinden yönetim deyip dışarıdan yönetici tercih etmeleri kendilerini zor duruma sokar. Bahse konu illerde Malatyalı idareciler varsa eyvallah demek lazım. Elazığlı sağlık müdürü atandı o gün Malatyalıyım diyen herkes Baskilli oldu. Söz konusu arkadaşların hepsi değerli ve saygı değerdir. tek arzumuz bizlerde Malatya dışında değerli ve saygıdeğer olalım. Vesselam hedef 2023 Haziran artık taşıma seçmen getirsinler seslerini sahada duymuyor değiliz. Malatyanın yabancı hayranlığına hayranım...
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Gökhan (1 yıl önce)
    Akp ilk seçimde yine yüzde 60 civarında oy alır niye diye sorarsanız insanımız kandırılmayı ve aldatılmayı çok seviyor vah malatyam vah
    %78
    %22
    Yanıtla
  • Mesut SARIOĞLU (1 yıl önce)
    Malatyalı olmayınca ne oluyor, başka bir yerin müdürü de malatyalı olursa ne olacak bu nasıl habercilik.
    %34
    %66
    Yanıtla
  • Feramuz (1 yıl önce)
    elazığ il milli eğitimde bir tane malatyalı müdür yardımcısı var mı ? yok. adıyamanda bir tane malatyalı bürokrat var mı? yok. bingölde malatyalı bir tane malatyalı bürokrat var mı? yok. çünkü müsade etmezler izin vermezler. ama malatya da elazığlı, bingöllü, adıyamanlılar her makama geliyor.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Tugra44 (1 yıl önce)
    Bir ak partili olarak sayın cumhurbaşkanımıza ricamiz şu bizim vekilleri de başka yerlere gönder biz başka şehirden vekil yolla bizde bunlar bir işe yaramıyor zaten
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Çok doğru bi tesbit
    %100
    %0
    Yanıtla
  • seçmeyin o zaman. Mecbur musunuz? Layığınız bunlar fazla zorlamayın
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mehmet Aslan (1 yıl önce)
    Ali Demir hocam da Behçet Bakır hocam da çok de değerli çalışkan insanlar. Bilip bilmeden yorum yapmayın lütfen. Kul hakkına giriyorsunuz.
    %20
    %80
    Yanıtla
  • çok belli...At yalanı sevsinler inananı
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Enver bey (1 yıl önce)
    Ali Bey ildeki en entelektüel birikimli dindar bir insandı.Sayın Çalık bu kararı gözden geçirin. Malatyalı kıyımı bence yeterli artık.
    %71
    %29
    Yanıtla
  • Ahde vefa (1 yıl önce)
    Çok geç kalınmış ...ve bütun kurumlarda herkesin deismesi lazım
    %69
    %31
    Yanıtla
  • kadir (1 yıl önce)
    allahınıza gurban sizin milletvekilleri allahınıza malatya sizinle gurur duyuyor gurur önümüzdeki seçimlerde siz milletvekilleri yine aday gösterilirseniz size gururla iştahla ailemle birlikte oy verecem.. sizler malatya ve malatyalıya çok değer veriyorsunuzz çokkkk. rahmetli özal atadığı valilere göreve başalmadan önce şunu diyormuş malatya ya giderseniz malatyayı ve malatyalıları içten sevin.acaba siz milletvekilleri siz malatya ve malatyalıları seviyomusunuz. milletvekillerimle gurur duyuyorum ben neden derseniz hızlı tren dediler geldiiii. her taraf şehir hastaneleri yapıldı hemencik malatyaya da yapıldı.. iki tane üniversite var.. büyük şehirsin.. dünya kayısı başkentisin.. dünyada 2.ci. avrupada ve türkiyede 1.ci karaciğer nakli malatyada yapılıyor elazığa gelen uçak sayısına bakın bide malatyaya gelen uçak sayısına bakın.. almanyadaki malatyalılar uçakla gelediklerinde direk malatyaya inemiyorlar elazığa iniyorlar. hac zamanı hacılarımız elazığ veya antep havaalanını kullanıyorlar. ben bu milletvekillerimle nasıl gurur duymuyayım. 2023 seçimlerine az kaldı az
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Malatya sevdalısı (1 yıl önce)
    Bana giden müdür yardımcısı Malatya'ya ne vermiş, kalıcı hangi hizmetleri yapmış bundan bahsedin bakalım yeni gelen müdür yardımcısı hangi hizmetleri yapacak inanın 2014 yılından sonra hizmetleri ile ne müdür yardımcısı nede şube müdürü hatırlıyorum hep rutin resmi işler yapılmıştır ön planda milli eğitim müdürleri görülmüştür.
    %54
    %46
    Yanıtla
  • Murat (1 yıl önce)
    Nasıl bir yaklaşım anlamadım, Malatyalı gitmiş de Bingöllü gelmiş, yaHu siz neyin peşindesiniz. Malatyalılar Malatyaya çok mu sahip çıkıyorlar ki Malatyalının peşine düşüyorsunuz. Önemli olan Liyakat, Devletine veMilletine bağlı hizmeti sürdürmektir. YOk Elazığlıymış Muşluymuş Vartoluymuş, Baskilliymiş hikaye. Biz Malatyalılar olarak son 40 yıldır kaldı mı elimizde bir kayısı bahçesi, soruyorum: hangi malatyalının elinde kayısı bahçesi var da içinde çalışıyor.. Yok maalesef, neden mi : Malatyalı elini sırtına bağlar bahçe içinde Irgatlarını çalıştırır.İşte O Irgatlar da gelir senin bahçeni de evini de tarlanı da alıp, memleketine yerleşir.
    %64
    %36
    Yanıtla
  • Evet önemli olan ehliyet ve liyakat ama bu ehliyet ve liyakat Malatyalı olanları neden hep teğet geçiyor.
    %69
    %31
    Yanıtla
  • sabrina (1 yıl önce)Hasan isimli kullanıcı yorumuna
    olmadığı için olabilir
    %10
    %90
    Yanıtla
  • Kündübey (1 yıl önce)
    Sayın tatlının Malatyada görevde olduğu sırada kimleri nereden nereye getirdiğine iyi bakılmalı. Hatta bu kişilerin şu anda hangi desteklerle durmadan ilerlediği iyi araştırılmalı.Sayın demir yıllardır bu görevi sürdürüyordu. Hangi sebeple görevden alındı kamuoyu bilmek ister.
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Murat erkan (1 yıl önce)
    Öznur çalık her yere adamını geçiriyor bıktık bu akp den uyanın millet
    %83
    %17
    Yanıtla
  • Fikret (1 yıl önce)
    Müstahak bu Malatyaya , yazıklar olsun...
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Aydın (1 yıl önce)
    Mıllı Eğitime sahip çıkan yok.Malatyalı bırakmayın. Dolmuş Bingöl' lū .Adamlar parsellediler. Sıradaki gelsin.
    %83
    %17
    Yanıtla
  • Hasan (1 yıl önce)
    Malatyamızda Malatyalı çalışması gerekir diye bir zorunluluk mu var acaba? Kim gelirse gelsin nereden gelirse gelsin adaletli ve işin ehli olsun yeterlidir. O koltuklar kimsenin babasının çiftliği değil. Atamalar görüldüğü gibi siyasidir. Bu gibi kadrolar siyasetle gelir siyasetle gider. İşin ehli ve adaletli birisinin olup Malatyalı biri olması tabi ki daha iyi olurdu. Başka bir yerden gelme durumu da abartilmamalı.Battal hoca bazen nerede nasıl hareket edeceğini düşünemedi. İyi bir insan fakat kendini frenleyemedi ve mesafeli davranamadı.
    %58
    %42
    Yanıtla
  • Bir zorunluluk ya lakin bu olmayan zorunluluk neden Adıyaman, Bingöl ve Elazığ için devre dışı...
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Baskil (1 yıl önce)
    Meb ekibinin içinde ali tatlının bıraktığı ekibin hala dolu dizgin devam ettiği söyleniyor. Sanırım bu ekibin dokunulmazlığı var ve kimse de dur demiyor.Bu duruma benzer şekilde tüm norm fazlası şube müdürleri görevlendirmeleri iptal olurken onun ekibinden biri hala meb içinde şube müdürü görevlendirmesine devam ettiriliyor. Söz konusu şahsın öğretmenlikten çok hızlı bir şekilde yükselişi de dikkatlerden kaçmıyor.
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Çok doğru kendisi gitti ama eli Malatya'da mevcut şube müdürleri dururken neden görevlendirme şube müdürü çalışıyor belki o da 76 maddeden şube müdürlüğü kadrosu alabilir .
    %83
    %17
    Yanıtla
  • ufuk (1 yıl önce)
    Malatyalı olmaktan utanıyorum. Bir Ak partili olarak şunu söyleyebilirim; bu şehir hiçbir zaman bu kadar sahipsiz kalmamıştı. Kendi şehrine kendi hemşerisine düşman bir anlayış, ne bileyim söyleyecek söz bulamıyorum. Sizlerin bu Adıyaman, Bingöl, Elazığ sevdasının katma değer olarak sizlere döneceği günler yakındır.
    %81
    %19
    Yanıtla
  • Hasan (1 yıl önce)
    Yazıklar olsun . Ali tatlının sağ koluydu . tüm Malatya görevden alınacak diye beklerken Battal beyin de yanına girdi . Ardından Hatice hanım odullendirip il müdür yardımcısı yaptı . Çok yazık .
    %83
    %17
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Malatyada hiç malatyalı müdür olurmu yabancı olacak elazığa bakın bitane malatyalı şube müdürü bile bulamazsın maşallah bizim vekiller malatyalı müdür istemiyor ille yabancı olsun secimlere ne kaldıki.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Sayın editör haber yaparken lütfen biraz araştırın Behçet BAKIR Bingöllü değil Elazığ Palu'lu bir İl'i hedef tahtasına koymak biraz vicdansızlık değil mi
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Bende baskilli olarak biliyorum ,her devrin adamadir,
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Senin yaptığın farkli bseymi nereli olursa olsun sonucta bizim vatandasimiz. O zmn malatya valisi de malatyali olsun boyle bseymi var. Her ilin protokolü degisiyor zaten firat universitesnn rektörü bingollu adam gibi adam.
    %27
    %73
    Yanıtla
  • malatyalı (1 yıl önce)Zaz isimli kullanıcı yorumuna
    Arkadaşım sen benim yorumu nerenle okudun ben anlamadım
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Her gelene ikramda kusur etmediği için ne fark eder ha Bingöl ha Elazığ ha Malatya her taraf teşt...
    %75
    %25
    Yanıtla
  • doğrucu (1 yıl önce)
    ye kürküm ye doyarsan aşk olsun
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Ruhi (1 yıl önce)
    Milliegitim gibi önemli bir müdürlüğün başinda Malatyalı olmasının bazı sıkıntılara da yol açması söz konusu tayin ve atamalarda yakın çevresi tarafından zorlanması olasıdır. Önemli olan liyakat sahibi kişilere görev verilmesidir.
    %31
    %69
    Yanıtla
  • paşa44 (1 yıl önce)Ruhi isimli kullanıcı yorumuna
    Çok doğru ne demezsin ki? Ali Tatlı'nın yaptığı gibi her yere hemşehrisi Bingöllüleri doldurmak gibi değil mi?
    %93
    %7
    Yanıtla