SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyalı Müdüre Ancak 1,5 Yıl Dayanabildiler!

Malatyalı Müdüre Ancak 1,5 Yıl Dayanabildiler!
A- A+ PAYLAŞ

Haklarında çok ciddi yolsuzluk, usülsüzlük iddiaları bulunan bürokratların, ‘siyasi’ destekle yıllarca görevde tutulduğu Malatya'da, yine hakkında ciddi iddialar bulunan Ali Tatlı'nın 1,5 yıl önce atanan ve  çalışkanlığıyla öne çıkan Malatyalı Milli Eğitim Müdürü Battal Kanbay ise bu görevden alındı.  Ortaya çıkan tablo vatandaşlara şu yorumu yaptırdı:  “Malatya’da çalışan, dürüst, namuslu bürokrat istenmiyor, ama  ne kadar tembel ve usulsüzlüklerle anılan bürokrat varsa onlar korunuyor.”

-Malatya’da Malatyalı müdürü çalıştırmadılar..
Bingöllü olan ve Malatya’da 7 yıl görev yapmasına rağmen adıyla anılan önemli bir projesi konuşulmayan, Malatya’daki başarısızlığına rağmen Balıkesir’e asaleten atanan Ali Tatlı’dan sonra  Malatya Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Malatyalı Battal Kanbay, 1.5 yıl sonra Ankara’da bakanlık bünyesine göstermelik bir atama ile görevden alandı.

6.8 şiddetindeki deprem sorasında, hasar gerekçeli okul yıkımları ve yapım ihaleleriyle ilgil birçok yolsuzluk ve usülsüzlük iddialarına konu olan kurumda başladığı görevinde önemli projelere imza atan, okulların yeniden yapımını ve yeni okul projelerinin Malatya’ya kazandırılması konusunda çalışmalar yürütün Battal Kanbay, eğitim yılı sonu bile beklenilmeden Milli Eğitim Bakanlığı Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğüne Daire Başkanı olarak atandı.

Kanbay'a, Milli Eğitim bünyesindeki ‘radikal’ unsurların yanı sıra, çoğunlukla yönetimini Malatya'nın ‘fanatik hemşerici’ çevre il kökenlilerin oluşturduğu bazı STK'lar karşı çıkıyordu.

Görevden alınan Malatyalı Battal Kanbay’ın yerine ise Rizeli bir kadın müdürün atandığı öğrenildi.

TÜRK EĞİTİM SEN'İN TEPKİSİ

Bu arada, Türk Eğitim Sen Malatya Şube Başkanı Fevzi Şahin ise sosyal medyasında ilginç bir paylaşım yaparak, Milli eğitim Müdürü Battal Kanbay’ın görevden alınmasına tepki gösterdi. 

Şahin, “Geçmişten bu güne bu topraklarda yaşayan her bir Battal’ın muhakkak bir hikayesi vardır. Dikkat edin bu hikaye destanlaşmasın!!!” ifadelerini kaydetti. 

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

145 yorum yapılmış

  • kgt (2 yıl önce)
    acaba kimin menfaatlerıme ters dustü de battal beyi aldılar ama yazıklar olsun kı devlet terbıyesi almıs kişiye durust insanlara sahip cıkamadık yazıklar olsun malatyanın fransızlarına allah dogru ile beraberdir bizler battal beyi nerde gorurürsek basımızın tacıdır ama vekiller ve diğer yandaşlar için öyle değil
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Sayın Battal bey Yeşilyurt milli eğitim müdürüne hiç sormadinizmi bu ilde kalmak için ne yapmak gerekir gerçekten bu işi kuralına göre oynamadiniz diyorum.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • mhmt (2 yıl önce)
    maalesef girdikleri kurumlara zulüm götüren şelale yine kazandı
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Öz Malatyalı (2 yıl önce)
    Battal müdürüm emeklerine sağlık youn açık olsun dilerim gitmende emeği olanların yanına kalmaz
    %74
    %26
    Yanıtla
  • Okan (2 yıl önce)
    Ne güzel bir şey giderken arkada bir hoş seda bırakmak Battal müdürüm yolun açık olsun
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Vip4406 (2 yıl önce)
    Bu memleket bir Battal Kanbaya sahip çıkamadı. O zaman ne kadar siyasetçi ve STK başkanı varsa onlarında çekip gitmesi lazım.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Adıyamanlı (2 yıl önce)
    Yorumlara bakıyorum da bu ne Adıyaman düşmanlığı anlamadım buradaki kasıt Malatya da ki sivil toplum kuruluşu başkanı ise adam Adıyamanda seçim kazanamadı kendine yer bulamadı siz baş tacı ettiniz şimdi neden Adıyamanlılara bu kininiz.
    %31
    %69
    Yanıtla
  • Değerli kardeşim bu memlekette hemşehricilik varmı yokmu üzülerek söylüyorum var bana sorarsanız olmamalı bir insan düşünun kurucaovada doğdu oldu Malatyalı 20 km uzakta Çelikhanda doğdu oldu Adıyamanlı kendisimi istedi şu toprakta dogacagim diye Allah öyle takdir etti bir zamanlar ilimizde bir şube müdürü vardı eğer Adıyamanlı iseniz okulunuza istediğiniz tasiniri rahatlıkla anında aliyordunuz buna benzer siyasette ,bürokraside onlarca örnek verebilirim sadece hemşehricilik mi var hayır aynı cemaatten,aynı dernek aynı vakıftan ,aynı siyasi düşünceden,aynı sendikadan olmak vb insanlar arasında ayırımlar yapilyormu yapılmıyor mu tekrar ediyorum fikri, düşüncesi,memleketi vb ne olursa olsun biz güneş ve yağmur gibi olmalıyız Rabbimin rahmeti güneş ve yağmur insan ayırıyormu bize ne oluyorda insanları yaratandan dolayı kucaklamayi bırakıp ayırarak paramparça ediyoruz.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalı44 (2 yıl önce)Adıyamanlı isimli kullanıcı yorumuna
    Herkes kendi memleketine gitsin
    %17
    %83
    Yanıtla
  • aras (2 yıl önce)
    Malatya da siyaset kalmamış.çok zayıf kalıyorlar.eskiden böylemiydi ya.Malatya vekilleri ya bakan ya başbakan yada cumhurbaşkanıydı.bunlar hiçbirşey yaptıramıyorlar.kendi hemserilerine bile sahip çıkamıyorlar.adıyamanlı bingöllü işlerine geliyo çünkü.yazıklar olsun size.battal hocam yolunuz açık olsun
    %80
    %20
    Yanıtla
  • C mal (2 yıl önce)
    Battal müdür iyiydi en azından bazıları gibi salyalarını saçarak veya burnunu karıştıran patavatsız değil di Allah işini rast getirsin güzel dilek almak güzeldir
    %71
    %29
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Esas sorunumuz torpil adam kayırma senden benden ayırımı normal olağan hale gelmiş kimse bu yanlış davranışı günah yanlış hak yemeye sebep bir davranış olduğunu kabul etmiyor rahmetli olan birisini ilimizin yerel televizyonunda dinledim benim bugüne kadar devlet memuru yaptığım insanların duaları beni cennete götürür diyebiliyordu yaptığı adam kayirmalar torpiller ile hak eden binlerce insanın hakkını yediğini bilmiyor belkide biliyor işine gelmiyordu ikinci konu insanların doğduğu yeri ana ve babasını tercih etme hakkı yoktur bir insan şurada doğmuş burada doğmuş ne önemi var ama biz insanlar kendi memleketimizin insanına ahlâkî olmadığı halde pozitif ayrımcılık yaptığımızdan hemşehricilik şurali buralı olayı çıkıyor kamu görevindeki kişiler kendi doğduğu ilin insanlarina arkadaşlarına pozitif ayrımcılık yapmazsa kesinlikle tasvip etmediğim şurali yok buralı hemşehricilik olayı son bulur.
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Abuzer (2 yıl önce)
    Malatyada siyasi brükrat bitmiş menfaat ve cıkara dünüşmüş bir siyasi enkaz var zur şartlarda okuyan bir milli eğitim müdürne sahip cıkamadık öz evladına daha rizeden gelip malatyanın şartların bilmeyen. Bir müdür ne kadar başarılı olabilir. Hep beraber güreceyiz
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Bulut (2 yıl önce)
    Malatya tabiriyle nedir bu hasütlük? Yok Bingöllü yok Elazığlı yok Adıyamanlı. Kardeşim bu memleket sadece Malatyalınin mı. Ben bir Elazığlı olarak 10 yıldan fazladır Malatya halkına hizmet ediyorum. Görevimi yaparken aklıma, kalbime '' bunlar Malatyalı'' diye hiç hasütlük getirmedim. Büyük dedem kurtuluş savaşında şehit oldu. Sadece memleketi olan Elazığ'ı değil 780 bin kilometre kare olan bütün vatan toprağı için savaştı. Bu ne il milliyetçiliğidir anlam veremedim. Herkesin her ilimizde liyakatıyla görev yapma hakkı var. Vali bey de Malatyalı değil. O da Malatyalı olsun. Başka illerde valisi , emniyet müdürü, milli eğitim müdürü Malatyalı olan yokmudur? Bana göre üst düzey yöneticilerin başka illerden gelmesi daha isabetli. Zira kendi memleketinde dost-ahbap-akraba ilişkileri ile görevleri iç içe karışır. Bu tür il milliyetçiliğinin ne ilimize ne de ülkemize faydası var.
    %53
    %47
    Yanıtla
  • Sen konuyu anlamamişsın. Konu Malatya milliyetçiliği değil, konu çevre illerden gelenlerin Malatya'da yaptıkları milliyetçilik. Kendi adamları olsun kendi hemşehrileri her yere dolsun diye yaptıkları kanunsuz işler. Bu kişilerin Malatyalı dürüst bı adama bile dayanamayıp hemen ayağıni kaydirmalari. Haberi tekrar oku. Türkiye'de 81 il var bu Malatya'ya lobicilik yapan çevre iller dışında yerlerden adam atanmalı. Liyakatli olan herkes kabulumuz elbette.
    %93
    %7
    Yanıtla
  • 1649571508 (2 yıl önce)Bulut isimli kullanıcı yorumuna
    Peki Elazıglılar ve Adıyamanlılar sizin gibi düşünüyor mu? Yoksa belediyeleri adıyamnlılarla, milli eğitimi elazıglılarlamı doldurayım diyolar. Bu hasütlük Elazıgda yokmu!!! Hemde kralı var. Malatyayı atar tutar kofik dersiniz sonrada Malatyanın ekmegini yersiniz. Bu hasütlükmü nankörlük mü? Malatyalı bir yönetici Elazıga atansında bak bakalım hasütlüğü!!!!
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Çoban Hasso (2 yıl önce)Bulut isimli kullanıcı yorumuna
    Malatyalılar bu il milliyetçiliğini siz elazığlılardan öğrendiler bu felsefenin kurucusu sizsiniz yıllardır Malatya'daki kurumlarda ve ülke genelinde aynı şeyi yaptınız dinime söven müslüman olsa.
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Büyük çoğunluk elazığlı sizin gibi düşünmüyor emin olun
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Kimsenin mikro milliyetçilik yaptığı yok, sen görevini iyi yapıyorsan sana kimse birşey demez, haberde de yolsuzluk yapan Ehliyetsiz ve Liyakatsızlardan bahsetmiş, Malatyalı bunlara karşı, hala bu yolsuzluk ile gündeme gelenler hala Yikob da görevde ne diyeceksiniz. Olayı mikro milliyetçiliğe çekmeyin, başarılı Malatyalı insanlara yapılanlar ortada, söylenen bu,
    %86
    %14
    Yanıtla
  • 1649582879 (2 yıl önce)Bulut isimli kullanıcı yorumuna
    Çok doğru..Önemli olan liyâkattır..Liyakatta memleket yoktur vatan vardır..İşi ehline vermek vardır.
    %91
    %9
    Yanıtla
  • 1649589531 (2 yıl önce)Bulut isimli kullanıcı yorumuna
    Mesele oralı buralı olması meselesi değil. Malatya'ya bürokrat olarak atanan bir müdür hemşehricilik yapıyor, en alt kademeden en üst kademeye kadar hemşerilerini dolduruyor, en güzel yerlere atamalarını yapıyor ve doğal olarak da Malatyalılar buna çok öfkeleniyor ve kızıyor. Yoksa adil ve liyakatlı olduktan sonra memleketin bir ehemmiyeti yok. Elazığlılara gelince Fırat Üniversitesine Erzurumlu rektör atandı diye kıyameti kopardınız, siz mi bunları söylüyorsunuz?
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Malatyam için (2 yıl önce)
    Battal Kanbay Malatya da yaptığı çalışmalar ile beğeni toplayan bir kişi idi. Anlam veremedim. Eğer burda da birilerinin isteği olsun ya da torpil yapılmışsa Allah bunun hesabını sorar kardeşim. Bu tarafın bir de o tarafı var.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Kadın Hakkı (2 yıl önce)
    İdari toplantılarda Kadınlar çalışmasın, evinde otursun, bakın benim eşim çalışmıyor diyen Cemal müdür bakalım bayan il milli eğitim müdürü ile nasıl anlaşacak, evinde otur çalışma gibi tavsiyelerde bulunacak mı?
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Her devrin adamıdır nabza göre şerbet verir .
    %96
    %4
    Yanıtla
  • O işini biliir
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Emre (2 yıl önce)
    Şurada Battal Kanbay'a nefretlerini, kinlerini kusanlar; aynı zihniyetin mensupları olduğunuz o kadar belli ki.. Dürüstlüğü, çalışkanlığı herkesin dilinde olan MALATYALI bir müdürümüzle ilgili böyle atıp tutabiliyorsunuz ya.. Bir Battal gider ancak yarın başka bir (MALATYALI) Battal gelir, o zaman tekrar konuşuruz..
    %55
    %45
    Yanıtla
  • ufuk (2 yıl önce)
    Ak partiye oy veren bir vatandaş olarak, Malatya milletvekillerinden, belediye başkanlarından nefret edecek noktaya geldim. Eminim benim gibi düşünen binlerce Malatyalı vardır. Artık yeter ne zaman bu şehre faydanız olacak.
    %87
    %13
    Yanıtla
  • 1649543114 (2 yıl önce)ufuk isimli kullanıcı yorumuna
    İnanın bende soğudum ama REİS olmazsa milletvekilliğinde oy kullanmam. Türkiyenin heryerine sonuçta yatırımlar hızla devam ediyor. Savunma sanayisinde hızla ilerliyoruz. Allah razı olsun Cumhurbaşkanımızdan her yere yatırımlar devam ediyor. KUZEY çevreyolu beni çok üzdü. Kim o projeyi çizdi neden 2 şerit anlamadım. Geleceğe dönük yapılsa daha iyi olurdu. Hiç yoktan iyi tabi ama bu kadar masraf yapılırken yollarda yan tarafları bina yok yapılaşma yok NEDEN 3 veya 4 şerit olmadı. YÜZ AKI bin kat ordan güzel vallahi. Sivil havaalanı neden hala yapılmıyor onu da anlamıyorum. ŞEHİR İÇİ Çevre yolunun hali berbat harebeye dönmüş aylardır gören yok mu. KARAYOLLARI nerde ?
    %38
    %62
    Yanıtla
  • bu reis ayrımınız neden? bu milletvekilleri totodan mı çıkıyor? kim belirliyor haberiniz var mı? bana yol arkadaşlarını söyle, sana kim olduğunu söyleyeyim... malatya vekillerinden de güzel yol arkadaşı olur he :) :)
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mahmut (2 yıl önce)
    “Özel büroda görevli 100 küsür öğretmen” diyorum başka birşey demiyorum.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • 1649548657 (2 yıl önce)Mahmut isimli kullanıcı yorumuna
    Yüz ise az sayılır .
    %92
    %8
    Yanıtla
  • malatyalı (2 yıl önce)
    Çok yazık oldu Battal Hocama çalışkan ,dürüst ,gayretliydi biz öğretmenlere değer veren naif bi insandi.Üzgünüz
    %54
    %46
    Yanıtla
  • Kadersiz (2 yıl önce)
    Bu şiiri Battal hoca ilk atandiginda bu siteye yorum olarak yazmıştım Tekrar yazıyorum.. Nasihat. Gelme hocam gelme pişman olursun. Burda istemezlik burda fesat var.. Yalakalık adamcilik görürsün. Liyakat önemsiz gayrete set var. Sanma hizmet eder dua alırsın.. Meyveli ağaca erken hasat var.. Vekil -Başkan arasında kalırsın.. Her işte bir kavga bir siyaset var..
    %64
    %36
    Yanıtla
  • Mehmet Ağralı (2 yıl önce)
    Malatya haber.... Malatyada bingöllü olan Adıyamanlı olan elâzığ lı olan çok tc vatandaşı var neden bu çekememezlik ne bu kin anlamakta zorluk çekiyorum
    %43
    %57
    Yanıtla
  • Mahmut Abi kendi hemşerileri hizmetlileri şef yapıyorlar, kapılarında anlarca okul müdürü beklerken bir hemşerilerini odaya alıp saatlerce laklak ediyorlar. Tayinlerde hemşericilik yapıyorlar. Malatyanın eğitim ve başarısı umurlarında mı?
    %74
    %26
    Yanıtla
  • Eğitim özveri ister (2 yıl önce)
    Bakıyorum da MEM içerisinde ve ilçelerde beklentisi olanlar beklenti doğrultusunda iş yapılmayınca zehrini burda kusmuş adamın görevlendirdiği şube müdürleri de dahil hepside liyakat sahibi insanlardı usulsüz hiç bir işe yol vermediler doğru duvar yıkılmaz sizi azarlayan müdürlere layıksınız diyecek başka söz yok Malatya kaybetti Battal hoca daha güzel yerlere layık inanın ayrıca bu işin eğitim bir sen ile alakası olduğunu düşünmüyorum vekillere bakın çünkü işlerine taş koydu battal müdür
    %42
    %58
    Yanıtla
  • Şoktayım (2 yıl önce)
    Üşenmedim tüm yorumları okudum. Bu şehir bizim Malatya mı? Ne ara bu denli akıl tutulması yaşayan insanlar olduk? Bir meslek ve makama gelmek için kriterler bellidir. Önce dürüstlük sonra bilgi, yetenek, tecrübe, çalışkanlık, ufuk, zeka, ahlak, fedakarlık, cesaret, sağlık, vb gereklidir. Bunlar neden gerekli tek tek tartışmaya lüzum olmasa gerek. Bunlar üzerinden tartma yapmayan kim varsa ya cahildir ya iyi niyetli değildir yada saftır. Adil olmadığı ise aşikardır. Kim doktorunun, öğretmeninin, bilim adamının, sanatçının memleketine, STK sına cemaatine bakıyor. Hiç kimse. O halde bu utanç yorumlar neyin nesi? Eyi o zaman Malatyaspor’da sadece Malatyalılar top oynasın. Amatörde oynayalım. Sezai Yılmaz beye başka ülkelerden hasta gelmesin o zaman. Ahmet ÇALIK yurt dışına ihraç yapmasın. Alman arabasına binmeyin, Amerikan sigarası içmeyin. Elbiseleriniz telefonlarınız Malatya malı olsun. Kesin bilgi İPhone yapan S. Jops Baskil Elazığlı. Yani değerli hemşehrilerim küresel dünyada önemli olan ne şehirler, ne STKlar , ne cemaatler ne partiler. Kim iyi ise çare o. Bu kafa ile şehrin dürüst , bilgili yetenekli , çalışkan vb başka şehir kökenlileri, meşale kökenlileri, başka mezheplisi, başka etniklisini kaybederiz. Ne Battal beyi tanırım nede bilirim. Çünkü öğretmen değilim. Ama popülizmin bağnaz siyasetin bize verdiği zararı bilirim. Hülasası artık Türkiye değil tüm dünyaya bakalım. Ölçüleri karıştırmayalım. Yarın bedelini biz öderiz. Umarım Malatya’da görev yapacak tüm bürokrat ve meslek erbabı siyasetçi vb önce dürüst sonra bilgili, yetenekli, çalışkan, ahlaklı, zeki, vizyoner, cesur ve fedakar olsun yeter. İster Ermeni, İster Türk, İster Kürt , İster Meşaleci, İster Sosyalist, İster Ülkücü, İster liberal , İster başkaca ne ise o olsun. Yeterki bu özelliklerle bu şehre hizmet etsin. Sayın editör; Lütfen vicdan adalet aşkına isminizin başında olan Malatya aşkına bu yorumu yayınlayın. Sevgi ve saygılarımla…
    %70
    %30
    Yanıtla
  • malatyalı başka ilden meselesi değil, son 20 yılın en başarılı en dürüst en liyakatlı il milli eğitim müdürüydü... Malatyada fetö gibi yapılanan bir yapı var ve bunlar malesef kendinden olmayan kendilerinin dedikleri yapmayan kim olursa olsun görevden aldırıyorlar...yapılan haksızlıklara yolsuzluklara göz yumsaydı 20 yıl görevde kalırdı...
    %59
    %41
    Yanıtla
  • zeki (2 yıl önce)
    AKP’nin vekillerinden medet umanlar, onların vekilliğine de Adıyaman, Elazığ ve Bingöllüler karar veriyor. Neyin umudundasınız siz?
    %66
    %34
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Malatya özelinde iki kavram var. Adıyamanlılık ve Adıyamancılık. Adıyamanlı olma ile ilgili hiçbirimizin bir problemi yok, kardeşimizdir hepsi. Eleştirim elbetteki Adıyamanlılara değil. Ancak Adıyamancılık olayı farklıdır. Zira Adıyamancılık ideolojisi, yerel siyaset ve bürokrasinin tamamen Adıyamancılardan oluşmasını hedefler. Bu hedef doğrultusunda iftira atma ayak kaydırma gibi Fetövari teknikler kullanır. Bu ideolojiye iman edenler bulunduğu her kurumda iki amaç güder. Birincisi amaç: kendinden olmayanın ayağını kaydırmak, İkincisi amaç: ayağını kaydırdığının yerine kendinden olanı geçirmek Sayın Adıyamancı kardeşlerim, yapmayın. Sanki gayrimüslim bir memlekette kendinden olanı savunur gibi kayırmacı davranışlardan vazgeçin. Buradaki insanlar da elin gavuru değil din kardeşinizdir. Selametle... Not: Her Adıyamanlı Adıyamancı değildir. Not: Bu yazı haberde veya diğer yorumlarda işaret edilen kişilerden bağımsızdır
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Adıyamanlı44 (2 yıl önce)Malatyalı isimli kullanıcı yorumuna
    Güzel yorum heryer tüm kurumlar aduyamanli nedense.herkes köyüne dönsün artık
    %73
    %27
    Yanıtla
  • Ali (2 yıl önce)
    Gelen bazı yorumlara bakıyorum da komşu illerden olanların yanı sıra Ali Tatlı'nın Bingöl'den, Muş'tan Malatya'ya taşıdığı ya da diğer illerden getirdiği hemşerileri Battal müdürün gitmesinden pek memnun. Yok şuraya arkadaşlarını getirmiş, yok Malatyaspor'un peşine düşmüş. Ne yani o Malatya'da özel okulu olan, devletin öğretmenlerini oraya yönlendiren vs. Ali Tatlı'nın kadrosuyla mı çalışsaydı? Yolsuz, usulsüz diyemiyorlar. Oysa arşivleri karıştırsınlar. Öncekinde hepsi vardı. Okul yıkımları ihaleler vs. Yolsuzluk dosyasına da adı girdi. Bir de bunlar Malatyalı bir müdürün arkasında böyle yazabiliyorlarsa bayağı bir umutlandılar demek ki yeniden. AKP'nin Malatya milletvekilleri bu kadar güçsüz bu kadar duyarsız olduğu için, hemşericiliğin kralını yapanları Malatya'ya getirip güçlerine güç kattılar. Çevre Müdürlüğü, Milli Eğitim, YİKOB yolsuzluklarına bakın hep bu dediğimiz hemşericilik atamalarıyla gelenleri ve onların müteahhitlerini görürsünüz. Resmi raporda vardı, Elazığ'dan gelen bir müteahhidin, Elazığlı müdürün görev yaptığı dairedeki neredeyse tüm ihalelere katıldığı. Sultansuyu Harası yıkımında genel müdürüyle, memuruyla, müteahhidiyle hemşeri dayanışmasını herkes gördü.
    %56
    %44
    Yanıtla
  • Ateşbey (2 yıl önce)
    O kadar cahilce yorumlar var ki hangisini düzelteyim bilemedim. Bi kere gitmesi kesinlikle isabetli. İkincisi; milliyetçi takılan arkadaşların mantığına göre hiçbir Malatyalı başka yerde görev yapmamalı- Malatya da da bir başka şehirli görev almamalı. Saçmalığa bakar mısınız! Bu nasıl garabet, bu nasıl sığ bir bakış! Bir başka husus, sivil toplumsuz bürokrasi ve siyaset hiç bir işini yürütemez, çünkü yapışan işler sivil insanlar içindir. Bir diğer husus, bazı STK ları birileri hedef gösterip işlerini saman altından yürütmeye devam ediyorlar. STK ları hedef gösterenlere iyi bakın Malatya'nın en sevilmeyen tipleridir.
    %33
    %67
    Yanıtla
  • 1649525338 (2 yıl önce)Ateşbey isimli kullanıcı yorumuna
    Malesef şu anki STK lar yanlışları, haksızlıkları, mazlumları, ihtiyaç sahiplerini korumak kollamak yerine makam-mevki, adam kayırma, şu bu ziyaretimize geldi derdindeler...
    %81
    %19
    Yanıtla
  • Ezel (2 yıl önce)
    Dün fetö, bugün şelale... Battal Hoca el etek öpmedi diye mi aldınız? Sendikanızın şelalenin düşüncelerini desteklemediği için mi? ? Malatya Malatyalıyı sevmez... Barındırmaz! Malatya Memleket milliyetçisi değildir, elin Adıyamanlısını, bingöllüsünü baş üstünde tutar da kendi adamına memleketi dar eder...
    %66
    %34
    Yanıtla
  • Akif (2 yıl önce)
    Malatyalı Malatyalı diyorsunuz ama Malatya’da kaç tane Malatyalı milletvekili ve belediye başkanı var ona bakın önce
    %87
    %13
    Yanıtla
  • BÖRTEÇİNO (2 yıl önce)
    Dün Fetö devletin başına bela oldu,yarın da şelale terör örgütü devletin başına bela olacak."Anadoludaki tarikat ve cemaatler Haçlıların ileri karakollarıdır."sözünü mutaasıp bir kişiliği olan Genelkurmay Başkanı Fevzi Çakmak söylemiştir.Dikkat edelim bu STK görünümlü yapılanmalara....
    %58
    %42
    Yanıtla
  • Mem çalışanı (2 yıl önce)
    Dışardan kendisine liyakatlı olarak lanse edilen kişileri görevlendirme yaparak 1,5 yılını geçirdi. Müdürlüğün kilit noktalarına liyakatı olmayan kişileri görevlendirdi bu yüzden müdürlük içinde hali hazırda oranın personelini kızağa aldı. İhtiyaç yokken norm fazlası şube müdürü görevlendirdi. Kendinin insanı olarak iyi biri olduğuna inancım tam fakat yönetsel sıkıntılar vardı. Yolu açık olsun...
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Sadık (2 yıl önce)
    Başlangıçta iyi niyetliydi ama malesef farklı bir hava hissettirmedi. Öncekinin kibar hali gibiydi. Argeyi, özel büroyu, proje birimi, bazı müdürlükleri...liyakatsiz adamlarla doldurdu. Yenilenmeye, reforma ihtiyaç vardı ama öncekinin adamlarıyla devam etti. Cemal in, Behçet in kankası oldu... Sonuçta.. İnşallah yeni gelecek olan bunlardan farklı olur. Depremden dolayı Okullarda fiziksel değişiklikler oldu. Onun dönemine rast geldi.Başkada 0 elde 0
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Aynen katılıyorum. Görevlendirme, liyakatsız Şube Müdürleri ile çalıştı. Cemal'in Behcet' in kankası oldu.
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Katılıyorum...Hele içlerinde öyle bir şube müdürü var ki ona o makamı nasıl teslim etti aklım almıyor... Adam kendini il milli eğitim müdürünün yerine koyuyordu konuşmalarında ben yaptım ben ettim... Müdür bey bu anlamda bu kişiler yüzünden iyi niyetinin kurbanı oldu..
    %90
    %10
    Yanıtla
  • 1649518263 (2 yıl önce)Orduzu isimli kullanıcı yorumuna
    İllerin ilçelerin şube müdürü normu vardır norum dolu olduğu halde önüne gelen fazladan görevlendirme nasıl görevlendirme şube müdürü olabiliyorlar birileri neden bu görevlendirmelere onay veriyor adamı olan siyasi gücü olan öğretmenler neden derse girmiden özel büroda,argede, proje gibi birimlere görevlendirme adı altında toplanıyor kimsede ses çıkarmıyor.
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Temiz (2 yıl önce)
    Dürüstlük mü? Liyakat mi? Bulursanız lütfen bize de haber verin... Bazı kişilerin müslüman görünümlü sahtekar kişiler yüzünden niçin müslümanlara soğuk baktığını daha iyi anlıyorum... Ama müslümanlığa soğuk bakmasın bu kişiler, Allah bu dini kullanak belli bir yere gelen liyakatsizlerin cezasını en ağır bir şekilde hem bu dünyada hem de ru i mahşerde verecek..
    %86
    %14
    Yanıtla
  • 1649582374 (2 yıl önce)Temiz isimli kullanıcı yorumuna
    Bir dindarlar var dinin o güzelim davranışlarını hayat rehberi yapan melek yüzlü insanlar çocukluğumda ne kadar çoktu,birde son din İslam'ın davranışlarından uzak dini dünyalık çıkarları için kullanan bir grup,2007 yılina kadar İslami dernek ve vakıflarda bulundum sırf Allah rızası için çalışırken zaman içinde gördüğüm yanlışlar bütün gruplardan beni uzaklaştırdı .
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Dolapdereli Sabri (2 yıl önce)
    Biz Malatyalılara ne yapsalar azdır memleketin milletvekilleri belediye başkanları adıyamanlılardan kurum müdürleri memurları Elazığlılardan Bingöllülerden oluşur hasbelkader bir malatyalı memlekete geldimi en uzak ilçeye gönderilir ve biran önce göndermenin hesapları yapılır yazıklar olsun biz malatyalılara kendi insanımıza ve memleketimize sahip çıkamadık
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Malatyasporlu (2 yıl önce)
    Aynı günlerde Malatyalı il müdürü (Malatya Milli Eğitim İl Müdürü) görevden alınıp ilimizde bulunan başka bir il müdürlüğüne (Defterdarlık İl Müdürlüğü) Elazığlı biri atanıyor. Şehrimizde başka bir Malatyalı il müdürü varsa aman ha fazla bekletmeyin onuda hemen Elazığlı yada başka bir il nüfusuna kayıtlı birini atayın....
    %86
    %14
    Yanıtla
  • aspuzulu (2 yıl önce)
    Adamın ne kötülüğünü gördünüz.Dürüst,namuslu,çalışkan ve Malatyalı olması mı battı sizlere.Milletvekillerine de yazıklar olsun.Malatya kamuoyu ciddi bir baskı oluşturursa atama kararı iptal edilebilir.Yoksa seçimleri bekleyeceğiz. Bir de bu bürokratlar neden hep karadenizli. Oyu biz verelim yönetenler onlar olsun öyle mi ?
    %60
    %40
    Yanıtla
  • ali (2 yıl önce)
    bir malatyalı olarak utandım. yazık yazık.bir malatyalı müdürü çok gördünüz tuz koktu.ayrıca bu aziz mübarek günü fakir fukaranın ramazanını zehir eden,.fiatları 3 e katlayan, haksız kazanç saglayan.,marketler sizlerıde hiç unutmayacagız.bu haksız kazancı nasıl boğazdan geçeçek. tüm malatyaya hayırlı ramazanlar
    %61
    %39
    Yanıtla
  • Hak (2 yıl önce)
    Herkes dürüstlükten bahsediyor ama şunu söylemiyorlar. il milli eğitim 2 ek binasını belediyeye kim peş keş çekti. İ
    %54
    %46
    Yanıtla
  • 1649514535 (2 yıl önce)Hak isimli kullanıcı yorumuna
    Var mı cevap verebilecek olan, arge de sadece işine odaklanan birkaç arkadaş vardı, bunlar niye görevlerinden ayrıldı, argeye kimleri getirdi ve ne durumda? Arkadaş ilde çalışanlara kulak verin onlar anlatsın biz değil
    %69
    %31
    Yanıtla
  • Çok doğru ilde 4 müdür yardımcıniz onun üzerinde şube müdürümüz her birimde onlarca memur olacak büyük sehirlerde milli eğitimin yükü ilçelerde olacak siz ise tanıdıklarınızı okul arkadaşlarınızı görevlendirme ile ile il millî eğitim müdürlüğüne topluyacaksiniz bu durumda birimde kadrolu çalışanları kırar ve incitirsiniz idarecinin öncelikli işi bulunduğu kurumda ahenkli bir çalışma ortamı oluşturmaktır.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Akif (2 yıl önce)
    Yazıklar olsun tertemiz bir insandı ama bize layık.
    %56
    %44
    Yanıtla
  • Özcan (2 yıl önce)
    Battal bey örnek bir insandı.Bir çok yeni okul yaptırdı,bir çoğunu yıktırdı,bir çoğunu güçlendirdi ve bir çoğunuda planlamaya aldı.Onun yanında Malatya sevdalısı bir adamdı(Malatyaspor için yaptıklarını unutmadık) Herkes yılbaşında bir yerlerde iken o pansiyonda kalan yetim-gariban çocuklarla zaman geçirdi.Liyakata önem verdi; torpile değil,,,Birde bu toprakların genç bir insanı idi.Bence BAKANLIĞIN bir an önce durumu değiştirmesi lazım aksi taktirde yerine kim gelirse gelsin bu saydıklarımın hiç birini yapmayacak ve vakıf derneklerin emrinde kalacak !!! Memleketimize çocuklarımıza yazık edeceğiz aksi taktirde,,,
    %65
    %35
    Yanıtla
  • cafer canbay (2 yıl önce)
    Hırsızlar sürekli önde gider Garibanlarda yolcu olurlar.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • İlhan (2 yıl önce)
    Fevzi Şahin başkanımı alnından öpüyorum.Haksızlıklara boyun eğmeyen,gerçekleri haykıran düzgün adam.Yolun açık,Allah yardımcın olsun.
    %63
    %37
    Yanıtla
  • 1649518657 (2 yıl önce)İlhan isimli kullanıcı yorumuna
    Helal olsun Fevzi başkanım Malatya tabiri ile adam gibi adamsın yolun açık olsun sizin gibi başkanı özlemiştik.
    %70
    %30
    Yanıtla
  • Yaşar KARAASLAN (2 yıl önce)
    Milli Eğitim Müdürlüğü ile Büyükşehir Belediyesi (Belediyeler) arasında "OKUL ALANLARI" Tahsisi sorunu yıllardır çözülemiyordu ve şehir merkezinde "OKUL YAPILACAK arsa yok şikayetleri hiç dinmezdi. Belediyeler göstermelik (Yasal zorunluluktan) okul alanı tahsisi yapar fakat kağıt üzerinde kalırdı. Battal Bey, görev yaptığı kısa süre içinde bu soruna özel önem veren ve Malatya merkezde tahsisi yapılan (Benim bildiğim) 40'tan fazla alanı kağıt üzerinde kalmaktan kurtardı. Bir gazeteci olarak Teşekkürler Müdürüm.
    %64
    %36
    Yanıtla
  • Bülent (2 yıl önce)
    Özel hayati beni ilgilendirmez ama yeni malatyasporu düşürdüğün durum ortada YAZIKLAR OLSUN SANA
    %14
    %86
    Yanıtla
  • Ahmet De (2 yıl önce)
    Sivil toplum örgütlerie itaat edilmeli. Aksi takdirde uzun süre görev yapılmıyor. Yeşilyurt ilçe müdürü başarılı olduğu için değil sadakat gösterdiği için uzun süre görevinin başındadır. Yalakalık olarak düşünmeyelim. Sadecee sadakat ile hak etmeyen kişi hak etmediği yerde yıllarca kalabilir.
    %66
    %34
    Yanıtla
  • AhmetD (2 yıl önce)
    Elin Bingöl'ü Malatya da yıllarca müdürlük yaptı demişti. O cümleyi il müdürü makamında olan kişiye yakıştıramadım. O makama layık olmadığını düşünmüştüm.
    %49
    %51
    Yanıtla
  • Kerem (2 yıl önce)
    Başta sayın editör siz olmak üzere Arkadaşlar dostlar bilip bilmeden herkes yorum yapmış Battal hoca nın dürüstlüğüne çalışkanlığına hepimiz şahidiz YANLIZ tüm ildeki milli eğitim ve diğer il müdürlük yapılan atamalarda bakın artık hiç kimse kendi ilinde çalıştırılmıyor diğer illerdeki il müdürlerinin öz geçmişine bakabilirsiniz bizim memlekette şunu gördüm ister milletvekili, belediye başkanı ister esnaf veya şöför veya herhangi meslek dalı kısacası NE İŞ YAPARSAN YAP sürekli eleştiri var vesselam
    %17
    %83
    Yanıtla
  • Malatya (2 yıl önce)
    Malatya'da Malatyalı olursan bir yerlere gelemezsin. Neden bu memlekette el gibiyiz?
    %85
    %15
    Yanıtla
  • İzzettin GÜMÜŞ (2 yıl önce)
    Çok kibar ve naif bir insandı. Hiç olmasa adı değil kendisi tatlı idi. Öğretmene değer veren bir kişiliğe sahip idi. Allah işini gücünü rast getirsin daha da güzel kariyerlere sahip olsun inşallah. Malatyalıların Battal'ı tükenmez birileri bunu böyle bilsin.
    %57
    %43
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu 1966 (2 yıl önce)
    Çok üzüldüm, benim en sevdiğim, başarılı çalışmalarıyla övündüğümüz, fanatik Malatyasporlu, sevilen böyle hemşehrilerimizin görevden alınması akıl işi değil, bizim vekiller hiç bir zaman başarılı böyle yöneticileri kabul etmezler, başarılı olurlarsa ileride kendilerine rakip olarak görüyorlar, şimdi soruyorum acaba sırada hangi başarılı il müdürlerimiz, yöneticilerimiz var. Lütfen böyle Vatan, Millet sevdalısı , Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, herkese eşit mesafede bulunan yöneticilerimizin , cemaatler ve tarikatların aracılığıyla yok olmasına müsaade etmeyelim. Adaşım ilk defa buraya atandığın o ilk günkü İstanbul da bir stadyumda Efsane Malatyaspor kaşkol ve formamla maç izleme resmini görüpte ne kadar çok sevinip, tam bizim gibi fanatik Malatyasporlu, görevini layıkıyla yapar, iline, Ülkesine hizmet eder diye sevindimse şuan da en az o kadar üzülüyorum.
    %53
    %47
    Yanıtla
  • Vahit var (2 yıl önce)
    Hayırlı Olsun Vatana ve Millete !
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Gökhan (2 yıl önce)
    Memleketimize dürüst ve namuslu adam fazla ağır gelir müdürümüzüde kınıyorum insan biraz kaypak olur taklacı olur adam kayırır yandaşlara çalışır bak senden önceki müdür nasıl kaç sene o koltukta oturdu birazcık ders alaydın memleketi senmi düzelteceksin
    %69
    %31
    Yanıtla
  • Hakan (2 yıl önce)
    Malatyalıyım. Malatyalı vekillerden artık nefret etmiyor tiksiniyorum. İnsan memleketiyle bu kadar ugrasır yaa. Malatyalı Malatyalıya düşman
    %84
    %16
    Yanıtla
  • 1649493297 (2 yıl önce)Hakan isimli kullanıcı yorumuna
    Gardaş ne Malatyalısı kökenlerine bak hep Adıyamanlı hangi merkez belediye başkanın Malatyalı.
    %69
    %31
    Yanıtla
  • Mustafa Atila (2 yıl önce)
    Yazıklar olsun! Malatyamiza hizmet etmekten başka düşüncesi olmayan, dört dörtlük bir insan olan hemşehrimiz Battal Kanbay'in görevden alınması Malatya için büyük bir kayıptır,kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum.
    %77
    %23
    Yanıtla
  • Usta (2 yıl önce)
    Böyle olacağı belliydi zaten aylar öncesinden haber olmuştu. Vakıflar Bölge Müdürü Kenan Doğan bı aldılar sıra Battal Kanbay da diye. Ee dürüst olmak bu memlekette suç kardeşim.
    %78
    %22
    Yanıtla
  • Öğretmen (2 yıl önce)
    Sayın Kanbay il milli eğitim müdürlüğü içinde mevcut insan kaynağına güvenmeyip müdürlük dışı görevlendirmeler yaptı. Bu konunun kurum içinde rahatsızlıklara sebep olduğunu düşünüyorum. Maalesef herşey yaptım olduyla bitmiyor.....
    %52
    %48
    Yanıtla
  • Arkadaslarini il ve ilçelerde şube müdürü olarak görevlendirmesi ,yine tanıdıklarınıni ve adamı olanları argeye, özel büroya, projelere görevlendirmesi hiç iyi değildi,Malatya bizden sorulur diyen sözde STK temsilcilerinin ve bir sendikanin emir eri olmaması görevden alınmasını sağladı.
    %62
    %38
    Yanıtla
  • Abdulkadir (2 yıl önce)
    Haber doğru verilmiş. Haberde sorun yok. Türk Eğitim Sen olayı kınamış. Eğitim Bir Sen de kınasın. Yoksa bu işte parmağı olduğu şüphesi çıkar.
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Eğitim Bir sen parmağı olsa da tek başına bir iş yapamaz yapamadığını önceki müdürden biliyoruz bu işi sözde STK Lar yapmıştır.
    %70
    %30
    Yanıtla
  • Has Malatyalı (2 yıl önce)
    Bundan sonra artık kimse hiçbir parti hiçbir başkan oy istemeye gelmesin Malatyalı Malatyalıyı istemiyor bunda en çok payı olan siyasiler stk lar hepsi kendi işini koşturuyor hepsi kendi yolunda bir hemşerinizi barındırmadınız yazıklar olsun herşeyin hesabını vereceğiniz Birgün var şimdi hepiniz rahatlamışsınızdır!
    %83
    %17
    Yanıtla
  • Sanane (2 yıl önce)
    Liyakatsizlik ve dürüst amirin barınamamasında haklı olabilirsiniz ama nedir bu hemşehricilik. Çok şehir gördüm, inanın sadece Malatya böyle. Malatya'da Malatyalılar öncelikle seçilmeli diye bir şey var. Liyakat bunun neresinde? Kim liyakatliyse o atanmalı, memleket bir kriter olamaz.
    %46
    %54
    Yanıtla
  • Vatandaş (2 yıl önce)Sanane isimli kullanıcı yorumuna
    Heralde sende Bingöl ekibindensin tabi kafanıza göre at koştururken iyiydi. Malatya li olunca liyakat olmuyor mu
    %64
    %36
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Battal müdürü dışardan yaptığı görevlendirmeler bitirdi. Yönetim olarak meb içinden çalışma arkadaşlarına güvenmeyip, dışardan şube müdürü vb atamalar yapmak dikkat çekti. İyi niyetli olabilir fakat her kurumun bir kültürü var.
    %43
    %57
    Yanıtla
  • Cemal (2 yıl önce)
    Sıra Cemal e gelmedikçe bu memlekette kanun nizam adalet beklemeyin...
    %91
    %9
    Yanıtla
  • 1649488359 (2 yıl önce)Cemal isimli kullanıcı yorumuna
    Hiç bir şey olmaz kime nasıl ne şekilde davranacağını çok iyi biliyor devir ortam ve konuma hızlı uyum sağlayanların devri.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatya aşığı (2 yıl önce)
    Eğitim camiasından biri olarak müdürümün Ankara ya atanmasına çok ama çok üzüldüm.Allah yolunu açık eylesin. Her zaman bir ifadeniz vardı; Görevler verilir alınır ama,bir gün Malatya ya döndüğüm de kışla caddesinde alnı açık dik yürümek isterim ... derdiniz. Duruşunuzla,tavrınızla,yaptıklarınız,yapmak istediklerinizle Allah sizden razı olsun kışla caddesinde,Malatya sokaklarında gönül rahatlığıyla yürüyün bizler sizden razıyız. Kaybeden yine Malatya oldu
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Ters (2 yıl önce)
    Yine şelale kazandı halal olsun dayıoğlu kendilerine boyun eğmeyen aslan gibi adamdı battal müdür ama ne yazıkkı malatyayı şelale ele gecırdı heryeri
    %74
    %26
    Yanıtla
  • Kızılelma (2 yıl önce)
    Adam Atatürk dostuydu!Dernekçilere pek yüz vermiyor du.Yok imam Hatipliler derneği, yok eğitim Birsen derneği.Şehrimizi işgal etmiş şer kuvvetlerine pabuç bırakmadığı için ipini çektikler.Ali tatlıya 15 sene dayanan şer odakları konu vatan evladı olunca 1,5 yıl dayanamadılar.Ne kadar Milliyetçi vatan evladı varsa bu türlere yem oluyor ya!Yazıklar olsun bize.Lütfen takip edin Malatya’da yüreği vatan, bayrak, millet sevgisiyle çarpan kaç tane üst düzey müdür kaldı.Bir elin parmağını geçmez.Onların amacı istedikleri adamları en güzel yerlere atamak, istedikleri kişilere ihale vermek, köylere mezralara kızları öğretmen olarak yollamak.Deve dişi gibi erkek öğretmeleri şehir merkezlerindeki okullara müdür olarak atamak.Velhasılı Kelam krallar gibi yaşamak. “Mehmed'im, sevinin, başlar yüksekte! Ölsek de sevinin, eve dönsek de! Sanma bu tekerlek kalır tümsekte! Yarın, elbet bizim, elbet bizimdir! Gün doğmuş, gün batmış, ebed bizimdir”
    %70
    %30
    Yanıtla
  • Gürsel salik (2 yıl önce)
    Bizler Malatyalı olarak her zaman kendi hemşerimize yanlış yaparız bu ticarette ,siyasette kısaca her alanda bu böyle dürürstsen ayağını kaydırırlar.
    %81
    %19
    Yanıtla
  • Malatyaspor (2 yıl önce)
    Malatya Öğretmenevi Müdürü ile kimse uğraşmasın. Müdür bey gelir gelmez Murat beyi görevden almak istedi ama başarılı olamadı. Yeni gelen müdüre hanıma tavsiyem Murat Bilim ile iyi geçinsin.
    %36
    %64
    Yanıtla
  • Garip 44 (2 yıl önce)
    Malatya'lı olmasın nereli olursa olsun zihniyeti. Gencecik bir müdür. Yolsuzluk mu yaptı, görevini kötüye mi kullandı,ne suçu vardı.Bence kamuoyu bu konuda aydınlatılmalı. Siyasilerimiz uyuyor,çok yazık.
    %77
    %23
    Yanıtla
  • Aydın (2 yıl önce)
    Sosyal yönü iyi bir müdürdū.Gecen gün amatör küme playof maçlarını izliyordu.Sportif olarak da iyiydi ama burası Malatya.Kendi insanımıza yer yok.
    %85
    %15
    Yanıtla
  • 1649467219 (2 yıl önce)Aydın isimli kullanıcı yorumuna
    Merhum Mersedes Kadirin ölüm yıldönümü olan 18 Nisan'da Mersedes Kadir'i anlatacaktık Fen Lisesinde. Teklif sn Müdürümden gelmişti. Şehrin değerlerinide unutmayan bir isimdi..
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Eldar (2 yıl önce)
    Değerli Admin Battal Bey'in görevden alınması evvela üzücü bir durum. Lakin şunu anlayamadım: Sizin Ali TATLI ile alıp veremediğiniz nedir? Ali Bey iki yıldır bu görevden alındı. Hala ne istiyorsunuz? Nedir bu kininiz, nedir bu akıl tutulması? Bence siz her şeyden önce kendinize yazık ediyorsunuz. Kişilere çok takılmayın. Tarafsız haber ilkeniz olsun.
    %28
    %72
    Yanıtla
  • 1649530673 (2 yıl önce)Eldar isimli kullanıcı yorumuna
    Arkadaş madem Ali tatlı iyi adamdı.bu ceza davaları neyin nesi.Bunlar daha bitmedi.Ali hesap verecek
    %40
    %60
    Yanıtla
  • Yazdıklarımı iyi okuyup anlayın öyle cevap yazın. Ben Ali TATLI iyi veya kötü diye yazmadım. O sizin zihninizi yansıması. Ortada bir suç varsa buna adlı merciler karar verir. Senin gibi daha okuduğunu anlamayanlar değil.
    %72
    %28
    Yanıtla
  • İbrahim (2 yıl önce)
    Bu haberi kim yapıyorsa kasıtlı ve ırkçılık yaptığını düşünüyorum, şoyleki milli Eğitim müdürü Ankara daha üst bir kuruma atanmıştır haberimizde böyle yazmışsınız bende malatya da idim milli eğitim müdürü ne yapmış yeni bir malatya daha kurmuş, yazık sizin gazeteciliğinize,
    %26
    %74
    Yanıtla
  • Ben öğrendim Malatya Neo Nazileri yaşatma derneği yapmış haberi ( Irkçılık ne demek Allah aşkına kendinize gelin.)
    %58
    %42
    Yanıtla
  • Adıyamanlı (2 yıl önce)
    Tamamen yanlı bir haber. Gazeteciliğin gereğini yapın, açık uçlu cümleler kuracağınıza net ve anlaşılır cümleler kurun. Battal Bey Ali Tatlı'nın projelerini devam ettirdi, ekstra hiçbir şey yapmadı. Battal Müdürüm il ve ilçelerde kaç tane şube müdürü atadı, atadıklarının ne gibi marifetleri vardı, neden bunları hiç yazmadınız? İşinize geleni görüp, işinize gelmeyeni görmek gazetecilik değildir kaldı ki mikro milliyetçilik yapıp Bingöllü,Adıyamanlı insanları hedef göstermekten vaz geçin artık
    %29
    %71
    Yanıtla
  • Adıyamanli hedef gösteriyor ama siz yayilimci politikaya devam edim biz Malatyalilarda seyretmeye devam edelim Malatyali malatyada yabancı oldu...
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Ayhan (2 yıl önce)
    Malatya ya gönül vermiş , canını dişine takmış; bu şu demeden ayrım yapmadan herkese eşit hizmet götüren müdürümü; işlerine gelmeyen , ihalelerden nemalanamayanlar, maması kesilenler yediğini zannetsinler. Gün gelecek devran dönecek; Battal müdürüm Malatya da Malatya aşıklarıyla daha iyi yerden hizmet etmeye devam edecek.
    %77
    %23
    Yanıtla
  • Selda ünver (2 yıl önce)
    Dürüst çalışkan ve iyi bir insan Malatya sevdalısıdır Battal Kanbay.Malatyaya ışık olmuştur.Bir Malatyalı olarak üzüldüm.
    %76
    %24
    Yanıtla
  • Öğretmen (2 yıl önce)
    Kusura bakmayın ama gelen gideni aratıyor. Her gelen kendi ekibini kurup gidiyor. Ayrıca kadar övülebilmesi bana bir rektörü hatırlattı. Bu haber sitesine yakıştıramadım.
    %35
    %65
    Yanıtla
  • Nihat (2 yıl önce)
    yazık olmuş.gercekten çok beğeniyorduk.puturgeli malatyali bir müdür idi.oznurun adamı oznur getirdi deniyordu.daire başkanı olmuş hızlı yükselmiş sanırım.hayirli olsun.bakalim yerine nasıl biri gelecek
    %45
    %55
    Yanıtla
  • 1649511813 (2 yıl önce)Nihat isimli kullanıcı yorumuna
    Bu bir terfi değil.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • BÖRTEÇİNO (2 yıl önce)
    Radikal çevreler,STK lar 15 Temmuz ihanetini de yapmışlardı.
    %38
    %62
    Yanıtla
  • 15 Temmuz’u meşaleciler mi yaptı? Puhahahahh
    %17
    %83
    Yanıtla
  • Mustafa Kadıoğlu (2 yıl önce)
    Battal müdürümün çalışkanlığından korktular, dürüstlüğünden korktular, onurundan namusundan şerefinden korktular,Malatyalının gönlünde taht kurmasından korktular velhasıl kelam liyakatından çalışkanlığından korktular Malatyalı da böyle bir bürokrata sahip çıkamamasında pısırıklığından koyun gibi yaşamaktan utansın
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Aziz (2 yıl önce)
    Malatyalılara tahammülü olmayanlara Malatya iyi tahammül ediyor maşallah
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Mevzum (2 yıl önce)
    Battal Müdürümüzü severdik çalışkandı egosuz kıymetli bir eğitimciydi. Ancak ben haberinizde ki ''çevre il kökenliler'' derken ne demek istediğinizi tam anlamadım ya da anladığımı anlamak istemiyorum, kabul etmiyorum bu devirde bu tip söylemlerin kimseye fayda sağlamayacağını bilmenizi isterim. Sizi anlayışa ve saygıya davet ediyorum
    %31
    %69
    Yanıtla
  • Cafanalı (2 yıl önce)
    Battal başkanı yedirmemeli bu hatadan dönülmeli. Malatya'nın öz evlatları öz memleketlerinde garip bu ayıp Malatya'nın bürokratlarına yeter
    %70
    %30
    Yanıtla
  • Abdulkadir (2 yıl önce)
    Bu atama Malatyalılara bir hakarettir. Müdürümüz Malatya için candan gönülden çalışıyordu. Vatandaş ayrımı yapmıyordu. Kimin menfaatine dokundu acaba. Doğru dürüst olmak suç mu? Milletvekilleri ne diyecek bu işe. Malatyalilari milli eğitimden silen ağzı küfürlü bir adamı yıllarca başımızda tuttunuz. Malatyalı bu atamayı içine sindiremez. Sahibimiz yok mu?
    %74
    %26
    Yanıtla
  • HİCRAN ÖĞRETMEN (2 yıl önce)
    Lütfen doğru düzgün bir haber yapın. Yapılan bu haber tarafsız haberciliğe yakışıyor mu? Giden müdürümüz Ali Tatlı'da, sayın Battal Kanbay' da eğitim camiamıza katkı sunmuş değerli insanlardır. İnsanları tanımadan yargılamak, ayrıştırmak emeklerini görmezden gelmek yakışmadı. Eğitim camiasının içerisinde yer alan bir kişi olarak bu haber rahatsızlık verdi. Şu memleketli bu memleketli diye ayrımcılıkta bulunmak,İnsanların emeğini görmezlikten gelmek yakışmadı.
    %34
    %66
    Yanıtla
  • ayrım yapmıyoruz.kendi evladımıza sahip çıkıyoruz.merak etme ali tatlıyıda ii biliyoruz biz.battal kanbay 10 basar Ali tatlıya.Ali tatlı gittiğinde millet nerdeyse halay çekecekti.Bir tane ii yorum varmıydı .sanırım siz eğitim camiasından değilsiniz.başka gezegendensiniz galiba.bir müdür 1 buçuk senede kendini nasıl kanıtlar.battal hocaya bak anlarsın nasıl kanıtladığını.kısa zamanda herkesin sevgisiniz kazanmış bir insan.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Mltykrl (2 yıl önce)
    Malatya seni hak etmedi sayın müdürüm.yolun açık olsun.eğer kimliğinde Malatya yazmasaydı görevden alınmayacaktın.ali tatlı gibi vasıfsız bir kişiye yıllarca dayanan Malatya sen herşeyin kötüsünü hak ediyorsun.
    %73
    %27
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Adı sivil toplum kuruluşu olan bazı kuruluşlarin ve bir sendikanin güdümüne girmemesi sonunu hazırladı hemşehrisi vekilimiz olmasa çoktan gitmişti yolun açık olsun sayın müdürüm ne demiş atalarımız dik dur eğilme makamlar gelir geçer kimleri orada gördüm Rahmetli yücel çuhaci, Mehmet Gökcen,Hamza doguç, Şehmuz uckardes,lhan faydaver,Mehmet bulut, Ali tatlı ve siz,hepsiyle çalıştım bunların içinde Ali tatlı bey ve İlhan faydaver beyle ilgili olumlu düşünceye sahip değilim, diğer müdürlerden Yücel beyi rahmetle,diğerlerini saygı,sevgi ve minnetle anıyorum.
    %70
    %30
    Yanıtla
  • Murat Duman (2 yıl önce)Malatyalı isimli kullanıcı yorumuna
    Ne sivil toplum kuruluşu? Malatya’nın bütün üst düzey müdürlükleri, mdr. Yard.ları bu şelalecilerin elinde. Bunlar kim? Türkiye Daru’l harp, bu yüzden devletin malını çalabilirsin diye fetva veren adamlar. Allah razı olsun Selahattin Başkan gelince Büyükşehir Belediyesinde bunlar biraz !!! ayıklandı. Ve belediyede yolsuzluklar bitti. Belediye Ahmet Çakır döneminin bıraktığı enkazı temizlemeye çalışıyor. Malatya’yı yedi bitirdiler bu şelaleciler. Allah burunlarından fitil fitil getirsin.
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Eğtimci (2 yıl önce)
    Malatya'ya 2 gömlek fazla geldi çalışkan bir evladını kaybetti malatya
    %70
    %30
    Yanıtla
  • Hasan (2 yıl önce)
    Battal beyi ekibi yaktı . Hiçbir vizyonu olmayan ne kadar arkadaşı varsa şube müdürü yaptı . Özel büroya arkadaşlarını yerleştirdi. Sonuç ne 1 yıl ancak durabildi . Liyakat olmazsa sonuç bu olur .
    %76
    %24
    Yanıtla
  • 1649458088 (2 yıl önce)Hasan isimli kullanıcı yorumuna
    Çok doğru norm yok eşi dostu şube müdürü yap argeye topla projelere gorevlendir kim gelse aynı şeyleri yapıyor ,
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Erkan (2 yıl önce)
    Bu meşale grubu bu milletvekilleri olduğu sürece çalışan değil ,kendilerine itaat edenler lazım .ölüm var hesap görülür adaletsizliğe devam edin.
    %78
    %22
    Yanıtla
  • MertAli (2 yıl önce)
    İyi bir adam, iyi bir yönetici ve esaslı bir Malatya sevdalısı, gitmesine derinden üzüldüm. 7 yıl boyunca Battal Bey il milli eğitimi yönetseydi, Türkiye'de ilk beş içinde olurduk. Yanlış anlamadıysam görevde yükselerek gidiyor. Eğer öyleyse şahsı adına çok sevindim. Yolu açık olsun, başarıları daim olsun, bu vatana hayırlı evlatlar kazandırmaya devam etmesi temennilerimle, Allah'a emanet olsun. Malatya'da güzel bir iz bıraktı..
    %63
    %37
    Yanıtla
  • Hasan (2 yıl önce)
    Veyl olsun sebeb olanlara Malatya çalışkan bir bürokratını kaybetti
    %71
    %29
    Yanıtla
  • Hasan (2 yıl önce)
    Yazık çok yazık gerçekten çok faydalı biri anlamak mümkün değil nasıl bir müdür istiyorlar
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Kürşad_44 (2 yıl önce)
    Yazık,çok yazık.Adam gibi adam adam,çalışkan bir müdüre kimse sahip çıkmadı.Malatya' da Malatyalı müdür kalmadı.Yolun açık olsun çok değerli müdürüm.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • zurna44 (2 yıl önce)
    Yerine asaleten Adıyaman, Bingöl veya Elazığlı biri atanırsa hiç şaşırmayacağım zira Malatya bürokrasisi bu şehirlerin elinde dönüyor.
    %73
    %27
    Yanıtla
  • Bilemedin (2 yıl önce)zurna44 isimli kullanıcı yorumuna
    Rizeli bu sefer
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Serdar (2 yıl önce)
    Şahsen tanışma fırsatı bulamamış olsamda edindiğim izlenime göre Battal müdürüm genç,dinamik,çalışkan,azimli,dürüst ve en önemlisi malatya sevdalısı bir insan.Malatya yine dürüst ve dik duruşlu bir evladına daha sahip çıkamadı maalesef.Temennim, o temiz kalbiyle ve iyi niyetiyle er ya da geç hep kazanan olsun ancak biz malatya olarak bu şekilde hep kaybeden olmayalım.Yolun bahtın her daim açık olsun müdürüm...
    %73
    %27
    Yanıtla
  • Ahmer (2 yıl önce)
    Malatyalı müdür başka ilde de görev yapabilir. Başka ilden olan biri Malatya'da çalışabilir. Mikro milliyetçilik yapmayalım.
    %39
    %61
    Yanıtla
  • paşa44 (2 yıl önce)
    Malatya'da Malatyalı olmak en büyük suç olsa gerek. Belediye başkanları, kurum müdürleri ve bürokratların çoğu Malatyalı değil. Malatyalı olanı da hemen postalıyorlar. Yazık, Malatya'da garip kalmış Malatyalılar. Seçimler kapıdayken nasıl böyle saçma bir karar alınmış anlamak mümkün değil.
    %81
    %19
    Yanıtla
  • Mehmet Kartal (2 yıl önce)
    Çalışkan, gayretli bir müdürdu.Ayrılmasına çok üzüldüm. Umarım daha iyi makamlara gelir.
    %78
    %22
    Yanıtla
  • Malatyalı duayen idareci (2 yıl önce)
    Mütevazı hoşgörülü çalışkan değerli bir insandı geldiği günden beri sürekli gitti gidecek dedikoduları rahat çalışmasına engel teşkil etti battal bey sizi arayacağız ozluyecegiz daire başkanı olamaniza sevindim keşke önceden tanıdığıniz idareci ve öğretmenleri il ve ilçelerde görevlendirme şube müdürü yapmasaydiniz iyi olurdu diyorum.
    %76
    %24
    Yanıtla
  • Arkadaşlarınızı ve adamı olanları proje ve ARGE , özel büro gibi bölümlere dodurmasaydiniz bu konular Malatya kamuoyunda sürekli konuşuluyordu birde eski arkadaşlarınızı il ve ilçelerde görevlendirme şube müdürü yapmasanız iyi olurdu.
    %76
    %24
    Yanıtla
  • Hasan (2 yıl önce)
    Adıyamalı sendika başkanı bunu da gönderdi
    %47
    %53
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Benim ilçemde aşçı olarak çalışan memur Ömer bey diye hitap edildi ,İlçemin Emektar Okul müdürü Osman bey olmadı .Malatya yerli sevmez yabancı makbuldür
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Ahmet (2 yıl önce)
    Battal müdürümün gitmesi Malatya için çok büyük kayıp oldu. Adam gecesini gündüzüne katan Malatya için çalışan Malatya sevdalısı bir bürokrattı. İhtisarlarından ötürü kulislerle bu değişiklğe sebep olanları bir Malatyalı olarak Allah a havale ediyorum. Yolun açık olsun yiğit müdürüm. Daha iyi yerlerde görürüz inşallah seni
    %71
    %29
    Yanıtla
  • 1649445081 (2 yıl önce)Ahmet isimli kullanıcı yorumuna
    Abartmasak bu kadar...
    %55
    %45
    Yanıtla
  • Kani Berksoy (2 yıl önce)
    Memlekette kim dürüst bir şekilde iş yapmak istiyorsa görevden alınıyor. Nasıl bir düzen oldu anlamak mümkün değil. Liyakatlık kelimesi artık sözlüklerde kaldı. Yazık oluyor güzelim memlekete.
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Müdürümüz ekibini iyi kuramadı daha insanları tanımadan çevresine üşüşenlerle yola devam etti. Bence en önemli iş iyi gözlem ve çalışkan insanlarla yol almak olmalı. Bu denklemi doğru kuran kişiler başarılı olur.
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Burası TÜRKİYE dürüste yer yok....
    %66
    %34
    Yanıtla