SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatyalı Olmaktan Gurur Duyarım"

0
Güncellendi - 2019-07-07 06:33:30
A- A+ PAYLAŞ

Ankara EGO Genel Müdürlüğü görevine kısa bir süre önce atanan Nihat Alkaş, “Malatyalı olmaktan, hemşerilerimin yanında bulunmaktan gurur duyarım” dedi.

Ankara Malatyalılar Derneği Yönetim Kurulu, geçtiğimiz haftalarda Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü’ne atanan hemşehrimiz Nihat Alkaş ile EGO Teftiş Kurulu Başkanlığına atanan Bülent Alıcı’yı ziyaret etti.

Ankara Malatyalılar Derneği başkanı Süleyman Bilgili, yönetim kurulu üyeleri Gülhan Almasulu (Kadın Kolu Başkanı), Hasan Alıcı (CHP Çankaya Belediye Meclisi Üyesi) Hüseyin Özdemir ve Şevket Soylu ile birlikte EGO Genel Müdürü Nihat Alkaş’ı, daha sonra Teftiş Kurulu Başkanı Bülent Alıcı’yı makamlarında ziyaret ederek kutladılar. Ziyarette Ankara Malatyalılar Derneği Müdürü Yusuf Gül ve Eğitimci- Yazar Süleyman Özerol da bulundu.

Ziyaret sırasında EGO Genel Müdürü Alkaş, “Malatyalı olmaktan, hemşerilerimin yanında bulunmaktan gurur duyarım” dedi. Kendisinin de Ankara Malatyalılar Derneği’nin kurucuları ve yönetiminde yer aldığını, hizmetlerde bulunduğunu dile getirdi.

Ankara Malatyalılar Derneği Başkanı Süleyman Bilgili, dernek başkanı olarak ziyaretten memnunluk duyduklarını belirterek şunları söyledi:

"Geçmişte sizlerin de yönetiminde yer aldığınız Ankara Malatyalılar Derneği olarak bugün 23 derneğin güç birliği ile Ankara'daki Malatyalılara hizmet ediyoruz. Sizlerin de desteğinizi bekliyoruz.”

EGO Teftiş Kurulu Başkanlığına atanan hemşehrimiz Bülent Alıcı da ziyaret edildi. Alıcı, dernek yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Ziyaretlerde Arapgir Belediyesi'nin Mor Reyhanı ile kayısı ürünleri armağan edildi.

NİHAT ALKAŞ KİMDİR?

1960 yılında Malatya’da doğdu. Orta Doğu Teknik Üniversitesi Metalurji Mühendisliği Bölümünden 1982 yılında mezun oldu. Aynı dalda, ABD’de Wayne State Üniversitesinde yüksek lisans eğitimi aldı. Söz konusu eğitim esnasında üniversitede Malzeme Bilimi asistanlığı yaptı.

Etibank Antalya Ferrokrom tesislerinde yüksek mühendis olarak çalışma hayatına başladı. Etibank Genel Müdürlüğünde Proje Mühendisi, DPT ve Hazine Müsteşarlıklarında, Ekonomi Bakanlığı ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlıklarında uzman/şube müdürü/daire başkanlığı görevlerinde bulundu. Eti Pazarlama ve Dış Ticaret A.Ş’nde Denetleme Kurulu üyesi, 2001-2004 yılları arasında T.C Berlin Büyükelçiliğinde Ekonomi Müşaviri olarak görev yaptı.

17.06.2019 tarihinde EGO Genel Müdürlüğünü yürütmek üzere görevlendirildi.

İleri düzeyde İngilizce, orta düzeyde Almanca bilen Alkaş evli ve iki çocuk babasıdır.

malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

FOTOĞRAFLAR: (Süleyman ÖZEROL- Ankara)

EGO Genel Müdürü Nihat Alkaş ziyareti

EGO Teftiş Kurulu Başkanı Bülent Alıcı ziyareti

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Hüseyin Özdemir (5 yıl önce)
    Malatyalı hemşehrilerimizle gurur duyuyoruz başarılı çalışmalarının devamını dilerim Ankara Arapgir Kalkındırma Derneği Başkanı Hüseyin Özdemir
    0
    0
    Yanıtla