SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatyalılar Averaj Takımı Olarak Anılmak İstemezler"

0
Güncellendi - 2021-05-13 20:52:20
A- A+ PAYLAŞ

Süper ligin şampiyonun belirleneceği son haftasına girilirken averajla lider durumda olan Beşiktaş'ın Başkanı Ahmet Nur Çebi, Ramazan Bayramı'dan gazetecilerle bir araya geldi. Siyah-beyazlı kulübün gündemine dair açıklamalar yapan Çebi, şampiyonluk yarışını yorumladı.

Çebi, aynı puana sahip oldukları ancak averajla üstünde yer aldıkları Galatasaray'ın son hafta maçındaki rakibi olan Yeni Malatyaspor için ise "Hiçbir şekilde averaj takımı olmaz. Malatya şehrine yıllarca averaj takımı olarak anılmak istemez. Ben Malatyaspor’un o gün elinden gelenin en iyisini yapacağından şüphem yok. Malatyalılar averaj takımı olarak anılmak istemezler." şeklinde konuştu.

ntv- haberiskelesi.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

24 yorum yapılmış

  • çakırrr (2 yıl önce)
    bize yapılan iyiliğide kötülüğüde unutmayız.geçen yıl biz düşerken kim bizi düşündü,hiç kimse.bizde maçımıza çıkar aslanlar gibi oynarız,kimse bizim umrumuzda değil.kimsenin hakkını yemez,kimseyede hakkımızı yedirmeyiz.boş boş konuşup taraftarların kafasını karıştırmayın.şampiyonluğu ne kazananın nede kaybedenin vesilesi olmayız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Misafir (2 yıl önce)
    Malatyaspor SEREF ile oynayacak, belki de beraberlik yada galibiyet alacak, bu gibi soylentilere de yer olmadigini ispatlayacaktir.
    0
    0
    Yanıtla
  • HAS (2 yıl önce)
    Gözden kaçan Fenerbahçe var Malatya Galatasarayı Göztepe Beşiktaşı yenerse Fenerbahçe şampiyon oluyor düşük bir ihtimal olsada kimse söz etmiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet KARADAŞ (2 yıl önce)
    Normaldir son iki hafta 6 puan kaybet sonrada 10 kişiyle seni yenen takımın sevincine kulp tak sonrada gel Malatyaspora ayar vermeye çalış. Yemezler sayın başkan namağlup şanlı ikinciliklere son maçta İstanbulda Denizlispora Mesutun 40 metreden attığı golle şampiyonluğu elinin tersiyle iten takımın halet-i ruhiyeti daha güzel anlatılamazdı.Sen önce Göztepeyi yen sonra belki Hataya attığın gayet doğal 7 golün 4'dünü veya 5'ini Galatasaraydan yeriz.Canını sıkma başkan.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya44 (2 yıl önce)
    Ey büyük diye adlandırılan takımların başkanları! Siz kendinize bakın. Lobisi güçlü. Son 7-8 maçtır anlamaktan göz pinarlariniz kurudu.Simdi de aklı sıra oynayacakları ve diğer takımlara ayar vermeye çalışıyorlar.Demek siz Hatay a prim mi verdiniz ki 7 gol attınız.Herkes kendi işine baksın. Çıkar oynarız nasipte ne varsa o olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • AYDIN (2 yıl önce)
    Elindeki avantajı kaptır yok Karagümrük oynadı, Malatya averaj takımı deyip de kendinizi savunmayın.Malatyaspor bu ili en iyi ve onurlu biçimde temsil edecektir.
    0
    0
    Yanıtla
  • gurbet (2 yıl önce)
    Hatayspora 7 gol attiniz.Yani averaj takimimi oldu hatayspor veya size macımi satti oldu.Bjk baskani Rize maci oncesi bu takimlar bize karsi daha arzulu oynuyor nedense diye denec verdi.ayip yahu ne yapacaklardi hepsi size yolmu verseydi bu nasil baskan.insallah sampiyon olamazsiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (2 yıl önce)
    Başkan sen kendi maçına bak! Böyle konuşarak algı yapma. Malatya kazansa beşiktaş için oynadı diyecekler, kaybetse malatya için oynadı. Böyle konuşmak yakışır mı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Nadi AKİN /İZOL/HASANNEBİOGLU (2 yıl önce)
    Sayın ahmet nur çebi 13 temmuz 2020 yi hatırladınmı hatırlamadın tabii çünkü o tarihte şampiyonluğa oynamıyordunuz keyfiniz yerindeydi ama malatyaspor küme düşmemeye çalışıyordu lig bitimine 3 hafta kala bu tarihte geldiniz malattada malatyasporu yendiniz maç sonunu gol attığınızdaki sevincinizi özelliklede aynı sezon ilk yarı malatyaspor hocalığını yapan segendeki keyfi unutamıyorum sayenizde küme düştük.Simdi birbirinize düştünüz paçanız sıkıştı başladınız aslan malatya kaplan malatya nutuklarına.Biz ne aslaniz ne kaplaniz. Biz PANTERİZ . Hanginiz şampiyon olsa bizim için farketmez hakem desteğiyle yıllarca anadolu takımlarının hakkını gaspettiniz. Günah çıkartın özür dileyin 3 takım da anadolu kulüplerinden.Goztepenin başında can dost Malatyalı gibi kendini hisseden UNAL hocam var. Goztepenin mağlup olacagini kim soyluyor.Besiktas dikkat etsin hezimete ugramasin.Malatya panterleri çıkip atak futbolunu oynar.Galatasaray korksun.Soylemedi demeyin inşallah Galatasaray'a fark atacagiz.Panterler maçını oynayacak .Evdeki hesap çarşıya uymaz.İki Ankara takımından Ankaragücü düştü.Genclerbirliginin ligde kalma şansı var.Fenerbahcr gidip Kayseri'ye yenerse,Göztepe bjk yi yenerse.Panterler aslanı bogarsa.Simdi cevap verin şampiyon kim olur. Kayseri düşer.Genclrrbirligi kalır.Fener şampiyon olur.Can kardeşim Vedatim nerdesin bir yorumda senden Naci savata abimden bekliyorum.Kalin saglicakla
    0
    0
    Yanıtla
  • Battalgazi44 (2 yıl önce)
    Başka zaman Malatyaspor'un maçları ile ilgili tek satır yorum yapmayanlar hayırdır Malatya'ya işiniz mi düştü? Kimse kusura bakmasın Malatyasporumuz için G. saray maçının diğer maçlardan hiçbir farkı yoktur çıkıp önceki maçlar gibi şaibesiz oynayacaktır. Yener, yenilir orası ayrı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mahmut (2 yıl önce)
    Malatya averaj takım olmadı olmaz da başkanın bu açıklamasından sonra Hatay 7 gol yerken averaj takım mıydı sorusu akla gelmiyor değil. Futbol bu 3 atılır 5 yenilir sonuca göre bir camiayı suçlamak doğru değil başkan herkes işine bakmalı
    0
    0
    Yanıtla
  • Aynen öylee diyecek söze yer bırakma diniz herkes işine baksn
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Başkan Kusura bakma bu kadar akılsızlık olmaz.Hiçbir iddiası olmuyan 10 kişilik F.karagümrüğe yeniliyorsun,şampiyonluğu hemde son hafta mantıksız bir şekilde tehlikeye atıyorsun. .Sonra gelip aklın sıra durumu düzeltmek için Malatyaspora ayar vermeye çalışıyorsun.Yakışıyormu?Ayrıca göztepe maçını hiç düşünmüyorsunuz galiba.O maçın garantisi varmı?Size bu maçla ilgili garanti veren oldumu?
    0
    0
    Yanıtla
  • Has Malatyali (2 yıl önce)
    Sayın Ahmet Nur Cebi; Siz bu yılın en flash takımı Hatayspor'u 7-0 yenince Hatayspor'u ne olarak andiniz çok merak ediyorum. O halde size göre Hatayspor'un Besiktas dan 7 gol yemesi normal, Malatyaspor'un Galatasaray dan 5 gol yemesi anormal bir durum oluyor öyle mi??? Algı yönetimiyle bir yere varamazsiniz Sayın Ahmet Nur Çebi!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Emre Demir (2 yıl önce)
    Beşiktaşlılar da 6 puandan şampiyonluk veren takım olarak anılmak istemezler.Ona buna gaz verecegine kendi maçlarını kazansaydin derler adama.
    0
    0
    Yanıtla
  • engineer (2 yıl önce)
    Malatyalılar beşiktaş başkanının ağlamasını da dinlemez :) git defol izmir de kazan der . sana ne bizzim maçımızdan der .
    0
    0
    Yanıtla
  • Maĺatyaspor anadolu (2 yıl önce)
    Sayın ahmet nur çebi 13 temmuz 2020 yi hatırladınmı hatırlamadın tabii çünkü o tarihte şampiyonluğa oynamıyordunuz keyfiniz yerindeydi ama malatyaspor küme düşmemeye çalışıyordu lig bitimine 3 hafta kala bu tarihte geldiniz malattada malatyasporu yendiniz maç sonunu gol attığınızdaki sevincinizi özelliklede aynı sezon ilk yarı malatyaspor hocalığını yapan segendeki keyfi unutamıyorum satenizde küme düştük.şimdi birbirinize düştünüz paçanız sıkıştı başladınız aslan malatya kaplan malatya nutuklarına.hanginiz şampiyon olsa bizim için farketmez hakem desteğiyle yıllarca anadolu takımlarının hakkını gaspettiniz.günah çıkartın özür dileyin 3 takım da anadolu kulüplerinden.malatya çıkar maçını oynar sonuç ne çıkar onu allah bilir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevdalısı (2 yıl önce)
    Göztepe bizi ilgilendirmez biz Malatyalıyiz yiğitler diyarı mert insanların olduğu yer biz kimseye eyvallah etmez kimseden de korkmayız güzel Malatya sporum maça çıkar bize yakışan oyununu oynar tarihte kötü değil iyi sözlerle anılıriz inşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • Banazili (2 yıl önce)
    Biz maçı vermeyiz de asıl siz İzmir'de nasıl kazanacaksınız başkan.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44Kayısıkentli (2 yıl önce)
    Sizin taraftarlar da sizleri kendi elindeki maçı yenmeyip şampiyonluk şansını başka takımların ellerine bırakan sonra algı yönetimiyle suçu başkalarının üzerine atmak için zemin hazırlayan bir takım olarak anmak istemez fakat ne yazikki durum ortada.Kimse kalkıp bize ayar çekmeye çalışmasın. Malatya lılarin Malatya sporun kimseye yanlışıda olmaz eyvallahıda.
    0
    0
    Yanıtla
  • HAS (2 yıl önce)
    Malatya elbette averaj takımı değildir ve olmamalı yalınız geçmişte Galatasaray yöneticisi Tofaş bayisi Ergün Gürsoy tarafından yeni çıkan Doğan arabaları Malatyaspor sporcularına teşvik olarak verildiğini idaa edildi daha sonra Malatya yöneticilerin yaptığı açıklamalardan anlaşılana göre kulübü bir ilgisin olmadığın futbolcuların aldığını ortaya çıkıyor ama adı olaraktan Malatya spor kaldı buna dikkat etmek lazım kim şampiyon olursa olsun bizi ilgilendirmez bize yakışan leke getirmeyecek şan ve Şeref’imiz için Sivas ve Karagümrük gibi oynamalıyız
    0
    0
    Yanıtla
  • Aslan (2 yıl önce)
    Adam doğru söylemiş maçı satan şerefini haysiyetini satar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (2 yıl önce)
    Göztepe de!
    0
    0
    Yanıtla
  • Muhsin (2 yıl önce)
    Gene boş konuşmussun başkan galatasarayı sen şampiyon yapacan gaz vere vere
    0
    0
    Yanıtla