SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Malatyalılar Sokağa Çıkmıyor

0
Güncellendi - 2020-03-30 00:48:54
Malatyalılar Sokağa Çıkmıyor
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da vatandaşlar korona virüs önlemleri kapsamında yetkililerin ve uzmanların 'Evde kalın' uyarısına çok büyük çapta uyuyor. Kentte Pazar günü cadde ve sokaklar boş kaldı.

Korona virüs (Covid-19) kapsamında ülke genelinde her gün önlemler arttırılırken, Malatya’da da vatandaşlar zorunlu olmadıkları takdirde sokağa çıkmıyor. Kentin en işlek caddelerinde zorunlu haller dışında dışarıda olan bazı vatandaşların haricinde neredeyse kimse bulunmuyor. Bugünün Pazar günü olması nedeniyle de kent merkezindeki çoğu işyeri açılmazken, vatandaşlar evlerine kapanarak, yetkililerin uyarılara uyuyor.

Kentte tüm camilerde de zaman zaman hoparlörlerden yapılan anonslar ile zorunlu olmadıkça evden çıkılmaması uyarısı yenileniyor.

AKP Malatya Milletvekili Ahmet Çakır da sosyal medya hesabından anlık Malatya caddelerinden çekişen fotoğrafları paylaşarak, “Hepsi bizler için olan tedbirlere tek tek, hep birlikte uymaya ve uygulamaya bu şekilde devam edip az daha sabredersek, inşallah en kısa zamanda cennet şehrimiz Malatya’mızın en güzel yerlerinde yine hep beraber olacağız” dedi.

iha

FOTO: Malatya Çevre Yolu (Buhara Bulvarı)

[caption id="attachment_342959" align="alignnone" width="650"] FOTO: İnönü Parkı (Hürriyet Parkı)[/caption]

[caption id="attachment_342960" align="alignnone" width="650"] FOTO: Kanalboyu[/caption]

[caption id="attachment_342961" align="alignnone" width="650"] FOTO: Kernek Parkı[/caption]

[caption id="attachment_342962" align="alignnone" width="650"] FOTO: Sanat Sokağı[/caption]

[caption id="attachment_342963" align="alignnone" width="650"] FOTO: Fahri Kayahan Bulvarı[/caption]

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • ersin (4 yıl önce)
    Tabi yiğidi öldür ama hakkını yeme derler şimdi bizlerde böylesi bir zamanda paylaşımları görünce bu eserlerin yapımında emeği gecen işçisinden ustasına mühendisinden mimarına yönetici konumundaki idarecilere ve başta tüm bunların başında olup memleketimize bunlar gibi nice eserler kazandıran syn ahmet çakıra sonsuz tebrik ve şükranlarımı sunuyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Yıldız (4 yıl önce)
    Çakır başkan çok hizmet etti ama adamı öyle bir algı ile bıktırdılar ki en son yeter dedi bıraktı. O algılara dedikodulara milleti bile inandırdılar. Bunu yapanlarda ak parti içerisindeki akp’liler ve büyükşehir makamında gözü olanlardı. Valla ben onu bilmem ona bunları yapanlar mutlaka onları yaşarlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hilal aksu (4 yıl önce)Yıldız isimli kullanıcı yorumuna
    Yaşayacaklarda Allah’ın izniyle
    0
    0
    Yanıtla
  • Sinan Uysal (4 yıl önce)
    Çakır Başkan Allah senin işini gücünü rast getirsin. Malatya’ya çok büyük hizmetler ettin. Hele mütevaziliğin ve beyefendiliğin bir başkaydı. Şimdi ki Başkan tepeden bakıyor bizlere, vatandaşın bir azar duyması eksikti, onu da duyduk. Belki en çok eleştirilen Çakır’dı ama ne bir gün vatandaşa, basına, personele en ufak bir şey dememiştir. Bende çok eleştirdim, şimdi Selahattin beyi görünce sana haksızlık ettiğimi düşünüyorum, hakkını helal et bana.
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan kaçan (4 yıl önce)
    bider dörtyol civarını, çarşıda bankaların, ptt nin önünü çekin. ondan sonrada söylediklerinizi bir daha gözden geçirin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ünsal (4 yıl önce)
    işte bu , 2 - 3 hafta evinizde oturun , işiniz yoksa çıkmayın , kitap okuyun , hep isteyip de yapamadığınız ne varsa ( evde ) onları yapın , ruhunuzu dinleyin . . .
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (4 yıl önce)
    Teşekkür ederim başkanım ahmet çakır malatyamıza kazandırdıgınız eserlerden dolayı paylasımakta olan tüm resimler deki yapıtlar sizlerin eseri teşekkür ederim
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemalettin (4 yıl önce)
    Ahmet Çakır Başkanın bu şehirde emeği çok, bir çok iş yaptı. Komple şehrimiz değişti. Yeni başkandan da bu şekilde hizmet bekliyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • bulent (4 yıl önce)
    sayın editör acaba yagmurun da etkisi oldumu malatyalıların dısarı cıkmamasına
    0
    0
    Yanıtla