SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatyamıza Hizmete Devam Edeceğiz"

A- A+ PAYLAŞ

Yeniden aday olamadığı için 14 Mayıs seçimleriyle 5 dönem sürdürdüğü Malatya Milletvekilliği sona eren AKP'li Öznur Çalık bir açıklama yaparak, "Bundan sonra da AK Parti MKYK Üyesi olarak tüm varlığımla, liderimizin yolunda vatanımıza, devletimize, milletimize, Malatyamıza hizmete devam edeceğiz." dedi.

Çalık'ın açıklaması şöyle:

"Aziz Milletim, Kıymetli Hemşehrilerim, Değerli Yol Arkadaşlarım,

Türkiye Yüzyılı’nı inşa edecek Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a %69,4 ile tarihî bir destek veren ve AK Parti'mizi %45,2 oranla 4 milletvekiliyle Meclise gönderen Malatya'lı hemşehrilerimize şükranlarımı sunuyorum.

Yeni dönemde; yine milletimizin teveccühüyle AK Parti'mizden milletvekili seçilen dört yol arkadaşıma ve diğer milletvekillerimize görevlerinde muvaffakiyetler ve hayırlar diliyorum.

Aziz Hemşehrilerimin; 28 Mayıs'ta gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı seçiminin 2. turunda her zamanki gibi Cumhurbaşkanımızın yanında, 'Beydağı gibi dimdik' duracağına yürekten inanıyorum.

Bugün itibarıyla; 23. 24. 25. 26. ve 27. dönemin ardından, 5 dönemdir yürüttüğüm Malatya Milletvekilliği görevim sona erdi. Her zaman söylediğim gibi; Malatya benim sevdamdır, Türkiye benim davamdır. Bu vesileyle hem sevdama hem davama 21 senedir hizmet etme şerefini bana bağışlayan Rabb’ime sonsuz hamdu senalar ediyorum. Bu görevi, şahsıma layık gören, AK Parti’mizin kurucusu, reisimiz, dünya liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a kalbî şükranlarımı sunuyorum. Malatyalı hemşehrilerime bana hep destek oldukları için, güç verdikleri için, emek verdikleri için, dualarını ve teveccühlerini eksik etmedikleri için teşekkürler ediyorum.

21 yıllık Malatyamıza hizmet yolunda; Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Bakanlarımıza, Valilerimize, Milletvekillerimize, Belediye Başkanlarımıza ve Meclis Üyelerimize, Bürokratlarımıza, Sivil Toplum Kuruluşlarımıza, Muhtarlarımıza, basın mensuplarına ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Her seçimde gecesini gündüzüne katarak çalışan AK Parti ailemizin her kademesinde görev alan kıymetli kardeşlerime şükranlarımı sunuyor; ömürlerine bereket diliyorum. İnanıyorum ki bu mukaddes davanın böyle muazzam bir Teşkilatı olduğu sürece, evvelallah bayrağımız inmeyecek, ezanlarımız dinmeyecektir.

Muhakkak ki Recep Tayyip Erdoğan’ın yol arkadaşı olma şerefi hepimize yeter! Bundan sonra da AK Parti MKYK Üyesi olarak tüm varlığımla, liderimizin yolunda vatanımıza, devletimize, milletimize, Malatyamıza hizmete devam edeceğiz.

Bâkî kalan bu kubbede hoş bir seda imiş...

Allah hepinizden razı olsun. Sağ olun, var olun.

Saygımla, sevgimle..."

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

24 yorum yapılmış

  • Hacı (9 ay önce)
    Bayram değil seyran değil... Bu "Malatyamıza Hizmete Devam Edeceğiz" açıklaması yapılacak olan yerel seçimde Malatya Büyükşehir Belediye başkanlığı adaylığı açıklamasıdır. Selahattin Başkan yolcu gibi dikkat ederseniz artık deprem nedeniyle yıkılan şehrin yeniden imarı ile ilgili hiç bir projede yer almıyor. AKP seçmenleri ablanıza artık belediyede de oy verirsiniz...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Haci (11 ay önce)
    21 yıl çok çalıştınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (11 ay önce)
    Kızkardeşinizi Turgut Özal Üniversitesine rektör yapmanız bile sizin vasfınızı ortaya koydu. Başka söze gerek yok. Malatya değil kendi şahsi çıkarlarınız önde.
    0
    0
    Yanıtla
  • Haydar (11 ay önce)
    Allah razı olsun bence siz bir an önce şehri terk edin yeter o kadar yer parsellemissiniz ki belediye korkudan bi yere el atamıyor hala hasar itiraz sonuçları listelenemiyor
    %100
    %0
    Yanıtla
  • dr ata (11 ay önce)
    Sen buralara hizmet etmesen biz naparız acaba? Perişan oluruz valla.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Kim (11 ay önce)
    Aman aman sen bi karışma
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Cumali (11 ay önce)
    Düş yakamızdan Allahınsen....
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Abdullah (11 ay önce)
    Gölge etme başka ihsan istemez.
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Kurnaz (11 ay önce)
    Allah razı olsun aplam benim aldik kabul ettik ama senin çok güzel hizmetlerin bize yeterli birazda eşinle evinle ilgilen artık
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Ali (11 ay önce)
    Bu ne diyo.....
    %87
    %13
    Yanıtla
  • malikanlı (11 ay önce)
    Ablamıza maşallah kıskananlar çatlasın patlasın ak kale malatya kale yıkılmaz kale inşallah ablamızda belediye başkanımız olacak reis reis reis
    %19
    %81
    Yanıtla
  • orhan ince (11 ay önce)
    malatyamıza gelinçiktepe 650 deprem konutu temeli ikizce maski yanına 950deprem konutu temeli atıldı bunun dışında nereye kaç adet temel atıldı açıklarmısınız.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Mehmet (11 ay önce)
    250 km hiz ile giden yht Sivas malatya arasi yapın da gorelim... tek isteğim bu..
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Vatan (11 ay önce)
    Yani malatyayı sömürmeye devam edeceğiz demek istiyor
    %87
    %13
    Yanıtla
  • Mesut (11 ay önce)
    Sahi bu Yeşilyurt belediyesi nerde öznur hanım başkan neiş yapar şu şehrin en kalabalık yeri yavuz selim TOKİ mahallesi belediye adına kimse yok Allah rızası için o Mehmet cınar ben bu mahalleye şunu yaptım desin kaldirimlarda ottan çöpten yürünülmüyo temizlik sıfır trafiğin en yoğun olduğu bölge şu an arabalar alabildiğince yukardan aşağıya iniyo bir tane trafik aracı yokki kontrol etsin helede sabahları
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Davud (11 ay önce)
    Bunlar yüzünden yine binlerce yetişmiş genç bu ülkeden gidecek. Daha adil , hukukun olduğu kayirmanin olmadığı ekonomisi sağlam liyakatli ülkelere gidecekler. Doktor bulursunuz artık. Ha doğru Suriyelileriniz var sizin.
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Kıymet (11 ay önce)
    Sayın vekil, siz gittiniz. Gelen gideni aratırmış. Yeni milletvekilleri hayırlı olsun
    %58
    %42
    Yanıtla
  • ahmet (11 ay önce)
    senin işler de açıldı hadi iyisin
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Karakvaklı (11 ay önce)
    Öznur hanim Öncelikle tebrik ederim Sokaklarda yerel seçimlerde büyükşehir bel. Baskanı adayi olacağınız çok konuşuluyor. Bizi aydinlatir misiniz?
    %22
    %78
    Yanıtla
  • Demek ki herkes aynı şeyi düşünüyormuş.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • İSMAİL (11 ay önce)
    Birde 21 yıl sonundaki mal varlığınızı açıklasanız ve kaç yakınınızı sınavsız mülakatsız bir yerlere getirdiğinizi bizlerde bilsek ama açıklayamazsınız.Çünkü hep kendinize ve çevrenize çalıştınız garibanın sahipsizin çocuğu için birşeyler yapmadınız.
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Behlül (11 ay önce)
    Bu kadro ile sisi çok arayacağız
    %34
    %66
    Yanıtla
  • hasan (11 ay önce)
    sayın ablamızdan ricamız, aile üyelerinin ve kendisinin vekil olmadan önceki servetlerini ve şimdiki servetlerini açıklayabilirler mi acaba.
    %93
    %7
    Yanıtla
  • cengiz (11 ay önce)
    yeni listeyi görünce yokluğunu baya arayacağız bence çalıkın
    %24
    %76
    Yanıtla