SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Malatya'mızda Her Şeyin En İyisi Yapılıyor"

A- A+ PAYLAŞ

AKP Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit, “Kenti ayağa kaldırma noktasında üniversitelerle işbirliğine yönelik çok çeşitli projeler geliştirdiysek, sanayici-yerel yönetimler işbirliğinin de Türkiye’de en iyi örneğini Yeşilyurt’ta sergileyeceğiz” dedi.

AKP Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Prof. Dr. İlhan Geçit, AKP İl ve Yeşilyurt İlçe Yöneticileri ile beraber 2. Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan Makromen Ayakkabı fabrikasını ziyaret etti. Fabrika yöneticileri tarafından güler yüzle karşılanan Prof. Dr. Geçit, fabrikayı gezerek, firmanın çalışmalarıyla ilgili bilgiler aldı. İşçilerle sohbet ederek sorun ve taleplerini dinleyen Geçit, onlara kolay gelsin dileklerini ileterek, 11 ayın sultanı Ramazan aylarını tebrik etti.

31 Mart yerel seçimleri için destek isteyen Prof. Dr. Geçit, Türkiye’de ve Malatya’da artık her şeyin en iyisinin üretildiğini ve bundan gurur duyduklarını belirtti.  Sıcak karşılamadan dolayı fabrika yöneticilerine teşekkürlerini ileten Geçit, “31 Mart Yerel seçim çalışmaları kapsamında 2. Organize Sanayi Bölgesi’nde Makromen Ayakkabı fabrikamızı ziyaret ettik. Sıçak karşılamaları ve teveccühleri için kendilerine çok teşekkür ediyorum. Tabi bu fabrikalar Malatya adına gurur verici. Şu görülüyor ki ülkemizde ve Malatya’mızda her şeyin en iyisi yapılıyor. Bizler de yönetime geldiğimiz zaman nasıl ki şehrimizi ayağa kaldırmak için üniversitelerle işbirliği yapacaksak, sanayici ve yerel yönetimlerin de işbirliğinin en iyi örneğini sergileyeceğiz” dedi.

Her fırsatta konteyner kentlerde kalan vatandaşları ziyaret eden AKP Yeşilyurt Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit, bu kez de ikizce Konteyner kentte kalan vatandaşları yalnız bırakmadı. Vatandaşların sorun ve taleplerini yerinde dinleyen Geçit, depremzedelerin ev ve iş yerlerinin durumları hakkında bilgiler aldı ve 1 yıl içerisinde bu sorunları çözeceği sözünü verdi.  Depremzedelere özel ilgi gösteren Geçit, Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ iş birliği ile kiracı olan dar gelirli depremzedeler için de konut yapılacağını hatırlattı. Geçit, yapacakları konutlar sonrasında kiraların da yarı yarıya düşeceğine vurgu yaparak şunları söyledi:

“Bir yıl içinde 55 bin konut teslim edeceğiz, sonra da kiracılara ve dar gelirli kiracılara konut üreteceğiz. Biz büyükşehir belediyesi ile ekip halinde TOKİ ile işbirliği içinde dar gelirliler için konut yapacağız. Yapacağımız konutların ardından kiralar yarı yarıya düşecek. Kiracılarımızı da yalnız bırakmayacağız. Depremin izlerini silmek için gecemizi gündüzümüze katacağız.”

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Mehmet (2 ay önce)
    İlhan Geçit gibi adıyamanlıların depremden sonra kaçanların Yeşilyurtta yeri yok, bu seçim memleketinize sahip çıkın ve Yeşilyurtta akpye vermeyin.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Nur (2 ay önce)
    Sami Er samimi gelmiyor sanki seçim bitmiştir Başkan olmuşta Vakıflar Genel müdürlüğüne karşı çıkıyor. Ayrıca tanıtım toplantısınıda izledim vaadlerde hiç eli yüzü düzgün bişe yok.Anlattığı şeyler zaten deprem görmüş bir şehire yapılması gereken şeyler. Değişim şart diyorum ve oyumu tabiki Veli Ağbaba ya veriyorum
    %100
    %0
    Yanıtla