SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya'mızda Yeni Bir Süreç Başladı"

0
Güncellendi - 2018-06-03 00:23:35
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Başkan Yardımcıları ve Şirket Genel Müdürleri ile Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Başkan Polat: “Tüm kamu kurum kuruluşlarımız başta olmak üzere sivil toplum kuruluşlarımız, siyasi partilerimiz, bürokratlarımız ile birlik, beraberlik içerisinde aynı yöne bakarak devraldığımız hizmet çıtasını daha yukarılara taşımak için mücadele edeceğiz.” dedi.

Çınar: Malatya’mızda yeni bir süreç başladı

Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduklarını belirten Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Büyükşehir Belediyemizde ve Yeşilyurt Belediyemizde değişimler yaşandı. Malatya’mızda yeni bir süreç başladı. Yeni sürecin çok daha güzel olacağına inanıyorum. Bu süreçte Malatya’ya en güzel hizmeti yapıp hizmet çıtasını daha yukarılara taşıyacağız. Sayın Başkanımıza tekrar yeni görevinin hayırlı olmasını temenni ediyorum. Rabbim bizleri muvaffak etsin.” şeklinde konuştu.

Polat: Yeşilyurt Belediye Başkanımıza yeni görevinin hayırlı olmasını diliyorum

Yeşilyurt’ta Belediye Başkanı Mehmet Çınar ile birlikte dört yıl hizmet ettiklerini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ise yaptığı konuşmada, “Malatya’da yaşanan süreçte hem Büyükşehirde hem de Yeşilyurt Belediyemizde değişiklikler oldu. Bizler Malatya’ya hizmet etme heyecanı ile 7/24 çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

Malatya Büyükşehir Belediyesi olarak bütün şehrimize, ilçe belediyelerimiz ile birlikte imkânlar ölçüsünde hizmet götürmeye çalışacağız. Malatya Büyükşehir Belediyesi olarak devraldığımız hizmet çıtasını daha yukarılara taşımak için mücadele edeceğiz. En büyük gücümüz birlik ve beraberliğimizdir. Ziyaretlerinden dolayı Yeşilyurt Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum, yeni görevinin hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Bülten  

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Kadir (6 yıl önce)
    Esenliği bu durumundan kurtaracak babayiğit var mı?
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (6 yıl önce)
    Adıyamanlı olmaları niye sıkıntı oluyor ki bence başka durumlarından bahsedilmeli
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (6 yıl önce)
    Malatya mı Adıyaman mı belli değil. Malatyayı Adıyamanlı adam yönetiyor. rezalat...!!
    0
    0
    Yanıtla
  • deniz (6 yıl önce)
    eger akp kaybeder vekil sayısı düşerse cimere ben yazacaklarımı çok iyi biliyorum o cumhurbaşkanımızın malatyaya geldiğinde reisi kullanarak kardeşlerii amca çocuklarını maskiye belediye yerleştirenlerden ilk hesabım
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (6 yıl önce)
    Bülent Yasar ne güzel iste Adıyamnlilar yönetiyor sadece merkezde 246 bin kökenli Adıyamanlı yasiyor...
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyahmet (6 yıl önce)
    İsiniz gucunuz anca hayirli olsun misafirlikleri bir de milletin gozune soktugunuz asfalt calismalari baska bildiginiz bir sey yok. Ama suc sizde degil sizi aday gosterenlerde. Hele 26 haziran sabahi o suratlarinizi bir gorelim Adiyamanli baskanlar .Adiyamanin suyu mu cikti da sizi Malatyada hayal edemeyeceginiz makamlara layik gorduler. Malatya esittir = mus te hak
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandaş (6 yıl önce)
    Başkanlığa geçince bıyık şartmı? ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent Yaşar (6 yıl önce)
    Ne güzel iki adıyamanlı Malatya’yı yönetiyor. Müsade edenlerde Malatya için oy istiyor. Hadi ordan
    0
    0
    Yanıtla