SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya'nın Huzuru ve Güvenliği İçin Gayret Ettik"

A- A+ PAYLAŞ

İl  Emniyet Müdürü olarak 4 yıl süreyle Malatya’da görev yapan Ercan Dağdeviren, son kararname ile Bolu İl Emniyet Müdürü olarak atanması nedeniyle yayınladığı veda mesajında, görev süresince salgın, doğal afet gibi zor dönemlerin geçirildiğini belirterek, “Büyük bir özveriyle ilimizin huzuru ve güvenliği için hizmet etmeye gayret ettik.” dedi.

İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren’in Veda Mesajı şöyle:

“Yaklaşık 4 yıldır görev yaptığım Malatya ilimizden 02.08.2023 tarihli Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Bolu İl Emniyet Müdürü olarak atanmam dolayısıyla ayrılıyorum.

Görev yaptığım süre içerisinde ülkemizin içinden geçtiği salgın, doğal afet gibi zor dönemlerde her kademedeki mesai arkadaşımla birlikte büyük bir özveriyle ilimizin huzuru ve güvenliği için hizmet etmeye gayret ettik.

Bu zorlu görevimizde bizlerden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Devlet Büyüklerimiz başta olmak üzere tüm paydaşlarımıza, fedakâr mesai arkadaşlarıma ve kıymetli Malatyalı hemşehrilerimize şükranlarımı sunarım.

Bu vesile ile vatanımız uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi ise minnetle yâd eder, ayrıca yakın dönemde yaşanılan deprem afeti nedeniyle hayatını kaybedenlere bir kez daha Allah'tan rahmet dilerim.

Selam ve saygılarımla, Allah'a ısmarladık.”

DUAYLA UĞURLARDI..

Bu arada Bolu İl Emniyet Müdürlüğüne atanan Malatya İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren için İl Emniyet Müdürlüğü’nde veda töreni düzenlendi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ercan Altın, İl Müftüsü Şahin Yıldırım, şehit ve gazi aileleri ile emniyet personelinin katıldığı törende kısa bir konuşma yapan Ercan Dağdeviren, görev sürecinde Malatyalıların huzur ve güveni için ellerinden gelen tüm gayreti gösterdiklerini belirtti.

Dağdeviren’in Malatya’da özveri ile yaklaşık 4 yıl görev yaptığını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Gürkan ise, Dağdeviren’e hizmetleri için teşekkür etti.

Dağdeviren, İl Müftüsü tarafından yapılan dua sonrası kentten ayrıldı.

malatyahaber.com- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

17 yorum yapılmış

  • Malatyalı (8 ay önce)
    Size bir daha yorum zahmetinde bulunmayacam yayinlamiyorsunuz işinize gelen yorumları yayinlayacaksaniz siz yazın siz okuyun
    %100
    %0
    Yanıtla
  • murat (8 ay önce)
    İlk geldiğinde "AHA DA CEVVAL BİR MÜDÜR GELDİ. DİSİPLİNSİZ EMNİYETİ YOLA KOYACAK" diye düşündüm. 2-3 eskortla geziyordu ve şehre ben burdayım diyordu. ama atın iyisi rampada belli olur. ne varki depremde kriz adamı olamadı. dışarıdan da onca ekip gelmesine rağmen süreç yönetilemedi. devriye atan bekçiler bile hırsızlara bulaşmak istemedi. şahsım adına çok da iyi anmayacağım
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Alper (9 ay önce)
    Herhangi bir il emniyet müdürü yüksek performans göstermemişse başarısızdır. Sade vatandaşın bile eşgallerden anlayabileceği kişilere sadece üst araması yapılsa bile yeterdi. Hepsinin belinde tabanca ağzında esrar.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ahmet gelegen (9 ay önce)
    Güzel şiir YAZIYDI :))
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Onun için (9 ay önce)
    Onun için teksasa döndü malatya depremden önce hergün cinayet üstelik mafya tsrzı
    %100
    %0
    Yanıtla
  • malatyalı (9 ay önce)
    :) :) :) :)
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ahmet Yalvaç (9 ay önce)
    Sayın Müdürümüz Yeni Göreviniz Hayırlı Uğurlu Olsun İnşaAllahu Teâlâ Malatya Sizi Unutmayacak Allah!a Emanet Olun Müdürüum
    %19
    %81
    Yanıtla
  • ASAYİŞ YOK DENETİM YOK (9 ay önce)
    İlk 2 yıl denetim Son iki yılı tamamiyle basi boşluk denetimsizlikle gece yıllar. Umarım yeni gelen il emniyet müdürü bu mesajımı okursan ya da ona ulaşabilecek biri okursa Allah rızası için ASAYİŞ ve TRAFİK denetimlerini en üst seviyede Kırmızı kod ile şıklaştırıp kuş uçurmaması hırsızlık ve çeşitli sebeplerle dışarıdan gelen yabancıları denetim altına almalı sürekli Polis araçları bekçiler mahallelerde dolaşmalı araçlarla korkutucu ve caydırıcı şekilde sefer atmalı ve çakal arabalarını motosikletlerini pikapları halletmesi gerek. ACİL VE İVEDİ OLARAK!
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Kernekli (9 ay önce)
    Hemşerilerim Malatya’nın asayiş sorunu var, birbirine husumetli aileler/gruplar belli mi belli! Bunlar her gün birbiriyle çatışıyor. Malatya’da hırsızlık sorunu var. Çalan belli değilse bile satıldığı yer belli. Malatya’da ahlak sorunu var. TOKİ’de bazı evler umumhaneye dönmüş, Halen daha 90’ların polisliğini yapıyorlar her sokakta çevirme var. Bu iş çevirmeyle denetimle olmaz. Yazık günah her gün 100 tane ekip sıcağın altında yalandan kimlik soruyor. Hiçbişey bilmiyosanız 10 tane ekiple bunları takip edin bakın bakalım kıpraşabiliyolar mı? Benim gidenden de umudum yoktu gelenden de umudum yok! Giden istihbaratçı gelen terörcü. Oysa Malatya’nın ASAYİŞ sorunu var!!!! ASAYİŞŞŞŞŞŞŞŞŞ!!!!
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Muratt (9 ay önce)
    Valla müdürüm ilk 1 yılınız efsane, 2. yıl gayet olumluydu ama özellikle son 2 yıl şehir içi olaylar çok fazla arttı. Denetimler yavaşladı ve Malatya maalesef Teksas'a döndü. Siyasilerle bu denli sıkı sıkıya olmak yerine şehir merkezindeki asayiş uygulamalarını sıkılaştırmanız gerekiyordu. Son 1-2 yıl sınıfta kaldınız. Yolunuz açık olsun.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Nur (9 ay önce)
    Müdürüm yolumuz açık olsun Yeni görevinizde başarılar dilerim. Şehrimize kattığınız herşey için çok teşekkür ederiz
    %25
    %75
    Yanıtla
  • Gülbeyaz (9 ay önce)
    Bolu CHPli belediye huzur ve güven içinde zaten ; Bolu için Müdür beye hayırlı olsun Allah huzurlu yıllar nasip etsin.
    %74
    %26
    Yanıtla
  • Doğanyol (9 ay önce)
    Sağolsun Tüm güvenlik güçleri .
    %43
    %57
    Yanıtla
  • Trtarik (9 ay önce)
    Sayın müdürüm ilimizdeki özverili çalışmalarınızdan dolayı şükranlarımızı sunuyoruz. Malatya sizi unutmayacaktır.
    %24
    %76
    Yanıtla
  • Cero (9 ay önce)
    Çok iyi hizmetlerinizden dolayı mı depremden sonra milletin yıkılan veya zarar gömüş evlerinin eşyaları hırsızlar tarafından talan edildi ve hala da ediliyor. Bu sizin için başarılı bir durumsa az biraz başarısız olsaydınız bilmiyorum Malatya ne yapardı acaba?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Küçükşehir (9 ay önce)
    Müdür bey ilk geldiğinzideki dinamizmi bitirdi o teşekkür ettiğiniz bürokrasi .. tahminim ve siyasi okumam şöyle ki böylesi küççük şehirlerde iş yaparsınız birine batar iş yapmazsınız yine birine batar ve o vekil ve bürokrasi tayfası sizinle uğraşır ve heyecanınızı Azmi'nizi bir şekilde kırar.. maalesef Malatya böyle zavallı bir şehir.. ha şunu da ekleyeyim hiç bir şey yapmayan bir önceki müdür geçen günkü kararnameyle EGM genel müdür yardımcısı oldu samsundan... EGM de tuhaf bir kurum galiba çalışanı sevmiyorlar demek vatandaş olarak ben razıyım sizden ve çabalarınızdan.. kalın sağlıcakla...
    %69
    %31
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu 1966 (9 ay önce)
    Sayın Emniyet Müdürüm Malatyamız ' vermiş olduğunuz hizmetleriniz için teşekkürler, sizleri daha yukarılarda görmek dileğiyle.
    %38
    %62
    Yanıtla