SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'nın 'Kör Topal Ligi' 2. Amatör Nihayet Sona Erdi

Malatya'nın 'Kör Topal Ligi' 2. Amatör Nihayet Sona Erdi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da amatör futbolundaki geri gidişin önemli göstergesi olan ve "kör topal lig" olarak da adlandırılan 2. Amatör Büyükler Futbol Ligi, şampiyonluğu daha önce kesinleşen Kaldırımgücü'nün bay takım olarak maçının bulunmadığı son haftasında oynanabilen tek maçla sona erdi.

7 takımın katılımıyla başlayan ve şampiyon olan takımın 1. Amatör Büyükler Ligi'ne yükseleceği 2. Amatör Büyükler Ligi'nde haftalar geçtikçe, aksamaya başladı. Bazı takımların maçlara çıkmadığı ligde,son hafta fikstüründe 3 maç oynanması gerekirken, bunlardan 1'i oynanabildi. Bu maçta, Pütürge Gençlikspor, Doğanyol Belediyespor'u 2-1 mağlup etti. Sanayispor- Erkenek Hürriyetspor ile Hatunsuyuspor- Sancaktarspor maçları, Erkenek ve Sancaktar takımlarının maça gelmemesi yüzünden yapılamadı. Lig boyunca, tüm maçlara çıkan iki takım Kaldırımgücü ile Sanayispor takımları oldu.

Ligde son hafta maçı bulunmayan Kaldırımgücü, 12 maçta topladığı 33 puanla şampiyon olurken, maçlara çıkmayan Sancaktarspor ve Erkenekspor takımları ligden ihraç edilirken, yine bazı maçlara çıkmayan Doğanyol Belediye, Pütürge Gençlikspor ile Hatunsuyuspor takımlarının 3'er puanının silindiği ligin sonunda puan cetveli şöyle oluştu:

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

FOTO: 2. Amatör Ligin şampiyonu Kaldırımgücü takımı

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız