SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya'nın Tüm İlçelerinde Sahadayız"

A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, MHP’nin Kuluncak ve Hekimhan’da birinci parti çıkacağını belirterek, “Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin gösterdiği hedef doğrultusunda Cumhur İttifakı adayları için hiçbir ayırım yapmadan sahada çalışıyoruz.” dedi.

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, Cumhur İttifakı adayı olan MHP Kuluncak Belediye Başkanı ve Adayı Erhan Cengiz ve  MHP Hekimhan Belediye Başkan Adayı Mehmet Tabaroğulları’nın seçim çalışmaları için kırsal mahalle ziyaretlerini sürdürüyor.

Fendoğlu, “Malatya’nın her köşesinde, her noktasında 31 Mart yerel seçim için MHP Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin gösterdiği hedef ve emirleri doğrultusunda çalışılmaktadır. Sadece Kuluncak ve Hekimhan’da değil, Malatya’nın tüm ilçelerinde MHP Teşkilatları ve Ülkü Ocakları olarak sahadayız ve Cumhur İttifakı adaylarının başarısı için çalışıyoruz. Malatya’da MHP’lilerin ve ülkücülerin Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin gösterdiği hedef dışında başka bir çalışması yoktur, olmayacaktır.  Sadece Kuluncak ve Hekimhan’da değil, tüm ilçelerimizi karış karış, kapı kapı dolaşarak, Cumhur İttifakı adaylarımız için vatandaşımızın desteğini ve oyunu talep ediyoruz. Hekimhan’ı bu kez Cumhur İttifakı olarak alacağız ve bu bölgemiz artık hak etmiş olduğu yerel hizmetlere kavuşacaktır. Hekimhanlılar bu kez kendileri için oy versinler. Çünkü kendilerinden birisi olan Cumhur İttifakının MHP adayı Memet Tabaroğulları Hekimhan’a hizmet edecek, hizmet getirecek, proje yapacak. Kuluncak Belediye Başkanımız Erhan Cengiz, başlatmış olduğu Yeni Kuluncak çalışmalarının devam etmesi için güçlü bir destekle yeniden seçileceğine inancımız tamdır.” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • Ahmet (1 ay önce)
    Ortalık mülteci kaynıyor adamlara vatandaşlık veriliyor Türk olarak azınlıkta kalacağız ortalık genç kızlara bakan yamyamlarla doldu bunlar çıkmış MHP ye oy istiyor
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Katılmamak ne mümkün
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Atıf Hoca (1 ay önce)
    Söylediği gibi yaşamayan içi muallak dışı ülkücü görünen bir yapıya dönüşmüş destek partisi halinde ülküsünü unutmuş insanlar topluluğuna dönüştüğünüzü aynaya bakın ve gerçeği görün inşallah.
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Haci (1 ay önce)
    Bize göre mhp milliyetçilik çizgisinden çoktan uzaklaşmıştir.
    %96
    %4
    Yanıtla
  • 44tt44 (1 ay önce)
    İnşallah bu sefer olacak. Allah'ın izniyle
    %18
    %82
    Yanıtla
  • Huzur (1 ay önce)
    Keşke depremde de sahada bu mücadeleyi verseydiniz
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Polat (1 ay önce)
    akp ye oy verene bile Tayyip Erdoğan fanatikliğinden veriyor diyip anlamlandırabiliyor insan belki ama eski bir MHP li olarak bugün MHP ye oy verenlere bir anlam veremiyorum. Bütün verdiği sözleri yuttu unuttu bahçeli
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Metin (1 ay önce)
    Sayın vekilim inaninki ülkücülerin bir çoğu bu secimde iktidar partisine oy vermeyecek
    %86
    %14
    Yanıtla
  • malatyalı (1 ay önce)
    Sayın vekil Sayın Bahçelinin gösterdiği hedef nedir söyle bizde bilelim. Sizin hiç çarşı pazarda ki fiyatlardan haberiniz var mı ?Ortağınız akpnin yanlış tarım ve hayvancılık politikaları yüzünden bugün birçok insan evine sebze ,meyve et v.s. alamıyor. Kaç kez emeklinin durumunu mecliste gündeme getirdiniz? Kaç kez önlenemeyen fiyat artışı için çareler aradınız? Türk lirasının değer kaybı için ne yaparım dedi mi partiniz ? Artık şu 80 li yılların kuru milliyetçiliğini ,kahve siyasetini bırakın bu vatan hepimizin (lütfen burayı da yayınlayın) hiç kimse bıyık bırakıp elini kurt yapınca benden daha fazla vatansever olmuyor. Şimdi ki gençler bilinçli araştırıyor sorguluyor bir nesil sonra siyasilerin işi çok zor
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Sen veli ağababa ile karıştırma herkesi:)Malatya’nın durumunu o mecliste anlatır sadece
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Haci (1 ay önce)
    Daha önce de defalarca yazdım.Milletvekili seçiminde özellikle Ailemin iyi tanıdığı bir aileye mensup olduğunuz için MHP ye oy vermiştim.Ancak bir emekli olarak asla ve kata iktidar ortaklarına oy vermeyeceğim.
    %85
    %15
    Yanıtla