SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'nın Yeni Milli Eğitim Müdürü

Malatya'nın Yeni Milli Eğitim Müdürü
A- A+ PAYLAŞ

İstanbul İl Milli Eğiti Müdür Yardımcısı Hatice Özdemir, Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atandı.

Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğünü 1,5 yıldan beri sürdüren Battal Kanbay'ın Milli Eğitim Bakanlığı Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğüne Daire Başkanı olmasının ardından yerine ise İstanbul İl Milli Eğitim Müdür yardımcılığını orta öğretimden sorumlu olarak görevini yürüten Rize doğumlu Hatice Özdemir atandı.

Özdemir, önümüzdeki günlerde Malatya’ya gelerek yeni görevine başlayacak.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

39 yorum yapılmış

  • Aslan (2 yıl önce)
    Hemsericilik yapılmasın yeter.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Güner (2 yıl önce)
    Çok güzel isabetli bir atama Allah hayırlı etsin.Hiç değilse Hemşericilik gereksiz görevlendirmeler,fosileşmiş makamları işkal edenler azalır inşallah.
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Malatya (2 yıl önce)
    Şu malatyanın siyasilerden çektiği yetmedi mi artık bürokrat larla çok oynuyorlar malatyanı öz evlatları dururken ne işi var rizelinin müdürlüğün başında
    %34
    %66
    Yanıtla
  • Naci DEVECİ (2 yıl önce)
    İnşallah kul hakkı yemezsiniz., cağaloğlu anadolu lisesi gibi olmaz. Çünkü size helallik vermeyecek yüzlerce öğrenci ve veli vardı.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Nereye baksan karadenizli bürokrat başka yerde hiçmi bu görevlere layıkıylayapcak liyakatli bir vatandaş yok
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Hoca 44 (2 yıl önce)
    Adam daire başkanı olmuş ...yanlışmı okudum bırakın da Malatyalı bir burokratımız olsun
    %67
    %33
    Yanıtla
  • 1649927433 (2 yıl önce)Hoca 44 isimli kullanıcı yorumuna
    Öncesinde de öyleydi zaten. Yeni değil yani bu durum. Koltuk sevdalısı olsa orda kalırdı ama belli ki memleket sevdalısıydı.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • (2 yıl önce)
    İstanbul’da Cağaloğlu Anadolu Lisesi gibi Türkiyenin gözde okulunu hallaç pamuğuna çevirip öğrencileri eğitime aç bırakan Hatice Özdemir İçin sıra sanırım Malatya da .0.3 ile Cağaloğlu Anadolu Lisesi ne giren çocuğumu eğitimi baltalayan bu kişiler yüzünden okuldan aldım.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Vatandaş 44 (2 yıl önce)
    Neden Malatya'nın öz evladına bir görev ve makam cok görülüyor anlaşılır gibi değil
    %80
    %20
    Yanıtla
  • ALİ (2 yıl önce)
    ooooo öznur çalık la iyi ekip olurlar.
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Salih (2 yıl önce)
    Millet konuşmaya hasret kalmış
    %0
    %100
    Yanıtla
  • VEHBİ (2 yıl önce)
    Aman Hocam Madem geldin şunlara dikkat et Cahil ile dost olma İlim bilmez, irfan bilmez, söz bilmez, üzülürsün Saygısızla dost olma Usul bilmez, adap bilmez, sınır bilmez, üzülürsün Açgözlü ile dost olma İkram bilmez, kural bilmez, doymak bilmez, üzülürsün Görgüsüzle dost olma Yol bilmez, yordam bilmez, kural bilmez, üzülürsün Kibirliyle dost olma Hal bilmez, ahval bilmez, gönül bilmez, üzülürsün. Ukalayla dost olma Çok konuşur, boş konuşur, kem konuşur, üzülürsün. Namertle dost olma Mertlik bilmez, yürek bilmez, dost bilmez, üzülürsün. Malesef hocam en son giden iki Müdür bu yüzden gitt.
    %54
    %46
    Yanıtla
  • Hakan (2 yıl önce)
    Ben onu bunu bilmem. Madem vekiller kendi evlatlarına sahip cıkamıyor. O zaman bende Malatyalı olmayan vekil ve belediye baskanı istiyorum
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Malatyalim01 (2 yıl önce)
    Malatya'ya kaç yıl dayanabilir Malatyalı kendi evladına sahip çıkmadı, lâkin dışarıdan gelenlere sahip çıkar Vesselam
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Murat (2 yıl önce)
    öncelikle hayirli olsun müdürüm Allah utandirmasin insallah magduriyetimizi bilmenizi isterim meslek egitim okulu isim vermicem devletin verdigi ogrenci maaslarini ceplerine atmalaridir cogu ogrenci bu konuda magdurdur gereginin yapilmasini temenni ederim saygilar
    %62
    %38
    Yanıtla
  • Ahmet Yalvaç (2 yıl önce)
    Hayırlı uğurlu olsun İnşaAllahu Teâlâ
    %13
    %87
    Yanıtla
  • Abdullah (2 yıl önce)
    Karadenizli bir bürokrat atanmış,şalırdıkmı hayır….hayırlı olur inşallah
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Tayfun (2 yıl önce)
    Malatya yi Malatyalılar yönetmiyor bütün müdürlükler başka memleketten Malatyalı seçimde artık bu pahalılığı da hesap ederek sandıktan derslerini vermeli
    %88
    %12
    Yanıtla
  • 1649745557 (2 yıl önce)Tayfun isimli kullanıcı yorumuna
    Malatyalı oluyorda ne oluyor..bu seferde bütün müdürler Akçadağ li yok hekimhanli yok cırmıgtılı yok şunun adamı yok bunun adamı bu tür düşünceleri değiştirin kim faydalı olacaksa o gelsin o yapsın kim hemsericilik yapıyorsa yok baskilli Adıyamanlı gibi bu memlekete en kötülüğü yapıyor bir bakın dünyanın en gelişmiş ülkelerine kimler yönetiyor benim akrabam olsun benim hemşerim olsun bunlar boş şeyler .
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Mirro (2 yıl önce)
    Allah rızası için vekilleride malatlilardan seçime koymayın belki hizmet ederler
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Hüsnü (2 yıl önce)
    Seçimleri bekliyoruz.
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Dilek (2 yıl önce)
    Hoşgeldiniz çok mutlu oldum Karadenizli olarak Allah'ım hayırlı etsin.
    %20
    %80
    Yanıtla
  • Murat erkan (2 yıl önce)
    Görüyorsunuz dimi beyler nerden geliyo nereye atanıyo daha .şu türkiyede eski hükümlü olarak kamu dairelerinde veye fabrikalarda kaç kişi çalışıyo.yaş 35 sınırı getirmişler 13 sene hapis yatan 40 yaşında nasıl topluma kazandıracaksın kanun koyicunun kendi evladı hapise düşse hemen işi hazır iş kur boştur .cimere yazıyom her kurumun belli oranda eski hükümlü çalıştırma kanun maddesini yazıp gönderiyor 3 sene oldu işsizim malatyada belediyelere hep kendi adamlarını doldurup birde kadro veriyorlar en 2 hafta önce battalgazi belediyesine 3 kişi aldılar biri 52 yaşında biri 49 yaşında biri 30 yaşında park bahçelere
    %73
    %27
    Yanıtla
  • Rizeli (2 yıl önce)
    Hoşgeldiniz efendim.Malatya halkı olarak sizlere layık olacağız inşallah
    %24
    %76
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    kimler yapiyorsa aman malatyalı olmasın da helal olsun dayı oğlu seçimlere birşey kalmadı bari millet vekileride malatyalı olmasın ...
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Münebbih (2 yıl önce)
    Rize'de ülkemizin sınırları içindedir. Giden il müdürüde birinin yerine gelmişti. Koltuklar baki değil. Buralar ideoloji makamı değil halka hizmet makamıdır. Yeter artık vatandaşı kamplaştırmayın, ötekileştirmeyin. Herkes vatan evladı. Vatan bir bütündür parçalanamaz. Bizim Musula, Kerküğe, Üskübe, Kudüse, Saraybosnaya, Medineye, Mekkeye olan muhabbetimiz kadar muhabbet besliyoruz. Biz vatanın her karış toprağını ve her ferdini seviyoruz. Hüsrâna rıza verme çalış azmi bırakma: Kendin yanacaksan bile, evlâdını yakma: Sâhipsiz olan memleketin batması haktır: Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır.
    %28
    %72
    Yanıtla
  • 1649614920 (2 yıl önce)Münebbih isimli kullanıcı yorumuna
    Malatyalı Millî Eğitim Müdürü haksız yere görevinden alınmış sen Mekke'ye Medine'ye bağlamışsın
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Bayram (2 yıl önce)
    Malatyamıza Hoş geldiniz müdüre hanım
    %24
    %76
    Yanıtla
  • Hamza (2 yıl önce)
    Müdire hanıma hayırlı olsun ama şu Malatyanın en büyük stk'sının başındaki zatı muhtereme karşı baya dikkatli olması lazım Allah yar ve yardımcısı olsun. Bu stk başkanına Malatya baya bir makam verdi ama adam tam bir Malatya düşmanı çıktı kimseyi çalıştırmaya pek niyeti yok gibi.
    %74
    %26
    Yanıtla
  • 1649600040 (2 yıl önce)Hamza isimli kullanıcı yorumuna
    Hamza bey dedikleriniz tamamen doğru ama ne yazıkki kaybeden Malatya oluyor ama bahsi geçen şahıs hep kazanıyor.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • aras (2 yıl önce)
    alın size rizeli.herşey müstehak bize.kim ne derse dedin.ben hemşericiyim.kendi hemşerisini 1.5 sene anca tutabildiler.Ali tatlı 7 sene kaldı be.gözünüzün önünde bişey yapamadınız.toprağınız olan adama sahip çıkamadınız.anca adıyamanlı bingöllü lere sahip çıkın.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • 1649619406 (2 yıl önce)aras isimli kullanıcı yorumuna
    Sonuna kadar haklısın... Malatyalı olsun çamurdan olsun
    %65
    %35
    Yanıtla
  • ismail athan (2 yıl önce)aras isimli kullanıcı yorumuna
    rizeli malatyaya ne verecek koltuğuna uturacak maaşını alacak icraat bilmediği için eksikleri bilmez hanım hanımcık olarak başımızın üstünde tutacağız neymiş malatya misafirperver yazıklar olsun MALATYALIYI malatyadan barındırmayanlara
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Trenci (2 yıl önce)
    Sayın editör TCDD 5 bölge Malatya ya da Sivas bölge müdürü Ali KARABEY atandı keşke kaber yapsaydiniz
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Ya tcdd müdürü malatya da kaç kisinin muduru? Bi de il mem müdürü kac kisinin müdürü? Kimle kimi kiyasliyosun. Tcdd mudurunu kac kisi tanıyor. Malatya da 11 bin ogretmen vae.
    %62
    %38
    Yanıtla
  • TCDD 5. Bölge Müdürlüğü ne 12 kentin bağlı olduğunu bilmiyorsunuz herhalde. Van, Diyarbakır, Elâzığ, Bingöl, Muş... gibi
    %100
    %0
    Yanıtla
  • 1649709679 (2 yıl önce)Hoca isimli kullanıcı yorumuna
    Bölge müdürü ile il müdürü arasındaki farktan habersiz yorumcu
    %25
    %75
    Yanıtla
  • Kendisi (2 yıl önce)
    Geldiği gibi gidiyorlar
    %84
    %16
    Yanıtla
  • yurttaş (2 yıl önce)
    5361 yine kazandı.
    %90
    %10
    Yanıtla