SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

'Malatya'nın Yıkılmasından Sorumlu Olanlar Yeniden Ayağa Kaldıramaz'

'Malatya'nın Yıkılmasından Sorumlu Olanlar Yeniden Ayağa Kaldıramaz'
A- A+ PAYLAŞ

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, seçim çalışmaları kapsamında gezilerine devam ediyor. Vatandaş ve esnafları ziyaret eden Yıldırım, “Çürük zemine sınırsız kat ve imar izni verenler, yıkılmasında sorumlu oldukları Malatya’yı yeniden ayağa kaldıramaz. Çare ahlaklı belediyeciliktir, çare Yeniden Refah Partisidir” dedi.

Mahalle ve ev ziyaretlerinde konuşan Bilal Yıldırım, “Yeniden Refah Partisi, Milli Görüş çizgisinde yoluna devam ediyor. Malatyalıların derdine çare bulmak ve depremin yaraları daha hızlı sarmak için Malatya’nın tüm ilçelerinde seçimi kazanmak üzere yolumuza ve çalışmalarımıza devam ediyoruz. Milli Görüş belediyeciliği Malatya’da şahlanacak, Malatya’da ahlaklı belediyecilik kazanacaktır.” ifadelerini kaydetti.

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, “Malatyalılar hem depremden dolayı kanayan yarasının acısını çekiyor, hem ekonomik krizin sıkıntılarını yaşıyor. 120 binden fazla vatandaş konteynerde hayat mücadelesi veriyor, vatandaş başını sokacak ev, esnaf işini kuracak iş yeri bulamıyor. Malatyalılar bu kadar ağır yükü sırtlamış iken, 1 yılda sadece yüzde 7 oranında konut yapanları, 1 tane bile işyeri yaptıramayanları artık taşımak istemiyor. Kura çekmeyi bile beceremeyenler için Malatyalılar 31 Mart'ta sandık başına gittiğinde gereğini yapacaktır. Depremin üzerinden 1 yıl geçmesine rağmen bir konteyner bile alamamış olan binlerce esnaf 31 Mart’ta sandıkta gereğini yapacaktır. Malatyalılar; şehri kuralsız, kontrolsüz ve plansız bir şekilde yönetmek ve inşa etmek isteyen zihniyete teslim olmayacaktır. Malatya’yı 20 yıldır bilinçli ve planlı bir şekilde çürük beton yığını haline getirmekten sorumlu olan zihniyet, aynı sorunun çözümü olamaz. Çürük zemine sınırsız kat ve imar izni verenler, yıkılmasında sorumlu oldukları Malatya’yı yeniden ayağa kaldıramaz. Çare ahlaklı belediyeciliktir, çare Yeniden Refah Partisidir. Malatya’mıza sahip çıkalım” dedi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Ahmetfirat (2 ay önce)
    Yolunuz açık olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali4444 (2 ay önce)
    Şöyle vizyonlu , kariyeri olan biri neden Malatya'da aday çıkmaz anlamam hep aynı tipler
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Kerem (2 ay önce)
    Haber başlığı direkt olayı özetliyor aslında... "Malatya'nın Yıkılmasından Sorumlu Olanlar Yeniden Ayağa Kaldıramaz." Bu şehri neredeyse çeyrek asırdır, iktidardaki parti yönetiyor. Merkezinden ilçelerine, caddesinden sokağına kadar alınan kararlarda muhalefet partilerine fikirleri sorulmuyor. Her şeyi kendi bildikleri gibi yapıyorlar. Bostanbaşı-Fahri Kayahan gibi tarım arazilerini imara da bunlar açtı. Sonuç ortada.. Seçim döneminde bir ortaya çıkıyorlar millete şirin görünüyorlar, halkta her seçim de bunlara %70 oy veriyor. İş bittikten sonra bunlar seçilip, ranta başlıyorlar garibim halkta oy verdiklerine muhalefet ediyor. Malatya'nın yıllardır yaşadığı kısır döngü budur. Madem şikayet ediyorsunuz niye bu adamlara oy veriyorsunuz demezler mi?.. Bir seçim de de vermeyin be kardeşim bir seçim ya çok bir şey değil.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Ezan susmaz (2 ay önce)
    Ezan susmaz bayrak inmez
    %40
    %60
    Yanıtla
  • ezan hic susmadi ki, bayrak bir asirdir inmedi neden hala yillardir bu ezan bayrak edebiyati.
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Malatya (2 ay önce)
    Kura konusunda lütfen iddanızın arkasında durunuz, iddaanız asılsız ise insanlara çamur at izi kalır doğru değildir.
    %32
    %68
    Yanıtla