SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor Çek Oyuncularına Kavuşuyor...

A- A+ PAYLAŞ

Doğu ekibi, Çek Cumhuriyeti’nin Jablonec takımında forma giyen 27 yaşındaki golcü Tomas Michalek’in işini bitirdi.

Başarılı futbolcunun önümüzdeki günlerde Türkiye’ye gelip 3 yıllık sözleşmeye imza atacağı bildirildi. Bilindiği gibi Malatyaspor bir süre önce de Teplice takımında oynayan Jiri Masek ile anlaşmaya varmıştı.

Malatyaspor'un Antalya kampı sürerken teknik patron Ziya Doğan oyuncularına sık sık 2. yarının çok başarılı geçeceğini belirtiyor. Doğan, "Her şeyi sıfırlayıp 2. yarıya gireceğiz" diyor.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
İşlem süresi: 0.190 saniye