SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Malatyaspor Farklı Galip Geldi

0
Güncellendi - 2017-01-09 23:53:29
Malatyaspor Farklı Galip Geldi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya 1. Amatör Büyükler Futbol Ligi A Grubu'nda Malatyaspor 6. hafta maçında karşılaştığı Kaldırımgücü'nü 5-1 mağlup etti.

Bu sezon lige şampiyonluk parolasıyla başlayan sarı kırmızılılar, rakibi Kaldırımgücü’ne gol yağdırdı.Yeşiltepe 3 Nolu sahada oynanan müsabakayı çok sayıda futbol sever takip etti. Baştan sona sarı kırmızılıların üstünlüğüyle geçen mücadelede Malatyaspor’un gollerini Cumali Kılınç, Engin Bilici(2) Nail Güler ve Gökhan Öz kaydetti.

Kaldırımgücü maçın sonlarına doğru bulduğu golle 4’e indirdi ancak mücadele Malatyaspor’un 5-1’lik galibiyetiyle sona erdi.

Malatyaspor aldığı bu sonuçla A Grubundaki liderliğini sürdürdü.

MAÇ SONUÇLARI..

Bu arada 1.Amatör Küme Büyükler Ligi’nde 6.haftada oynanan müsabakalarda alınan toplu sonuçlar şöyle:

A Grubu

1932 Malatyagücü 3-2 1966 Malatya Gençlikspor,

Adafı Kartalspor 1 - 1 Battalgazi Belediyespor,

Doğanşehir Belediyespor 1 - 4 Orduzuspor,

Kaldırımgücü 1 - 5 Malatyaspor

B Grubu

Malatya Sanayispor 1 - 2 Ataköyspor,

Akçadağspor 0 - 3 Arguvan Belediyespor,

Malatya Telekomspor 2 - 1 44 Malatyaspor,

Malatya Demirspor 0 - 1 Hekimhan Belediyesi Girmanaspor

FOTOĞRAF: Malatyaspor kadrosu

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • nurbakibeyhan (7 yıl önce)
    burda yapılan haber kesinlikle yanlıştır burda aziz abimiz haklıdır takımı şuan liderdir tamam malatyasporun mazisi olabilir bizde seviyoruz malatyasporu şehrin simgesi ondan şüphemiz yokta ama şuan mevcut lider 1932 malatyagücüdür kimsenin emeğine saygısızlık yapmamaktır böyle habercilik olmaz siz doğru olanı yazmak zorundasınız bence malatyagücünün liderliğini hazmedemeyen var oda sizsiniz doğru olan neyse o yazılması lazım
    0
    0
    Yanıtla
  • ceng (7 yıl önce)
    Sadece mazisi mi?Anlaşılan bu takımı çoktan silmişsiniz. Ben bu takımdan hiç faydalanmadım sadece taraftar olarak heyecan yaşadım.Belki bu takımda top oynadınız sonrasında yerel gazetelerde tv'lerde yorumculuk yaptınız.Kısacası hakkınızda olsa da faydalandınız.Şimdi bir haftalık averajla liderliği bile hazmedememiş olmuşsunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • aziz yiğit (7 yıl önce)ceng isimli kullanıcı yorumuna
    sezon başından beri lideriz dostum hatırlatırım
    0
    0
    Yanıtla
  • Dostum sen beni hiç anlamamışsın.Sen bildiğin yolda devam et.Bir haber sitesinin ki öznesi MALATYASPOR olan haberini kabullenememişsin.Yıllar önce ve yıllar sonra ve de bugün yazdıklarımız,yaptıklarımız bizimle beraber gelecektir.Ve son olarak sana Ahmet Kaya'dan Yalan da olsa şarkısını armağan ediyorum.Dinlememişsen bir kere dinlemeni tavsiye ederim.Saygılar
    0
    0
    Yanıtla
  • aziz yiğit (7 yıl önce)
    yaptığınız haberin içeriği itibarı ile şu an gurupta lider olan takım 1932 Malatyagücü , Malatyaspor kulübü mazisi belli saygı duyduğumuz kulübümüz ancak bizde emek sarf ederek bir hedef doğrultusunda mücadelemizi veriyoruz sizin yazdığınız gibi bu hafta itibarı ile hala 1932 Malatyagücü lider sadece hatırlatmak için yazdım selamlar
    0
    0
    Yanıtla
  • hocam haklısın lider 1932 malatya gücüdür
    0
    0
    Yanıtla