TFF 2. Lig 4. Grup takımlarından Malatyaspor, 22 Ağustos Cumartesi günü 20.00'da sezon açılışını gerçekleştirecek. Bu arada sarı- kırmızılı ekip Anemon Otel'de kampa girdi.
Malatya İnönü Stadı'nda gerçekleştirilecek sezon açılışında Malatyaspor ile Malatya Belediyespor bir hazırlık maçı oynayacak.
Malatyaspor Futbol Şube Sorumlusu Faysal Elkoca, "Malatyaspor yeni sezon açılışını yarın gerçekleştirecek. Tabi ekonomik kriz ve ramazan ayı dolayısıyla konser etkinliğimiz olmayacak. Bunun yanında Malatyaspor'un parasını çarçur etmekte istemiyoruz" dedi.
Sezon açışlında gerçekleştirilecek etkinlikler hakkında da bilgiler veren Elkoca, "Saat 20.00'da futbolcularımızın tanıtımı yapılacak. Daha sonra Malatya Belediyespor ile bir hazırlık maçı oynayacağız. Bu maçta ilk 10 dakikayı yönetecek olan Malatyalı hakemimiz Ruhi Aslanboğa jübilesini gerçekleştirecek. Biz bütün taraftarlarımızı stada bekliyoruz" diye konuştu.
Elkoca, Malatyaspor'da bir süredir görüşmeleri süren Fatih Sezer ile anlaşmaya vardıklarını ve bu futbolcuyla Pazartesi günü sözleşme imzalayacaklarını söyledi. Takımdan serbest kalan bir Celil Sağır ile görüşmelerin ise halen devam ettiğini öğrenildi.
KAMPA GİRDİ..
Bu arada Malatyaspor, 30 Ağustos'ta başlayacak olan lig öncesi Malatya'daki 5 yıldızlı Anemon Oteli'nde kampa girdi.
Sarı- kırmızılı ekibin Anemon kampının 5 gün süreceği, kampa 30 futbolcunun katıldığı bildirildi.
KOMBİNE..
Öte yandan Malatyaspor'da yeni sezon kombine biletlerinin Pazartesi günü satışa çıkarılacağı bildirildi. Kombine biletlerin bu yılki fiyatları ise şöyle; VİP-400 TL, Açık-50 TL, Kapalı-250 TL, Protokol-Bin TL ve Maraton-100 TL.