SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'ya 'Asaleten' Ataması da Yapıldı

Malatya'ya 'Asaleten' Ataması da Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ

Malatyalı olan İl Milli Eğitim Müdürü Battal Kanbay’ın başarılı geçen 1.5 yıllık süresinin ardından görevden alınarak yerine getirilen Hatice Özdemir’in asaleten atanması da gerçekleştirildi.

Resmi Gazete’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzası ile yayımlanan atama kararnamesine göre; Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Hatice Özdemir atandı.  

Muş Milli Eğitim Müdürü iken 2014 Mart ayında Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Ali Tatlı'nın Eylül 2020'de bakanlık emrine alınmasıyla, İstanbul Sultangazi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü iken atanan Pütürgeli hemşehrimiz Battal Kanbay, başarılı geçen 1.5 yıllık süresinin ardından 7 Nisan 2022’de görevden alınmış ve yerine 11 Nisan 2022’de Rizeli olan İstanbul İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hatice Özdemir vekaleten atanmıştı.  

İl Milli Eğitim Müdürlüğündeki görevden alma operasyonu ile ilgili olarak, kardeşi Aysun Bay Karabulut’un rektörü olduğu Malatya Turgut Özal Üniversitesindeki usulsüzlük ve yolsuzluk iddialarına kayıtsız ve duyarsız kalan Milletvekili Öznur Çalık’ın etkili olduğu iddiaları gündeme gelmiş ve kamuoyunda tepki gösterilmişti.  

ÖZDEMİR'İN ÖZGEÇMİŞİ..
1972 yılında Rize’de doğdu. Babasının emniyet mensubu olması nedeni ile Ankara, Şanlıurfa ve İzmir illerinde eğitim gördü. Ortaokul ve lise yıllarında lisanslı oyuncu olarak basketbol sporu ile uğraştı.

1993 yılında Erzurum Atatürk Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi’nde Matematik alanında lisans eğitimini tamamladı.

Çalışma hayatına 1997 yılında özel sektörde finans alanında başladı. 2002 yılında Millî Eğitim Bakanlığı bünyesine Matematik Öğretmeni olarak atanan Özdemir, Ankara’da göreve başladı ve burada iki yıl öğretmenlik yaptı.

2004-2016 yılları arasında İstanbul’da farklı okullarda öğretmenlik, müdür yardımcılığı, müdür başyardımcılığı ve okul müdürlüğü görevlerinde bulundu.

2016 yılında İstanbul İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı olarak atanan Özdemir, bu görevini 11.04.2022 tarihine kadar 6 yıl yürüttü.

Özdemir, 11.04.2022 tarihinde İl Milli Eğitim Müdürü olarak Malatya iline atandı. Evli ve 3 çocuk annesidir.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

26 yorum yapılmış

  • Murat (1 yıl önce)
    Müdüre ilk günlerde şov için birkaç okula gitti.Gidis o gidiş. hangi sorunu çözmüş.Ehluyet sınavında görev alıp göreve gelmeden ücret alanları ilk başta uyardı bir şey değişmedi.Gecen yıl 500 TL olan direksiyon sınav ücreti şimdi 330 TL.sebebi:Asıl görevliler dışında yol kenarında gezen onlarca kişi ücrete ortak olduğundan asıl emek verenler mağdur oluyor.Mudure gorelilinin 6 katı ücret alıyor sınav alanına ugramismi.Dindar nesil geliyor
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Pukay (1 yıl önce)
    Hemşehricilik milliyetçiliği ile mikro ırkçılığa gidilirse birileri daha da işi geliştirir değil malatyalı direk akraba eş dostu tayin eder. Akraba hemşehri değil tek şart ehli olsun
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Pukay (1 yıl önce)
    Bazı yorumlar yine şehir milliyetçiliğini yüceltmekte. Oysa işin ehli olsun hangi şehir ve ırktan oluyorsa olsun. İnsan olsun ehli olsun. Eğer işin ehli ise yine malatyalı olsun. Amma illa malatyalı olacak diye bir görüş çıkmazlıktır. İşin ehli değilse akrabam da olsa yanlıştır
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Kaleli (1 yıl önce)
    Önclikle müdire hanıma hayırlı olsun bir stk'nın başkanı ve çevresindeki gurup bu günlerde seçim çalışması yaparken önceki iki il müdürünü ben gönderdim diyerek güçlü olduğunu ifade ediyormuş. Bakalım müdire hanımıda gönermeye gücü yetecekmi.
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Giderse ben gönderdim der kalırsa siyaset tutuyor der.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Banazlı (1 yıl önce)
    Müdüre hanıma hayırlı olur inşallah. Kendisi iyi niyetli olabilir fakat yanındakilere çok özellikle devşirme olarak yanında çalıştırdıklarına dikkat etmeli. Kimin hangi dönemde nereden nereye nasıl geldiğine bakarsa ne demek istediğim anlaşılabilir...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Öğretmen (1 yıl önce)Banazlı isimli kullanıcı yorumuna
    Allah müdüre hanımı adaletten şaşırtmasın!!!!!!!!!!!!!
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Adil (1 yıl önce)
    Müdire Hanım'ın çok gayretli olduğunu görüyoruz. Ancak proje okulu yönetici atamalarında siyasilerin etkisinde kaldı. Daha nitelikli, liyakatli ve ehliyetli atamalar yapılabilirdi. Yazık oldu.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Abdullah (1 yıl önce)
    Malatyalı olunca daha mı iyi hizmet yapılıyor. Malatya büyükşehir oldu ama hala bu mikro milliyetçiliği terk etmedi. Diğer illerde de onlarca Malatyalı yönetici var. Herkes kendi memleketinde yöneticilik yapacak diye bir mevzuat mı var? Kaldı ki Hatice Hanım eğitim yöneticiliğini bütün kademelerinden geçerek buraya kadar gelmiştir. Bu beş aylık süre içinde çok güzel çalışmalar ortaya koymuştur. Tüm okulların sorunlarıyla yakından ilgilenmektedir. Okul yöneticileri olarak bizler buna şahidiz. Malatya için daha da büyük hizmetler yapacağına inanıyoruz. Yeter ki siyasiler rahat bıraksın.
    %52
    %48
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)Abdullah isimli kullanıcı yorumuna
    Biraz yalaka olabilir misin acaba ben Malatyada çok koltuk yanlısı gördüml normal önceki gariban müdürün neyini gördün de bu kadar savunma yapmışsın yeni müdürü yazık yazık ölucegiz toprağa yalnız giricegiz müdürlerle değil
    %58
    %42
    Yanıtla
  • müdür abdullah bey 5 ayda,5 senelik gibi analiz yapmışsınız.sonuna kadar koltuğunuzu koruyacaksiniz rahat olun..
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Muallim (1 yıl önce)
    Müdüre hanıma ve Malatyamıza hayırlı olsun yerel siyasetin çok ta baskısı altında olmadığı izlenimi veriyor inşallah kaliteyi artırır ki arge ve görevlendirmeler bu izlenimi veriyor ilk icraat olarak personelin maaş promosyonu güncellemesi ve de özellikle Yeşilyurt ilçe olmak üzere ilçe müdürlerinin değişimini sağlarsa hem personeli hem de kendisi rahatlar ve asıl işi olan eğitime odaklanır ve başarıyı artırır
    %42
    %58
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)Muallim isimli kullanıcı yorumuna
    Tabi canım elbette müthiş işlere imza atıyor malatyamiza hayırlı olsun tâbi Malatyada kalmayı düşünürse
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Yeşilyurd'u değiştiremez.
    %34
    %66
    Yanıtla
  • Servisci (1 yıl önce)
    İl müdürüne yanayım ilçe müdürlerine mi yanayım yoksa Yeşilyurt ilce Milli Eğitimin okul müdürlerine baskı yaparak servisleri kendi adamlarına vermesine mi yanayım
    %73
    %27
    Yanıtla
  • Malatya (1 yıl önce)
    Malatya sandıkta böyle devam etsin ya da gidip dolar düşünce halay falan çeksin DAHAAA ÇOK KİŞİNİN HAKKI YENİR
    %86
    %14
    Yanıtla
  • turan (1 yıl önce)
    Liyakatsız torpilli atamalar ak parti gidene kadar devam edecek.
    %78
    %22
    Yanıtla
  • Süleyman (1 yıl önce)turan isimli kullanıcı yorumuna
    AKP ak parti ne aldınız bu ak partidende ne veremiyorsunuz. Terörden kapıya çıkmayanlar şimdi rahatsızım oluyor AKP den rahatsız olanları. 7 kocalı Hürmüz filmine davetliler...!
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Ahmet Yalvaç (1 yıl önce)
    Hayırlı uğurlu olsun İnşaAllahu Teâlâ
    %25
    %75
    Yanıtla
  • deli cavus (1 yıl önce)
    :)))) Şu iktidar değişince seni de alır taaa veririz hakkarıye sınıf ogretmenı olarak...
    %66
    %34
    Yanıtla
  • mehmet kartal (1 yıl önce)
    Allah hayırlı etsin.
    %27
    %73
    Yanıtla
  • mamet (1 yıl önce)
    Malatya'da hiçmi adam kalmamış da dışardan müdür getiriyorlar.Buna kim karar veriyo.Şimdi dahamı iyi eğitim olacak.malesef siyaset işleri.Yakında millet vekili olup çıkar.
    %63
    %37
    Yanıtla
  • Malatya (1 yıl önce)mamet isimli kullanıcı yorumuna
    Recep Tayyip Erdoğan'ın akrabasıymış iktidar değişmedikçe bu malatyada torpil bitmez
    %70
    %30
    Yanıtla
  • Murat (1 yıl önce)
    Malatyalıya gıran girdi herhalde. Her yer Karadenizli doldu... Hani Anadolu'yu Anayurt yaoan şehirdi. Hani seçkin insanların sehriydi. Demek bir tane vasıflı memur yokmuş... Dışarıdan adam geliyor... Malatya nasıl olsa çanta da keklik. Ne olursa olsun Paşa paşa gidip sandığa oy veriyor...
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Malatya (1 yıl önce)Murat isimli kullanıcı yorumuna
    Malatyalılar gözünü açmazsa daha çok hakkı yenir
    %70
    %30
    Yanıtla
  • Tamam benim akrabam olsun hem de Malatyalı
    %20
    %80
    Yanıtla