SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya'ya Bakan Geldiği Zaman Milletten, Esnaftan Kaçırıyorlar!"

A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Gökhan Gök ve beraberinde il yönetim kurulu üyeleri TESK Yönetim Kurulu Üyesi, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin’i ziyaret etti.

Ziyarette konuşan MHP İl Başkanı Gökhan Gök, “Malatya’nın deprem sürecinden bugüne Malatya ESOB Başkanımız Şevket Keskin’i sürekli sahada esnafımızın dertlerini çözüm noktasında girişimlerinden dolayı takdirle izliyoruz. Kıymetli başkanımızın güzel bir sözü, ‘Malatya’nın yeniden ayağa kalkması noktasında mutlaka öncelikle esnafın ayağa kaldırılması’ sözü bizlerinde desteklediğimiz bir söz. Sayın başkanımıza bu noktada Milliyetçi Hareket Partisi olarak il teşkilatımız ve ilçe teşkilatlarımızla birlikte yanında olduğumuzu bildirmek isterim. Kıymetli başkanım bir kardeşiniz olarak, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı olarak çalışmalarınızda sürekli yanınızda olduğumuzu, Malatya’nın yerinden ayağa kaldırılması noktasında sizlerle birlikte yol yürümekten, omuz omuza olmaktan da onur duyacağımızı da belirtmek isterim."dedi.

MHP Heyetine ziyaretleri için teşekkür eden ve Malatya için her zaman birlikte çalışacaklarını ifade eden Başkan Keskin, “Milliyetçi Hareket Partisi, Türkiye’nin en önemli partilerinden bir tanesidir. MHP Devletine, milletine, bayrağına sahip çıkan ve onun mücadelesini veren önemli bir partimizdir. MHP Malatya İl Teşkilatının başarılı olacağına ben yürekten inanıyorum. Teşkilatta görev alan bütün arkadaşları şahsen tanıyorum, yıllarca bu partiye hizmet veriyor ve mücadele ediyorsunuz. MHP’ye aynı zamanda gençliğe hitap eden bir parti olarak görüyorum. Biz de her zaman MHP İl Başkanımız Gökhan Gök ve yönetiminin yanındayız. MHP’nin bütün kurum ve kuruluşlarıyla Malatya için iç içe çalışacağımızı, Malatya’yı ayağa kaldırmak için birlikte çalışacağımızı belirtmek istiyorum.” İfadelerini kaydetti.

Malatya’da mutlaka ticaretin ayağa kaldırılması gerektiğini aktaran Keskin, “Benim tek hedefim var, ‘Malatya’yı tekrar nasıl ayağa kaldırabiliriz, esnafı nasıl ayağa kaldırabiliriz?’ Sayın Cumhurbaşkanımıza da ifade ettim, Sayın Devlet Bahçeli’de yanlarındaydı, ‘Ticarete ayağa kaldırmadan, bu memlekete ayağa kaldırmak mümkün değil. İnsanların karnını doyurmadan insanları mutlu edemezsiniz. Ticaretin yanında barınma ihtiyacı içinde konutlarında bir an önce yapılmalı. Malatya’yı rahatlatmak lazım.” diye konuştu.

Cumhur ittifakı içinde MHP’nin mutlaka merkez ilçelerden birisini alması ve dengenin sağlanması gerektiğini belirten Keskin, “MHP’nin iyi çalışmalar yapmasını yürekten istiyorum” dedi.

Keskin şunları söyledi:

 “Kimse bizim babamızın oğlu değil. Milletvekili listelerini genel merkezler istedikleri gibi gönderiyorlar ve Malatya’da genel başkanların sözünü kırmadan devamlı seçmeye baktı. Benim istediğim şu; yerel seçimlerinde bir halktan sorulması lazım, Malatya’ya kim hizmet edecek, kim kaldıracak, Malatya’yı kim tanıyor? 6 Şubat’tan bugüne kim sahalarda? Kimin ekibi var? Malatya’da bunu herkes iyi biliyor. Malatya’yı tanıyan, Malatya’yı bilen, hazır olan insanları desteklemem lazım. Yeni bir tanesi getirildiğinde 6 ay ziyaretler sürecek, 1 yılda ekip kurmayla geçecek. Bugün Selahattin Gürkan başkanımızla deprem sürecinde en az 3 ay sahayı birlikte gezdik, kapı kapı, Sokak sokak gezdik. Selahattin Başkan, Latif Başkan ve Mehmet Mert ekipleriyle mükemmel bir çalışma yaptılar. Çalışmayı inkar etmemek lazım. Yapılan hizmetleri görmemek için bakar kör olmak lazım. Selahattin Başkanın Yeşiltepe’de yaptığı eserler para ve pulla yapılacak işler değil. Malatya’nın çehresini değiştirdi. Malatya iyi gelişmişti, ama depremi yaşadık. “

Malatya’da ortak akılla hareket edilmesi gerektiğine işaret eden Keskin, “Malatya’nın meselelerini toplarız, sivil toplum örgütlerini., siyasi partileri toplarız, Malatya’nı diyelim ki, 3 tane önemli sorunu var, 10 tane varda, 3 tanesini alırız, Malatya’ya bakan geldiği zaman oturup konuşuruz, ‘birinci sıradaki sıkıntımız bu, bunu nasıl çözeceksiniz?’ Ama Malatya’ya bakan geldiği zaman milletten ve esnaftan kaçırıyorlar, sivil toplum örgütlerinden kaçırıyorlar. Kendi başlarına oturuyorlar, üst düzeydeki insanlar oturup kendi meselesini konuşuyorlar.” İfadelerini kaydetti.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

15 yorum yapılmış

  • Ahmet (5 ay önce)
    Şunu bilmeniz gerekiyor ki bugünler geçecek elbet ekmeğinin peşinde olan esnafı çok tedirgin ve huzursuz ediyorsunuz.tedas arıza sorunlarını çözme mekte. Çevre şehircilikte 70 yıllık ticarethaneler görünmemek te insanlar habire kuyruklar da .şifre alacak diye Telekom da herkes rüştünü ispat etmek için uğraşmak ta yolları çok daralttiniz kaldırımlara bile pervaz çaktırdı ız.niye bu kadar sorunlarla iç iceyiz maski şikayetlere kulak tıkamak ta bu olumsuzlukları her an ispat ederim.bu memleket te yaşamayı bu kadar zorlastirmayalim .memleket boşalmak ta..
    %100
    %0
    Yanıtla
  • malatyalı (5 ay önce)
    yanlarından cıkmıyorsun baskanım.sonrada hıc bı arada değil gibi haberin yok gıbı konusuyorsun artık anlayamaz hale geldik seni.safın ne
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Malatya (5 ay önce)
    Madem sizler anlatamiyorsunuz Şevket baskanin övdüğü yere göğe sigdiramadigi belediye başkanı sayın Gürkan anlatamıyormu sorunlarımızı . Bahaneler çok olur çok buda bir bahane
    %93
    %7
    Yanıtla
  • ESKİMALATYALI (5 ay önce)
    yerel yönetimler sorunları merkezi yönetimden gizliyor gibi bir subliminal mesaj ne yani sizler malatyamızın politik zeminini yöneten stklar yenimi siniz bugün gelmiş gibi beyanat veriyorsunuz öyle ya merkezi yönetim müthiş iş görüyor.meselelerin üstesinden geliyor!!!
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Kim Sayın Gürkan mı (5 ay önce)
    Sayın Başkanım en önemli adam gurkan. O mu kaçırıyor. Her gün goruşüyorsun. Soyle kaırmasin
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mehmet (5 ay önce)
    Akşama kadar Selahattin ile geziyorsun, onu öve öve bitiremedin şimdi ne diyorsun sen ya başkan seni de kaybettik yazık
    %100
    %0
    Yanıtla
  • ufuk (5 ay önce)
    Başımıza taş yağacak...Bakanlar geldiğinde en yanı başında olan sensin...Başkalarını suçlamak ta neyin nesi..
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu 1966 (5 ay önce)
    Sayın başkan eskiden sizi çok takdir ediyordum, ama son yıllarda hiç samimi gelmemeye başladınız, artık güven vermiyorsunuz, söylem ve uygulama farklı. Yeşilyurt kesinlikle MHP'li olmalı.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hüseyin (5 ay önce)
    Merhaba Şevket başkanım ben Battalgazi belediyesine bağlı çösnük mah memet buyruk cat TP petrol arkasına konteyner den market açdım iş yeri ruhsatım var maliye kaydım oda kaydım sigara satma tpdk var tekel bayii açmak için Battalgazi belediyesine 4 tane dilekçe verdim mesafe ölçümü için en son yapıldı ölçüm camii ve okul mesafe ölçümü kurtarıyor üstünde bina yok buna rağmen verilmiyor neden diyorum Osman bey alkole karşıymış ondan vermiyorlar mıs konun 100 metre mesafe kurtarıyor diyor buna rağmen alamıyorum 12 ayın ortalarında münübüs alıp reklam giydirip tc büyük meclisinin önüne gideceğim bunu da burda duyuram esnafları mağdur etmeye devam ediyor Battalgazi belediyesi
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Kazım (5 ay önce)
    Bakanları sizlerle görüştürmeyenler ile her gün berabersiniz. Yüzlerine söyleyin ve tepkinizi koyun o zaman. Nasıl bir dünya ? İnsanlarla alay mı ediyorsunuz?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Padişahım Sen Çok Yaşa (5 ay önce)
    Sayın Başkan Şevket Beyin siyasete ne zaman gireceğini gerçekten merak ediyorum.Denge politikasını o kadar güzel uyguluyor ki taktir etmek lazım.Sayın Başkan açıklamalarınıza gerçekten çok şaşırıyorum!!!.Madem halktan kaçırıyorlar bakanları madem bakanların haberi yok niye bakanlar geldiğinde niye Cumhurbaşkanı geldiğinde niye Cumhurbaşkanı yardımcısı geldiğinde niye parti liderleri geldiğinde bu açıklamalarınızı yapmıyorsunuz? Onlara bu durumu neden iletmiyorsunuz? Bugün bu açıklamayı yaparken basını buluyorsunuz da o zaman neden basın önünde bir açıklama yapmıyorsunuz?Neden Malatya'mız için haklı şikayetlerinizi Bakanlara,Cumhurbaşkanına vs yapmıyorsunuz?Saydığım bu devlet büyükleriyle randevu alıp görüşme imkanına sahip olmanıza rağmen bunları neden iletmiyorsunuz? Çalışmalarınızı Osmanlı Devletinin son döneminde uygulanan Denge Politikasına benzetiyorum.Ne şiş yanıyor ne kebap...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Şevko (5 ay önce)
    Şevket abi sen esnaf odasısın esnafın derdini söyle. Belediye seçimi sana kalmamış. Sen seni ilgilendiren alanda konuş. Yapmış yapılmış olana teşekkür et. Anladık seviyorsunuz birbirinizi. Sen onu o seni. Yeter daaa….
    %97
    %3
    Yanıtla
  • Pırasa (5 ay önce)
    Şevket Başkana bir soru. Sizin kayıtlarınızda adres değişikliği yapmak için 800 TL ödemek sizce caiz mi ? Sicil gazetesi örneği 270 TL caiz mi ? Bakanlığın üstüne atmak caiz mi ? Bu yoklukta faizsiz kredi alıyorsun 270 TL de ver demek caiz mi ? Bu bir suçsa suça ortak olmak caiz mi? Ben bu harama ortak olmam deyip istifa etmek caiz mi ?
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Takıla takıla buna mi takıldım. Vah vah vah.millet hamudu ile götürüyor.
    %55
    %45
    Yanıtla
  • kardeş sizi tebrik ederim, haram helal hassasiyeti zirvede olan şevket başkanıma soru sorduğun için, eğer başkanım cevap vermeye zorlanırsa bir üst makama yani selo başkanıma sorup size tekrar döner merak etmeyin
    %100
    %0
    Yanıtla