SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'ya Dünya İkinciliği İle Döndüler

Malatya'ya Dünya İkinciliği İle Döndüler
A- A+ PAYLAŞ

Malatyalı milli yüzücüler Burcu Naz Narin ve Tuna Erdoğan, Dünya Gençler Açık Su Yüzme Şampiyonasında gümüş madalya aldılar.

13 Eylül’de başlayıp 19 Eylül’de sona erecek olan Madagaskar'ın kuzeydoğusunda yer alan Seyşeller de düzenlenen Dünya Gençler Açık Su Yüzme Şampiyonasında gümüş madalya alarak Dünya ikincisi olan Malatyalı iki milli yüzücü Burcu Naz Narin ve Tuna Erdoğan sevinçli dönüyor.

Milli yüzücüler Burcu Naz Narin ve Tuna Erdoğan’ın, Dünya Gençler Açık Su Yüzme Şampiyonasında gümüş madalya almaları nedeniyle Malatya’ya döndüklerinde Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından da ayrıca ödüllendirilecekleri kaydedildi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • murteza (1 yıl önce)
    Dünyanın en iyi yüzme hocasıdır necati hoca ama gel görki bu kadar başarılı insanların arkasında kimse yok, haa bu arada malatyada bu gencecik çocuklara yetecek bir havuz olmadığından bu gencecik pırlata gibi çocuklar başka illere başka klüplere gidecek. buda malatyamız için büyük kayıp.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Bureli (1 yıl önce)
    Tebrikler, necati hoca ve sporcularını canı gönülden kutluyorum
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Orhan (1 yıl önce)
    Öncelikle kız ve erkek yurtlarında yanlış yerleştirilen yatakların ne kadar para harcayarak yer değiştireceğinizi söyleyin. Sonra da sanki 1 yılda bu kadar derece yapan sporcu olur mantığıyla başarı varmış gibi göstermeyin
    %50
    %50
    Yanıtla