SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Malatya'ya Yakışır Bir Bina"

0
Güncellendi - 2019-03-26 04:22:06
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat,  eski SSK Hastanesi karşısında bulunan Alpaslan Türkeş Bulvarı girişinde yapımı devam eden İtfaiye Merkez binasında incelemelerde bulundu.

İtfaiye Merkez binası inceleme gezisine Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ın yanı sıra Genel Sekreter Yardımcısı Ali Yıldırım, MESTON Genel Müdürü Hulusi Boyraz, Daire Başkanları ile şube müdürleri katıldı.

İnceleme gezisi sırasında kısa bir konuşma yapan Başkan Polat, “Allah Milletimizi ve Devletimizi doğal afetlerden korusun. Ama olası afetlere karşıda gerekli tedbirleri almamız gerekir. Büyükşehir Belediyesi olarak olası afetlere karşı daha güçlü bir şekilde müdahale edebilmek için kendimizi günün ve çağın şartlarına göre yenilememiz gerekiyor. Bu hazırlıklar çerçevesinde Büyükşehir Belediyesi olarak itfaiyemiz için şehrin hem doğusuna hem de batısına yeni ve modern itfaiye binası yapımı için çalışmalar başlattık.

Şehrin batısında başlatmış olduğumuz itfaiye binasında çalışmalarımız büyük bir hızla devam etmektedir. Bu çalışmalarımız sonucunda Malatya’ya yakışır bir itfaiye binası kazındırmış olacağız. İtfaiye teşkilatımız ne kadar güçlü olursa, ekipmanlar açısından teknolojiyi takip edebilirsek olası afetlere anında ve hızlı bir şekilde müdahale imkânına kavuşmuş oluruz. Rabbim itfaiye personellerimize güç kuvvet versin” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Osman (5 yıl önce)
    Herhalde bu hükümet tarımda ve çiftçilerle çok büyük bir darbe görmüşler.onun için çaba gösteriyorlar
    0
    0
    Yanıtla
  • CENGİZ (5 yıl önce)
    en sonunda şeker fabrikasını kapatıp rahatlayacaklar
    0
    0
    Yanıtla
  • üretime düşmanlar...bir fabrika varsa hop ..kilit vurun kapısına..sonra da memleket işi gönül işi..devletin neyi varsa satılık!!
    0
    0
    Yanıtla
  • nolacaktı ya açın bakın bakalım devletdeyken 60 tane şeker fabrikası ne kadar şeker üretmiş.Özelleşdikten sonra 15 şek.fabrikası ne kadar üretmiş.Dört ay çalış sekiz ay verki yiyeler.Ayda 7-8 bin tl maaş.sonrada üretim yok.
    0
    0
    Yanıtla