SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Malatya'yı Ayağa Kaldırmak İçin Destek İstiyoruz"

A- A+ PAYLAŞ

AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, sanayi esnafı ziyaretinde, “14 Mayıs’ta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’ye güçlü bir destek verirseniz sizleri en iyi şekilde temsil edip, ülkemiz üzerinde oynanmak istenen oyunları bozacağız” diye konuştu.

14 Mayıs’ta yapılacak olan cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinde yeniden milletvekili adayı olan Tüfenkci, Özsan ve Yeni Sanayi sitelerinde hizmet veren esnafı ziyaret etti.

Esnafı tek tek dolaşan ve 14 Mayıs seçimleri için destek isteyen Tüfenkci, “Malatya’yı yeniden imar ve inşa edip, güçlü bir şekilde ayağa kaldırmak için destek istiyoruz. 14 Mayıs’ta vereceğiniz destekle, hep birlikte Malatya’mızı güçlü bir şekilde ayağa kaldıracağız” dedi.

Tüfenkci, Türkiye ile olan hesaplarını kapatmayanların 14 Mayıs’ı bir fırsat olarak gördüklerini ifade ederek, şunları söyledi:

“Burada birlik ve beraberliğimizi bozmadan, ülkemizin teröre karşı gelmiş olduğu noktayı da göz önüne aldığımızda meselenin memleket meselesi olduğunu biliyoruz. Türkiye terörle mücadele ederken, teröristleri masaya oturtan bir muhalefette karşı karşıyayız. Muhalefet, bir oy için onlarla masaya oturmaktan sıkılmıyor, onlara şirin görünmeye çalışıyor. 14 Mayıs’ta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’ye güçlü bir destek verirseniz sizleri en iyi şekilde temsil edip, ülkemiz üzerinde oynanmak istenen oyunları bozacağız."

Sanayi esnafı, Tüfenkci’ye ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, 14 Mayıs’ta teröristlerle aynı masaya oturanlara gereken dersi vereceklerini ifade ettiler. 

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

21 yorum yapılmış

  • malatyalı (1 yıl önce)
    malatya ya hiç bir şey yapılmadı.çevre yolumuz yok,kuzey kuşak yolumuz yok ,güney kuşak yolumuz yok.malatya basit bir şehir konumuna gelmişde hiç haberimiz yokmuş.10 yıldır sanayi kalkacaktı ne oldu deprem olması mı beklendi.bir bakın çevrenize malatya diye bir şehir mi varmış.bu iktidar ve belediyeleri 20 yılda malatya yı perişan etmişler.herşey yarım kalmış ne imarı ne yolu hiç bir şeyi düzgün yapmamışlar.deprem sonrası oluşan tablo bunu gösterdi.bunların oy değil halkın içine çıkacak yüzlerinin olmaması lazım.malatya da hep söylenir ya yerlisi yerlisi diye ,yerli malatyalı sayısı öyle azalmış ki.sonradan gelen alt kültür malatya siyasetini yönlendirmiş durumda ,vasat olan bu kesim devletten ne isteyecek ,öncelikleri farklı olacak .maalesef durum bu kültürlü insanımız her geçen gün azalarak şükreden ,ne verirsen el pence olan bir malatya olmuşuz.böyle giderse malatya göç vererek küçük bir anadolu şehri olacak.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • HABERDEĞERİ (1 yıl önce)
    Sayın admin bu malatyanın idarecileri olacak kişileri yayınlıyarak bu milletin sinir uçlarıyla oynuyosunuz bunlaraın resimlerinin baş kısmını karartarak verin artık haberleri inanın çok dua alırsınız.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • ismail (1 yıl önce)
    Yirmi bir senedir malatya size çok büyük destek verdi sonuç ne oldu.Hızlı trenmi geldi çevre yolumu yapıldı malatyaya ne yaptınız kendinize ve çevrenize makamlar mevkiler ve mal varlığı kazandırdınız.Bir dünem bakanlık da yaptınız sayın vekil oy moy yok size.
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Malatyali44 (1 yıl önce)ismail isimli kullanıcı yorumuna
    O yüzden oyumuz Ağbaba ve Kemal'e. İnşallah.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • halil (1 yıl önce)
    her seçim aynı hikaye.bu seçim en önemli seçim ayağıyla 20 yıldır seçildiniz.malatyaya ne yaptınız.20 yıldır aynı trafik çilekeşi-aynı çevre yolu-park sorunu-hiç bir yatırım oldumu? beton malatya oldu. yaşanmaz hale geldi maaalesef.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • çivici (1 yıl önce)
    malatyaya bir çivi çakmadınız 20 senede. ne desteği istiyorsunuz. inşallah malatyada ak parti vekil çıkaramaz. Tayyip kazansın ama siz seçilmeyin inşallah
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Ya kaç defa söyleceğiz. Bunları aday gösteren babam değil, Tayyip E. Malatyanın böyle olmasını isteyen gene O. Ya da daha iyi anlayın diye söyleyeyim. Malatyadan kaç bakan var. Ne kadar bürokrat var. Bunları atayan babam değil, Tayyip E. Bakanınız olmazsa bürokratınız olmazsa avucunuzu yalarsınız. Örnek hadi, Karadenizi geçtim. Yozgatta hızlı trenin, şehir hastanesinin ne işi var. C.başkanı yardımcısı oralı diye yaptılar. Tayyip E.kazanırsa, Malatyaya tek çivi çakmazlar. Merak etmeyin imanınıza bir şey olmaz.
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Bu desteği 20 yıldır aldınız ama o desleri hep kendiniz kullandınız vatandaşı düşünen yok yazık ettiniz güzelim memleketime zor alırsınız bundan sonre
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Hakan (1 yıl önce)
    Ben bu insanlarımızı anlamıyorum. Aralarında konuşurken öldük bittik, sıkıntılarından dert yanarlar ama bir vekil bir hükumet görevlisi görünce takla atmadiklari kalır. Bu resimde ki esnafları bulup gidip konuşup gerçek düşüncelerini burada yoruma yazacağım
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ottoman (1 yıl önce)
    Sen söylediğine inanıyorsan bende inanacagim Malatyalılar saf değil mal hiç değil siran garanti dalga geçme git evinde otur hatta Malatya'ya hiç gelme
    %80
    %20
    Yanıtla
  • DR ATA (1 yıl önce)
    Yapılan anketlerde Malatya %77 ile yine bunlara oy veriyorsa diyecek hiç bişey yok. O zaman herşeyi biz hak ediyoruz.Artık Allah rızası için bunların oyunlarına gelmeyin. 14 mayıs ta öyle bir tokat yapıştırın ki bir daha sizi yönetmeye kalkmasınlar.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • bek (1 yıl önce)
    Muhalefet partisi oy istiyor.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Generalkinglong (1 yıl önce)
    Sen hiç merak etme 14 Mayıs'ta çok güzel destek verecz özellikle siz Malatya milletvekillerine
    %84
    %16
    Yanıtla
  • MUSTAFA (1 yıl önce)
    Hiç utanma da yok bunlarda. Normal bir ülkede bu kadar yıkımdan sonra halktan oy istemeye utanır insan. Hiç bir sorumluluk alma yok, bir özür dileme yok, bir istifa yok. Şunu çok iyi öğrendik ki bir siyasetçi ağzına din kelimesini alıyorsa bilin ki bir ayıbını örtmeye çalışıyor. Siyasetçi olup dine yaslananlara asla güvenmemek gerektiğini çok acı öğrendik.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Ay44 (1 yıl önce)
    Sizinki kalsın her tarafı betona boğdunuz 20 yıldırlı ağac kalmadı memlekete bnce ıyısımı siz bi gidin
    %83
    %17
    Yanıtla
  • Hekimoğlu (1 yıl önce)
    Yaw hehe ağam biznen agleniyo elllam
    %82
    %18
    Yanıtla
  • İcardi (1 yıl önce)
    Sanki ilk defa iktidar olacakmış gibi, bir kez şans varın diyorlar...sanki yillardir ben milletvekiliyim
    %87
    %13
    Yanıtla
  • Malatya (1 yıl önce)
    Yıllardır oy verdik ne oldu yapılan hatalar okadar çokmuş ki imara açılmayacak yerleri imara acmissiniz ve kat izinlerini o kadar fazla vermişsiniz. Bunlar bariz şekilde ortadayken bir tane sorumlu tutulacak kişi yok ortada bunlara kim izin verdi neden verdi en azından sorumlular çıksa ortaya insanların emekleri heba edildi yıllarca süren emekleri ve bir daha insanlar belki bir ev dahi alamayacak çalışarak bostanbasi orta hasarlı olan evler. Sorumlular kim denetleme yenler kim bı açıklama yapılsın. Güzelim Malatya ne hale geldi şehir merkezi diye bir şey kalmamış enkazı kalkan yerler çöplük içinde temizlenmemis. Bu hataların sorumlulukları kimde
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Ferit (1 yıl önce)
    Birde destek istemissiniz sizin destek görmeniz için neden oy vereyim ki kaç dönemdir ne yaptınız milletvekili olarak Malatya'ya hep aynı hikaye mağduruz dış güçler reisi yanlız bırakmayın deprem olduğu zaman ilk üc gün bir hafta nerelerde ne yapıyorsunuz akp vekilleri olarak bir veli Malatya da idi onu gördüm
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Huzur (1 yıl önce)
    Kendi söylediğine kendi inanıyormu acaba Halen karşımıza nasıl çıkıyorsunuz..
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Aman deyim (1 yıl önce)
    Ne olursunuz siz bi durun. Biz ufak ufak da olsa kendimiz debeleniriz ama yine kalkarız ayağa. 20 yıldır Malatya size rağmen iyi kötü ayaktaydı zaten. Adam kayırma ,haksızlık ,torpille memleketi bitirdiniz. Depremde bile hala siyaset yapıp rant peşindesiniz. Maraşı izledim geçen gün şehir yavaş yavaş toparlanıyor. Malatya'da sanki deprem dün akşam olmuş gibi hala.Gerçi suç bizde. Nasılsak öyle yönetiliriz
    %92
    %8
    Yanıtla