SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Malatya'yı Ayağa Kaldırmak İçin Güçlü Desteğe İhtiyacımız Var"

A- A+ PAYLAŞ

AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Malatya’nın yeniden ayağa kalkması için çalışmalara başladıklarını ifade ederek, güçlü bir destekle birlikte herkesin Malatya’sını yeniden inşa, imar ve ihya edeceklerini söyledi.

14 Mayıs’ta yapılacak olan cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinde yeniden milletvekili adayı olan Tüfenkci, Yazıhan ilçesini ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.

“135 BİN AĞIR, ORTA VE ACİL YIKILMASI GEREKEN BİNAMIZ VAR”
Tüfenkci, ziyaretlerinde yaptığı konuşmada, ana gündem maddelerinin ‘deprem’ olduğunu ifade ederek, “Yıkılan şehrimizi, binalarımızı, pazarlarımızı ve kültürel yapılarımızı tekrar ayağa kaldırmanın çalışmalarını yapıyoruz. Malatya’da 135 bin ağır, orta ve acil yıkılması gereken binamız var. 135 bin bağımsız bölümümüz kullanılamaz halde. Malatya’nın üçte biri gitti.17 bin esnafın dükkanı yıkılmış, ağır veya acil yıkılacak durumda. 17 bin esnafımıza da acil dükkan yapmamız lazım. Bunu da hak kaybına uğratmadan yapmalıyız” dedi.

“AMACIMIZ HERKESİN MALATYA’SI OLSUN”
Malatya’yı yeniden imar, inşa ve ihya etmek için destek istediklerini dile getiren Tüfenkci, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Şehrimizi kimseyi ötekileştirmeden, herkesin Malatya’sını oluşturma noktasında gayret göstereceğimize söz veriyoruz. Bununda temellerini attık. Yeni Malatya’yı inşa etmeye çalışıyoruz. Buradaki amacımızda herkesin Malatya’sı olsun. Geçmişi tamamen silmeden, kültürünü yaşatarak yapalım. Yıkılan camilerimizi de cem evlerimizi de yapacağız. Kimsenin mağdur olmaması içinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları var.”

“MALATYA’YI AYAĞA KALDIRMAK İÇİN GÜÇLÜ BİR DESTEĞE İHTİYACIMIZ VAR”
Tüfenkci, Malatya’yı ayağa kaldırma noktasında 14 Mayıs seçimlerinde verilecek olan desteğin önemli olduğunu kaydederek, “14 Mayıs’ta verilecek olan güçlü destek bizim için çok önemli. Binlerce ev ve işyerimiz yıkıldı. Ticaretin dönmesi için çarşılarımızı hızlı bir şekilde inşa etmemiz lazım. Güçlü bir şekilde Malatya’mızı ayağa kaldırmalıyız. Bunun için 14 Mayıs’ta güçlü bir desteğe ihtiyacımız var” dedi.

“14 MAYIS SEÇİMLERİ MEMLEKET MESELESİDİR”
“Türkiye ile olan hesaplarını kapatmayanlar 14 Mayıs’ı bir fırsat biliyorlar” diyen Tüfenkci, “Burada birlik ve beraberliğimizi bozmadan, ülkemizin teröre karşı gelmiş olduğu noktayı da göz önüne aldığımızda meselenin memleket meselesi olduğunu biliyoruz. Daha önce kim nereye, hangi partiye oy verirse versin bu seçimleri memleket meselesi ve Malatya’nın ayağa kalkması noktası olarak görüp ona göre tercih yapmalıyız. Bizler dün olduğu gibi bugünde sizlerin yanındayız” ifadelerine yer verdi. 

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • Berk (1 yıl önce)
    Sayin.tüfenkci.devlet.hastanesinin. Ismini.deyistirdiniz.eğitim.ve AAraştırma.hastanesi.yaptiniz.kac. Tane.asistan.var.merak.ediyorum Nerde.şehir.hastanesi Hastanesi
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mustafa Kadıoğlu (1 yıl önce)
    Sayın vekil çok haklısınız şimdiye kadar hiç olmadığı kadar var gücümüzle sizleri siyasi tarihin çöplüğüne atmamız lazım bu memleket de bu ülkede başka türlü ayağa kalkmaz.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • mlx (1 yıl önce)
    Ya valla bu haberleri okuyunca çok gülüyorum.alınlarının akı ile vatandaşın karşısına çıkıyorlarmış.Malatya nın batısını imara açan zaten chp belediyesi idi.kentsel dönüşümü malatyada engelleyen chp idi öyle değilmi....babası vekil oldu yetmedi şimdide kızını vekil yapacak......aman ha tam destek verelim....
    %100
    %0
    Yanıtla
  • mlx (1 yıl önce)
    Sadece ilk cümleyi okudum ve şu yorumu yaptım.güçlü destek ile şehri kim yaptı.bostanbaşını,fahri kayahanı,karakavağı güçsüz destek ilemi imara açtınız...hep aynı şeyler mağdur edebiyatı....
    %100
    %0
    Yanıtla
  • İbrahim (1 yıl önce)
    bunlara güvenip oy verenler seçimden sonra hiçbirini bulamazsınız inanmayın artık. malatya nın geleceği bunların umrunda olmaz gördük yıllardır hep aynı malatya
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Rahat olun, yine kazanırsınız (1 yıl önce)
    Rahat olunuz. Malatya da yine açıkara birinci parti olarak çıkarsınız sizler. Çünkü Malatyalıların çoğu düşünmeden size yine oy verir. Düşünseler vermezler zaten.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • MUSTAFA (1 yıl önce)
    Sayın vekile %70 destek yetmemiş. %70 Desteğe rağmen Malatya yı yerle bir ettiniz. %100 destek ile ne yapar artık bilemem. Bunlar bizimle alay ediyor. Şehir ne hale gelmiş, hiç biri sorumluluk almıyor, bir özür bile dilemiyor. Seçimde hadlerini bildirelim.
    %77
    %23
    Yanıtla
  • Malatya4434 (1 yıl önce)
    Malatya artık oy verme yahu. Bayrak , din diye diye sömürüldük yıllarca. Açılım sacilim yapan da bunlardi , şimdi hudapari ittifaklarina alan da bunlar. Çocuklarımızın geleceğini oylayacagiz.
    %83
    %17
    Yanıtla
  • Aydın (1 yıl önce)
    20 yıllık destek yetmedi mi.Malatya verdiğinin onda birini alamadı.
    %92
    %8
    Yanıtla
  • İsimsiz (1 yıl önce)
    21 yıldır tam destek aldınız Malatya ya hangi büyük yatırımı yaptınız ? Çevreyolu mu yaptınız , hızlı tren mi yaptınız , şehir hastanesi mi yaptınız , yeni havalimanı mı yaptınız ???
    %90
    %10
    Yanıtla