SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Manchester United'in Eski Kaptanı İçin YMS İddiası

0
Güncellendi - 2020-09-04 07:24:35
Manchester United'in Eski Kaptanı İçin YMS İddiası
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’un bir dönem Manchester United’ın formasını giyen 35 yaşındaki sağ bek Luis Antonio Valencia Mosquera’yı kadrosuna katmak istediği ileri sürüldü.

Süper Lig’de 2020-2021 sezonunda güçlü ve alternatifli bir kadro oluşturmak isteyen Yeni Malatyaspor’da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun verdiği rapor doğrultusunda çalışmalarını sürdüren transfer komitesi, görüştüğü isimlere imza attırmak için harekete geçti.

Süper Lig’de yeni sezonunun başlamasına kısa bir süre kalırken, sarı siyahlı takımda transfer çalışmaları daha da hızlandı. Geçen sezon yaşadığı sıkıntıyı yeni sezonda yaşamamak isteyen Doğu Anadolu temsilcisi, alternatifli bir kadro oluşturmak için çalışıyor.

Kadrosuna genç oyuncuların yanı sıra tecrübeli isimleri de dahil eden Yeni Malatyaspor’un hedefinde şuanda herhangi bir kulüple anlaşması bulunmayan Ekvatorlu Luis Antonio Valencia Mosquera’nın olduğu öğrenildi.

Villarreal, Wigan Athletic ve Manchester United gibi takımların formalarını giyen 35 yaşındaki sağ bekin kariyerinde 2 İngiltere Şampiyonluğu, 1 İngiltere Kupası Şampiyonluğu, 2 İngiliz Lig Kupa Şampiyonluğu, 3 İngiltere Süper Kupa Şampiyonluğu bulunuyor.

Kariyerinde İngiltere’nin köklü kulübü Manchester United da 339 kez forma giyen Antonio Valencia, 25 gol, 62 asistle oynadı. İngiltere Premier Ligi’nde 325 kez forma giyen tecrübeli sağ bek, 23 gol, 56 asistlik bir performans sergiledi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

15 yorum yapılmış

  • Mehmet yıldız (4 yıl önce)
    Sayin başkan sen işine bak bunların çoğu taraflı yorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (4 yıl önce)
    Hepsi kiralık.Bu aklınıza hiçbirşey getirmiyormu?
    0
    0
    Yanıtla
  • pasa44 (4 yıl önce)
    Bunlar boş işler, taşıma suyla değirmen dönmez. bir sezonluk geçici yıldız alacağına 1. 2. ve 3. ligden genç ve yetenekli futbolcularla 3-4 yıllık sözleşme yap, alt yapını güçlendir. Unutulmamalıdır ki bugün 20 milyon bonservis istenen Vedat Muriç, 3 sene önce Giresunspor'un oyuncusuydu. İş böyle genç yetenekleri bulup yıldızlaştıktan sonra satıp para kazanmakta
    0
    0
    Yanıtla
  • Eray (4 yıl önce)
    Alir adil başkan bu saatten sonra herkesi alır para sözü verirsen adam gelir, geçen sezon kaybolan paralara kalem oluşturuyorlar zaten her görüşülen kiralık 2022 yılına çıkacak sözleşmeli futbolcu yok şu an da takımda
    0
    0
    Yanıtla
  • eyyupk (4 yıl önce)
    hadi be gelirmi valencia adam makina
    0
    0
    Yanıtla
  • Kadir (4 yıl önce)
    Bu yönetim ne yapıyor. Sağ begde.. şabeke var.. zeki yavru var. Seth var. Hayırdır 35 yaşındaki dördüncü sağ beg
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    35 yaşındaki sağ beke ihtiyaç yok, inşaallah balon haberdir
    0
    0
    Yanıtla
  • Çavuşoğlu (4 yıl önce)
    FB Bizim sadığa kendine takım bul demiş duyurulur
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Karadaş (4 yıl önce)
    Bu yaşta Londradan Malatyaya herhalde bedava gelmiyecek.Onun maliyetiyle en az 3-4 genç futbolcu alınır satarkende para kazanılır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (4 yıl önce)
    Bu transfer haberlerinin gerçekliği ne kadar balon olmasından şüpheleniyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • DONDURMACI (4 yıl önce)
    Yok Devenin nalı Adil beg Adil beg Bizleri şaşırtıyorsunuz bu sayfada adı geçenler alınsın Malatya kafadan Şampiyon
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayim 44 (4 yıl önce)
    Biz olduk real malatya
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    Kesinlikle yanlış bir transfer olur.demekki hala akıllanmamışız daha.
    0
    0
    Yanıtla
  • Drejanlı44 (4 yıl önce)
    patron çıldırdı:)
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (4 yıl önce)
    Transfer bu olur işte. Yaşına aldanmayın fazlasıyla premier lig tecrübesi olan hatta premier ligin tepesine görmüş bir isim ses getirir,fayda sağlar ve hakikaten başarılı bir transfer olur. Alınabilirse hatta anadolu takımlarını geride bırakan bir transfer olur bunuda belirteyim ( ama tabi gerçekse ) malum herkes her yere gidiyor bu dönemlerde:)
    0
    0
    Yanıtla