SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS, Sezonun İlk Golünü Attığı Maçta Manisa FK'ya 5-1 Yenildi

YMS, Sezonun İlk Golünü Attığı Maçta Manisa FK'ya 5-1 Yenildi
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, bu sezon ligdeki ilk golünü attığı deplasman maçında ev sahibi Manisa FK'ya 5-1 mağlup oldu. 1. Lig düzeyinin çok altındaki güce sahip dar ve ‘acemi’ bir kadroyla mücadeleyi sürdürme çabasındaki Yeni Malatyaspor, her iki yarıda da rakibi karşısında etkili olamazken, ligin ‘averaj’ takımı özelliğini sürdürdü. 

STAT: Manisa 19 Mayıs - Manisa

HAKEMLER: Burak Olcar (Hakem), Hüseyin Aylak (1. Yardımcı Hakem), Yusuf Susuz (2. Yardımcı Hakem),  Reşat Onur Coşkunses (Dördüncü Hakem)

MANİSA FK:1. Muhammed Alperen Uysal, 41. Oktay Gürdal, 50. Bartu Göçmen, 3. Phılıp Gamelı Awuku, 26. Kaan Kanak, 70. Efe Taylan Altunkara (Dk.77 17. Osman Kahraman), 8. Oğuz Gürbulak, 53. Kadir Kaan Yurdakul (Dk.67 55. Armin Hodzic), 10. Danıel Ramırez Fernandez (Dk.77 23. Muhammed Enes Kiprit), 7. Moryke Fofana (Dk.77 21. Demba Dıallo), 11. Bede Amarachı Osujı (Dk.67 20. Wrıedt Kwası Okyere)
YEDEKLER: 35. Eren Karataş, 29. Birkan Yılmaz, 19. Umut Erdem, 55. Armin Hodzic, 5. Kerem Arık, 18. Kazım Can Kahya, 21. Demba Dıallo, 17. Osman Kahraman, 20. Wrıedt Kwası Okyere, 23. Muhammed Enes Kiprit
TEKNİK SORUMLU:

YENİ MALATYASPOR: 1. Abdulsamed Damlu, 55. Emircan Bayrakdar, 26. Erşan Yaşa, 2. Yiğit Ulaş, 88. Berat Yaman, 17. Mehmet Güneş (Dk.90 99. Osman Katipoğlu), 24. Burak Efe Yaz (Dk.90 98. Metehan Ünal), 10. Nuri Fatih Aydin, 73. Umut Taniş (Dk.67 20. Cengizhan Akgün), 44. Ferhat Canlı, 7. Mehmet Emin Taştan (Dk.80 5. Atakan Müjde)
YEDEKLER: 25. Muhammed Enes Salik, 20. Cengizhan Akgün, 5. Atakan Müjde, 98. Metehan Ünal, 9. Enes Savucu, 22. Alperen Arslan, 27. Ömer Çağrı Ataş, 99. Osman Katipoğlu, 33. Kürşat Yılmaz Selamoğlu, 16. Muhammet Emir Ulusoy
TEKNİK SORUMLU: Devriş Deniz

GOLLER Dk. 11 Efe Taylan Altunkara, Dk. 26 ve 66 Fofana, Dk. 29 ve 58 Osuji (Manisa FK), Dk. 17 Mehmet Emin Taştan (Yeni Malatyaspor)

SARI KARTLAR: Dk. 73 Mehmet Güneş, Dk. 85 Ferhat Canlı (Yeni Malatyaspor), Dk. 90+3 Gameli (Manisa FK)

11. dakikada ev sahibi takım Efe Taylan Altunkara'nın attığı golle öne geçti: 1-0

17. dakikada Yeni Malatyaspor'un ligdeki ilk golü geldi. Sağdan gelişen atakta Mehmet Güneş'in ortaladığı topa, 6 pasta ayak koyan Mehmet Emin Taştan, golü attı:1-1

26. dakikadaki Manisa atağında, eski YMS'li Fofana takımını yeniden öne geçirdi: 2-1

29. dakikada ev sahibi ekibin atağında Fofana'nın ortaladığı topu Osuji Yeni Malatya ağlarına gönderdi. Hakem önce orta noktayı gösterirken, VAR uyarısı ile pozisyonda ofsayt bulunduğu gerekçesiyle gol iptal edildi.

40. dakikada Osuji. soldan ortalanan topu yakın mesafeden ağlara gönderdi:3-1

İlk yarı, Manisa FK'nın 3-1 üstünlüğüyle kapandı.

Maçın ilk yarı istatistikleri ise şöyle:

Karşılaşmanın 58. dakikasında Osuji, kendisinin ikinci takımının dördüncü golünü kaydetti:4-1

66. dakikada eski YMS'li Fofana da, karşılaşmada ikinci golünü attı:5-1

Karşılaşmayı Manisa FK 5-1 kazandı.

Maçın istatistikleri şöyle:

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

FOTOĞRAFLAR: AA- iha, Manisa

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • Yeni Malatyaspor 1986 (5 saat önce)
    Attığımız ilk gol başta efsaneci olmak üzere içimizdeki bütün devşirmelere gelsin...!
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Her kimsen hala gaz çıkarmaya devam ediyorsun. Gevrekçi birisin ama utanır gerçekten Malatya'yı seven birisi bunları yazmaya. Git karnının ağrısını helada gider, burada kafa ütüleyip ona buna laf atma. Yüz karası yancı, densiz.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Sabri (5 saat önce)
    Adilin yapamadığını Muhammed başkan yaptı Nihat hocayı Efsane Malatyaspor’un başına getirdi bakın görün namağlup şampiyon olacak. 5 gol yiyiyoz maçın adamı Damlu 4 yüzdeyüz top çıkarıyor her maç yediğimiz gol sayısı artıyo dur diyecek kimse yok salla gitsin
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Cengiz (5 saat önce)
    Seyrederken resmen eziyet çekiyorsunuz.Kimin nasıl oynadığı nerede durması gerektiğini furbolcularımız bilmiyorlar.Manisa için sıradan bir anteraman maçı oldu.Bu takım bu oyunuyla Bal liginde bile tutunamaz.Teknik direktör Murat Uçkun malesef ve malesef takıma en ufak katkısı yok.Teknik adam çok önemli.Yanılmıyorsam Yeşilyurtspor 3.ligde sezona kötü başlamış üst üste maçlar kaybetmiş teknik drektör istifa ettirildi.Malatya'lı Centile Osman'a teklif götürüldü .Osman hoca futbol iyi oyuncularla oynanır diyerek kabul etmedi.Aynı takımın başına Trabzonlu Mehmet Ak getirildi.Hocanın dokunuşuyla mevcut takım bambaşka takım oldu sürekli kazanmaya başladı playofu kovalamaya başladı.Hiç olmazsa bu çocuklara birşeyler öğretecek sahada nasıl durulur nasıl kademe yapılır ve hucum yapılırı öğretecek teknik heyet göreve gelmeli.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Ahmet (5 saat önce)
    Yeni Malatyaspor un kurtuluşu Adil Gevrek ve Selçuk Günaydın in yarından tezi yok kulüpte ayrılması gerek
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Muhammed Ali (5 saat önce)
    Iyice San Marino milli takimina donduler gol attilar diye seviniyoruz artik
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Fatih (6 saat önce)
    Tff nin kurbanı.yazık değilmi koca Malatya nın takımını avaraj takımı ettiniz.bunu bilinçli olarak yeni Tff yaptı.yazıklsr olsun size.eeee..sahipsizliğin sonu bu olur ancak.
    %65
    %35
    Yanıtla
  • Malatyam (6 saat önce)Fatih isimli kullanıcı yorumuna
    Ne alaka? Git hesabı koca şehre adil gibi birini nasıl başkan yaptırdınız diye siyasilere sor.. TFF kaç kez daha kurtaracak malatyayi. Hatay ağlamadı, arguvanspor ağlamadi,Antep ağlamadi..
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Muhammed Ali (5 saat önce)Malatyam isimli kullanıcı yorumuna
    Cidden ya Malatyaspor bile BAL'da olmasina ragmen cikiyor oynuyor bu YMS oynayamiyor.
    %80
    %20
    Yanıtla